|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sposoby na uciskające peep toe...
Czy ktoś mógłby mi sprzedać sposób na to co zrobić by buty peep-toe nie uciskały w miejscu gdzie jest dziurka? Może jakieś plasterki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oby do wiosny
|
Dot.: Sposoby na uciskające peep toe...
Jeżeli to buty ze skórki, to możesz spróbować posmarować je kremem nivea od środka i w ten sposób, zmiękczone rozchodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a ja mam za to problem taki iż noga mi ''ucieka'' w takich butach do przodu i 'wystaje''przez ta dziurke;d a jak np siedze i cały cieżar nie opiera sie z przodu to buty sa ok albo mja np ok 1cm luzu z przodu (jak stoje mozna pomyslec ze sa za male). Drugi problem to to ze mam drugi palec u stopy wiekszy niz pierwszy i wystaje mi drugi zamiast pierwszego hahha ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj rozciągnąć lodem
http://www.youtube.com/watch?v=qf5mJ7aR2t8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Skóra jest polakierowana, nie wiem czy wtedy krem też podziała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jawtakim przypadku przyklejam na obcierający fragment silikonowe paski do sandałków i po kłopocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze słyszę o takich paskach, gdzie się je kupuje? Jak wyglądają?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Swoją drogą, pomysł jest ciekawy, mam śliczne skórkowe sandałki które mnie obcierają więc chętnie skorzystam z Twojego pomysłu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wygląda to mniej więcej tak: http://www.scholl.com.pl/site/produc...3632,153,2,12/
z tym że ja miałam jakiejś innej, nieznanej mi firmy, kupowałam je u szewca (ale myślę że w jakichś większych obówniczych też powinny być) i płaciłam 10zł za opakowanie ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- mnie też buty uciskały, a te paseczki przez to, że są miękkie i elastyczneniwelują ten dyskomfort ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja obcierające buty obkleiłam od spodu takimi silikonowymi plastrami na odleżyny ale to sie odklejało i paprało. Podkleiłam więc takim cienkim filcem pod meble i jest nawet lepiej.
Co do uciskania, jeżeli but nie jest ze skóry lub ma szew to rozciągnięcie może być trudne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Rozciągnij je tam gdzie jest dziura. Powkładaj jakieś gazety, albo ubierz grube skarpety i posiedź tak w domu. Zresztą w internecie zajdziesz wiele sposobów na rozciąganie butów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mi kiedyś koleżanka sprzedała patent na rozciągnięcie butów - zakładasz mokre skarpety frotte i chodzisz w butach po domu. W Twoim przypadku radziłabym zmoczyć skarpety tylko na palcach, tam gdzie jest ta dziura. Najpierw tak pochodź z 2 godzinki, zdejmij i zobacz na następny dzień czy coś się zmieniło. Jak wciąż za ciasne, to znowu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.