Co mam jej doradzic??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 19:52   #1
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Co mam jej doradzic???

Witajcie Dziewczyny m0ja dobra kolezanka ostatnio strasznie sie przejela ,ja tez czasami glupota sie przejme ,ale ona chodzi i caly czas mi o tym opowiada-wspomina ,ze oststnio spotkala sie z kolega lezeli sobie w lozku pozniej wstali a on powiedzial ze wyglada "jak babajaga" i ze jej pryszcz wyszedl zaczal sie z niej smiac ze ma ogromnego pryszcza i wyglada jak babajaga i ze brakuje jej miotly smeijac sie z niej.."...tlumaczylam jej ze nie wyglada jak babajaga ,ze to z nim cos nie tak, a ona mnie pyta to dlaczego on tak powiedzial? co jej doradzic jak jej na to pytanie odpowiedziec? bo juz nie mam sil ..
Polski Bursztyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:08   #2
Ayati
Rozeznanie

Dot.: Co mam jej doradzic???

O, jestem w ciężkim szoku
Gratuluję chłopaka, z którym Twoja przyjaciółka poszła do łóżka. Prawdziwy dżentelmen i facet, na którego można polegać. Gdyby nie fakt, że uważam iż macie wszyscy góra po 13 lat, to poleciłabym wysłać go na terapię do psychologa. A koleżance powiedz, żeby podziękowała mu już za znajomość i szukała kogoś bardziej kulturalnego
Ayati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:10   #3
kotek81
Zakorzenienie

padłam

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Polski Bursztyn Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny m0ja dobra kolezanka ostatnio strasznie sie przejela ,ja tez czasami glupota sie przejme ,ale ona chodzi i caly czas mi o tym opowiada-wspomina ,ze oststnio spotkala sie z kolega lezeli sobie w lozku pozniej wstali a on powiedzial ze wyglada "jak babajaga" i ze jej pryszcz wyszedl zaczal sie z niej smiac ze ma ogromnego pryszcza i wyglada jak babajaga i ze brakuje jej miotly smeijac sie z niej.."...tlumaczylam jej ze nie wyglada jak babajaga ,ze to z nim cos nie tak, a ona mnie pyta to dlaczego on tak powiedzial? co jej doradzic jak jej na to pytanie odpowiedziec? bo juz nie mam sil ..
dla potomności
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:15   #4
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
O ... Czytam to i czytam i .... przepraszam...

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:16   #5
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:22   #6
sally
Rozeznanie

a to nie przypadkiem o Ciebie chodzi i tego "kolesia" z Twojego poprzedniego wątku?

cyt:

2012-01-11, 23:11 #99
Polski Bursztyn
Raczkowanie

Dot.: Jak zareagowac najwlasciwiej?
Czyli jak zacznie mnie obrazac ...olac go nic nie odpowiedziec ,nie reagowac w zaden sposob ,jak powietrze

Dziewczyny podsumowujac ten watek wychodzi an to ,ze facet ma mnie za brzydka ,ale i tak bzyka ?? .....Troche mi przykro...szczerze powiedziawszy,ale tymi docinkami odebral mi troche pewnosci siebie.. z czego ja sie wcale nie uwazam za brzydka ,a on nie jest tez taki ladny ,to moja opinia i mojego jednego kolegi na temat jego wygladu...

Edytowane przez sally
Czas edycji: 2012-02-22 o 20:27 Powód: natchnienie ;)
sally jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:25   #7
Unex
bez kija nie podchodz

No to nieźle, uśmiałam się
Niech się lepiej zastanowi z kim chodzi do łóżka
Btw ile maja lat ?

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 20:32   #8
kennedy
Zakorzenienie

nie chodzic z *kolega* do lozka.
to jedyna madra rada.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:34   #9
Danaryna
Raczkowanie

Doradź jej, że to jakiś kompletny przygłup i niewychowany prostak i żeby lepiej sobie dobierała towarzystwo.
Danaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:43   #10
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

A może faktycznie "koleżanka" miała pryszcza na nosie i wyglądała jak babajaga, a on o tej miotle dodał dla "rozładowania atmosfery"?
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 21:46   #11
preetamsingh
Zadomowienie

