|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 636
|
Weso³e/niezwyk³e/wzruszaj±ce historie ¶wi±teczne
Jak w tytule, czy ¶wi±teczne szaleñstwo udzieli³o siê Wam i Waszym bliskim? Mo¿e ¶wiêta by³y pretekstem do spróbowania czego¶ nowego czy zrobienia komu¶ niezwyk³ej niespodzianki?
Zapraszam do dzielenia siê do¶wiadczeniami.
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 881
|
Dot.: Weso³e/niezwyk³e/wzruszaj±ce historie ¶wi±teczne
Na forum prezentowym jest juz taki watek
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 500
|
Dla mnie najbardziej weso³ym,niezwyk³ym i wzruszaj±cym momentem ¶wi±t bêdzie ich koniec
![]() Jeszcze siê na dobre nie zaczê³o,a ja ju¿ mam dosyæ. Nienawidzê ¶wi±t. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 182
|
Moje ¶wiêta bêd± ma³o weso³e, bo dopad³a mnie grypa ¿o³±dkowa
Ho ho ho.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 866
|
Mog³aby¶ podaæ link? Bo nie mogê znale¼æ....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 550
|
dziwne swieta mialam w zeszlym roku - bo w szpitalu
21 grudnia urodzilam nagle kilogramowa coreczke - prawie 3 miesiace przed terminem no wiêc zalapalam sie na szpitalna wieczerze wigilijna, ktora podali chyba o 16 czy 15 godz, potem sie wszyscy zmyli ![]() ale co to byla za uczta dostalam jakas salatke z kapusty kiszonej, krokieta z czyms nie dookreslenia, babke wielkanocna i jeszcze kilka smakolykow ![]() bylysmy na sali w 4 - ¿adna nie miala przy sobie dziecka, wszystkie szescioro (2 babeczki mialy blizniaki) dzieci bylo 3 pietra wyzej na Intensywnej Terapii Noworodków - z moj± córeczk± by³o najgorzej, nie by³o wiadomo czy w ogole przezyje wtedy tez w wigilie pierwszy raz dalam rade sama doczlapac na to 6 pietro do coreczki dziwne byly te swieta, teraz co roku bede wszystko na nowo przezywala wszystko ma swoje dobre i zle strony - wtedy podczas tego swiatecznego pobytu w szpitalu nie zapomne tez dlatego, ze wtedy zawarlam napiekniejsze przyjaznie
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 563
|
Cytat:
wspó³czujê stresów i cieszê siê, ¿e wszystko skoñczy³o siê dobrze
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja córcia te¿ urodzi³a siê za wcze¶nie, ale tylko o miesi±c i nie wymaga³a ¿adnych specjalnych zabiegów,niemniej jednak wyobra¿am sobie co prze¿ywa³a¶,dzielna z Ciebie kobitka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 178
|
Akurat ogl±damy Kevina, a ja w³±czy³am laptopa, ¿eby sprawdziæ pocztê, no i w³±czy³am onet, a tam "Klasyka ¶wi±tecznego repertuaru w bardzo nietypowym wydaniu. Znudzeni Kevinem? Spróbujcie wiêc obejrzeæ ten film na wspak - czyli od koñca"
Jak to ja, wyr±ba³am prêdzej ni¿ pomy¶la³am: Patrzcie, Kevin od ty³u! No i teraz siedz± i siê ze mnie ¶miej±... ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 318
|
Moze nie smieszna ani wzruszajaca, ani w sumie nie historia - ale to moje takie najmilsze chyba wigilijne wspomnienie
![]() Jakos na poczatku grudnia pare lat temu bylam u lekarza aby potwierdzic ciaze, nie bylo nic widac - zaprosil mnie na kolejna wizyte wlasnie w wigilie. I wtedy dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

Zapraszam do dzielenia siê do¶wiadczeniami.

Ho ho ho.

i jeszcze kilka smakolykow
wspó³czujê stresów i cieszê siê, ¿e wszystko skoñczy³o siê dobrze