![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kobiece kształty?
W jakim mniej więcej wieku zaczęłyście wyglądać nie jak nastolatka a kobieta? Czy piersi mogą zacząć rosnąć po 17 - tce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kobiece kształty?
Cytat:
Co do drugiego pytania - nie sądzę. Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-03-15 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mniej więcej w wieku lat 15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Na pocieszenie ci powiem, ze mnie rysy wyostrzyly sie, a figura zaokrąglila dopiero po 20. Strasznie panikujesz w tym swoim zwiazku bo raczej bez powodu się nie pytasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Koło 15 r.ż to może jest przejście między 'dziecko' a 'nastolatka', na pewno nie między 'nastolatka' a 'kobieta'- przynajmniej według mojej definicji wyglądu dojrzałej kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jestę wieszczę
|
W 6 klasie podstawówki miałam już zaokrąglone biodra i piersi całkiem spore. W pierwszej gimnazjum wyglądałam już bardzo podobnie jak teraz. Rozmiar piersi mi się chyba nie zmienił.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja miseczka stanika z A na B zwiększyła się w wieku 21 lat
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Eee, to nie chodzi o zwiazek. Mam 17 lat prawie 18 a w ogole na tyle nie wygladam... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Moga, ale musisz jesc normalnie, jesli sie bedziesz odchudzac to moze byc jeszcze gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Tez racja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
za kilka lat będziesz się z tego cieszyć :P ja mam 29 lat, a do tej pory mi specalnie nie urosły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Chyba taki urok nastoletnich lat, ze nie moge sie doczekac ,,doroslosci".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Koło 20 r.ż. zaczęłam wyglądać bardziej "kobieco", ale to przez to, że wcześniej byłam chuda jak patyk i nagle przytyłam te kilka kg
![]() Moim zdaniem waga tu ma znaczenie.
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Można się śmiać z dziewcząt w wieku nastoletnim które pragną już wyglądać jak dorosłe, ale fakt pozostaje faktem, że i wiele młodych kobiet ma kompleksy na punkcie swojej 'mało kobiecej figury' i 'dziecięcej urody'.
Droga Autorko! Niektóre dziewczęta piersi nabywają w wieku jedenastu lat, inne w wieku piętnastu, jeszcze inne dziewiętnastu. To jest, że się tak wyrażę, osobniczo zmienne. Kiedy zaczęłaś miesiączkować? Zazwyczaj wczesne rozpoczęcie miesiączkowania to i wczesne rozwinięcie drugorzędnych cech płciowych. Czy Twoje ciało już się zmieniło, masz zaokrąglone biodra i - choćby drobne - piersi? Jeżeli tak, niestety, prawdopodobnie taka figura jest Ci przypisana. Jeżeli nie - coś jeszcze może się zmienić. Spójrz na swoją mamę, jej figura może - ale nie musi - być wskazówką. I - nie martw się, kobiecość objawia się na różne sposoby. Duże piersi są piękne, ale malutkie też mają swój niewątpliwy urok. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
W życiu nie określalabym swojej kobiecosci przez pryzmat piersi. Mam raczej mocno srednie, do niedawna moja figura bardziej przypominala chlopca z gimnazjum niz klepsydre, a od nastoletnich lat czulam i czuje się ultra kobieco. To jest w glowie, nie cyckach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja byłam płaska jako nastolatka i taka tez zostałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
multitasking ninja
|
U mnie jakoś 12-13 tak na serio, ale w przeciwieństwie do płaskich koleżanek miałam już coś tam na klatce piersiowej w wieku 8 lat
![]()
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
W wieku 12 lat wygladalas juz jak KOBIETA, NIE NASTOLATKA? Bez jaj. Na wyglad kobiety nie skladaja się tylko cycki, a w 12 wygladajaca jak statystyczna plus 20 ciezko mi uwierzyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
multitasking ninja
|
Absolutnie serio, ludzie w internecie po zdjęciach dawali mi 19 jak miałam 13
![]() Za to teraz każą pokazywać dowód, jak kupuję piwo nieumalowana i w okularach ![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
multitasking ninja
|
No to zależy, znam też 25 i 30 o figurach nastolatek. Każdy rozwija się inaczej i ma inną budowę ciała, nie ma jakiejś zasady bez wyjątków
![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
No właśnie mysle o takiej najczęściej spotykanej dziewczynie/kobiecie w danym wieku, nie o wyjatkach. To chyba oczywiste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Mi piersi zaczely rosnac po 16 roku zycia,gdzies tak do 19 lat,ale ja jadlam specjalnie tuczace rzeczy by przytyc,jednak biodra mi sie nie za bardzo zaokraglily a piersi urosly dosc duze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Miesiaczkuje juz jakos 6 i pol lat... Uroslam centymetr, waga 49 chociaz ona sie zawsze chwieje... Raz wazylam 52 jak bylam mlodsza, teraz jem duzo i wszystko bez sportu a waga stoi. Figure niby mam super, ale ciagle widac, ze jestem nastolatka. Piersi male, bo mieszcze sie w najmniejsze A.
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Twarz jak u 14 latki ale chyba tak zostanie, mama ma 44 lata a wyglada na 36 - 38 max... ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Bez malowania. Nie ma zmarszczek. Wazy 58 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja fajnych cycek nabrałem dopiero koło 30 r.ż. bo i wtedy przytyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gdzies w wieku 16 lat, a co do piersi to nie sadze. ale moga sie powiekszyc po ciazy i juz zostana wieksze.
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! ![]() ![]() 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
U mnie wszystko pojawiło się około 12 roku życia, duże piersi, szerokie biodra i oczywiście wcięcie w talii. Właśnie wtedy ludzie zaczeli się do mnie zwracać per pani, mimo iż moja twarz raczej poważna nie była ani teraz nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.