Polski Bursztynie - to twoja historia? Jeśli tak, to jedyna rada - miej więcej szacunku do siebie.
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:12   #12
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Polski Bursztynie - to twoja historia? Jeśli tak, to jedyna rada - miej więcej szacunku do siebie.
nie tym razem to nie moja historia ale ona tez sie przejmuje niby- glupotami czasami,jak ja ,wiec ja rozumiem ,a ten kolega to tez go znam on to wogole ... ale beidna chodzi i caly czas przezywa i powiedziala ze sadzi ze jest nabrzysza -czuje sie najbrzydsza na swiecie...mowi do mnie ze"sadzisz jak kobieta podoba sie facetowi to on takie cos jej powie"?????? ale on jets strasznie zazdrosny o nia wiec juz sama nie rozumiem

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
nie tym razem to nie moja historia ale ona tez sie przejmuje niby- glupotami czasami,jak ja ,wiec ja rozumiem ,a ten kolega to tez go znam on to wogole ... ale biedna chodzi i caly czas przezywa i powiedziala ze sadzi ze jest nabrzysza -czuje sie najbrzydsza na swiecie...mowi do mnie ze"sadzisz jak kobieta podoba sie facetowi to on takie cos jej powie"?????? ale on jets strasznie zazdrosny o nia wiec juz sama nie rozumiem a wczesniej jak nie chciala przyjsc do niego -odmowila mu to zaczal krzyyczec na nia ,przez telefon ze ja nienawidzi jak w koncu przyszla ,pozniej wychodzila tez jej powiedzial ze ja nienawidzi

Edytowane przez Polski Bursztyn
Czas edycji: 2012-02-22 o 22:18
Stary 2012-02-22, 22:16   #13
paulina3553
Raczkowanie

Cytat:
nie tym razem to nie moja historia ale ona tez sie przejmuje niby- glupotami czasami,jak ja ,wiec ja rozumiem ,a ten kolega to tez go znam on to wogole ... ale beidna chodzi i caly czas przezywa i powiedziala ze sadzi ze jest nabrzysza -czuje sie najbrzydsza na swiecie...mowi do mnie ze"sadzisz jak kobieta podoba sie facetowi to on takie cos jej powie"?????? ale on jets strasznie zazdrosny o nia wiec juz sama nie rozumiem

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

nie tym razem to nie moja historia ale ona tez sie przejmuje niby- glupotami czasami,jak ja ,wiec ja rozumiem ,a ten kolega to tez go znam on to wogole ... ale beidna chodzi i caly czas przezywa i powiedziala ze sadzi ze jest nabrzysza -czuje sie najbrzydsza na swiecie...mowi do mnie ze"sadzisz jak kobieta podoba sie facetowi to on takie cos jej powie"?????? ale on jets strasznie zazdrosny o nia wiec juz sama nie rozumiem a wczesniej jak nie chciala przyjsc do niego -odmowila mu to zaczla krzyyczec na nia ze ja nienawidzi

kurde czytam 3 raz i nic nie rozumiem. Kto komu co powiedział??
Stary 2012-02-22, 22:30   #14
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
A może faktycznie "koleżanka" miała pryszcza na nosie i wyglądała jak babajaga, a on o tej miotle dodał dla "rozładowania atmosfery"?
A pryszcza miala tzw.przedokresowego na policzku nie na nosie ,ale trzeba przyznac ze rzucal sie dosc w oczy byl widoczny

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina3553 Pokaż wiadomość
Mojej kolezance ,jej bliski kolega powiedzial ze wyglada jak czarownica i ze ma ogromnego pryszcza na policzku zaczal sue smaic z niej i dodal ze tylko jej miotly brakuje i ona sie tym bardzo przejela i mysli ze jest najbrzydsza teraz ,poweidzialam jej ze nie ejts brzydka i nie wyglada jak czarownica .Ale ona mowi ze jak kobieta podoba sie factowei to facet jej nie powie nigdy ze wyglada jak czarownica..
Stary 2012-02-22, 22:32   #15
Visez
Zakorzenienie

Poleci do wizażowych perełek ten wątek
Stary 2012-02-22, 22:33   #16
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulina3553 Pokaż wiadomość
Mojej kolezance ,jej bliski kolega powiedzial ze wyglada jak czarownica i ze ma ogromnego pryszcza na policzku zaczal sue smaic z niej i dodal ze tylko jej miotly brakuje i ona sie tym bardzo przejela i mysli ze jest najbrzydsza teraz ,poweidzialam jej ze nie jest brzydka i nie wyglada jak czarownica .Ale ona mowi ze jak kobieta podoba sie factowei to facet jej nie powie nigdy ze wyglada jak czarownica..
i pyta mnie dlaczego on tak powiedzial ,co o tym sadze nie rozumiem goscia tak jej mowi a jets starsznie o nia zazdrosny ,jak kiedys opowiadala jak w jego towarzystwie byla i zadzwonil do niej jeden kolega to pozniej ja wyzywal i byl bardzo zly,wrecz agresywny dlaczego z nim tak milo rozmawiala..a z nim czesto nie milo rozmawia..

Edytowane przez Polski Bursztyn
Czas edycji: 2012-02-22 o 22:44
Stary 2012-02-22, 22:47   #17
201610310857
Konto usunięte

jezus, jakbym się miała przjemowac tym, żeNORMALNY MÓJ KOLEGA mi powiedział, że mam pryszcza i nieciekawie wyglądam z wulkanem na czole czy nosie, to chyba bym się już dawno powiesiła.

Ile mają lat?
OBSTAWIAM 15-17?

PS. to normalny kolega, czy koleś z którym koleżanka sypia?
bo to dwie różne sprawy
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:47   #18
Narrhien
Zakorzenienie

Koleżance radzę więcej dystansu.

Koledze radzę czasem trzymać język za zębami.

Tobie radzę się w to nie wtrącać.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:47   #19
201610310857
Konto usunięte

ogólnie to patologia, jak koleś agresywny jest o rozmowe z kolegą.
lol
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 22:52   #20
mary_ona92
Przyczajenie

ciekawe ile lat maja Twoi znajomi, skoro chlopaka cieszy pryszcz, ktory wyskoczyl kolezance....i ten text: babajaga.....dziecinada bez obrazy
mary_ona92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:54   #21
mary_ona92
Przyczajenie

tak z drugiej strony ciekawe ile Twoi znajomi maja lat....chlopaka cieszy pryszcz na czole kolezanki czy gdzie on tam byl, a ona sie przejmuje....jeszcze ten text:babajaga...bez obrazy ale to dziecinada
mary_ona92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 23:41   #22
laisla
Zakorzenienie

babajaga i ferie z wizażem
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 00:44   #23
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
jezus, jakbym się miała przjemowac tym, żeNORMALNY MÓJ KOLEGA mi powiedział, że mam pryszcza i nieciekawie wyglądam z wulkanem na czole czy nosie, to chyba bym się już dawno powiesiła.

Ile mają lat?
OBSTAWIAM 15-17?

PS. to normalny kolega, czy koleś z którym koleżanka sypia?
bo to dwie różne sprawy
Tak sypia z nim czasami,stara mu sie ograniczac ,co go wkurza ,on chcial cos wiecej ,ale ona nie chce ,chce tylko czasami sie widywacz nim ,nie zawsze keidy on chce

JA SIEnie wtracam jak ktos mi zarzucil ....tylko prosila o rade

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 07:09   #24
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
nie tym razem to nie moja historia ale ona tez sie przejmuje niby- glupotami czasami,jak ja ,wiec ja rozumiem ,a ten kolega to tez go znam on to wogole ... ale biedna chodzi i caly czas przezywa i powiedziala ze sadzi ze jest nabrzysza -czuje sie najbrzydsza na swiecie...mowi do mnie ze"sadzisz jak kobieta podoba sie facetowi to on takie cos jej powie"?????? ale on jets strasznie zazdrosny o nia wiec juz sama nie rozumiem a wczesniej jak nie chciala przyjsc do niego -odmowila mu to zaczal krzyyczec na nia ,przez telefon ze ja nienawidzi jak w koncu przyszla ,pozniej wychodzila tez jej powiedzial ze ja nienawidzi
Cytat:
Tak sypia z nim czasami,stara mu sie ograniczac ,co go wkurza ,on chcial cos wiecej ,ale ona nie chce ,chce tylko czasami sie widywacz nim ,nie zawsze keidy on chce
Sorry, ale to brzmi niemalże identycznie jak Twoja wcześniejsza historia - nie wiem, jesteście bliźniaczkami, które spotykają się z tym samym kolesiem? Twój też Cię obrażał, również strzelał fochy, jak mu kiedyś odmówiłaś spotkania i tak samo jak u Ciebie facet chce czegoś więcej, dziewczyna nie, więc wynika z tego jedynie przewlekłe "koleżeństwo" z łóżkiem w bonusie...

Jeśli jednak nie jesteście bliźniaczkami z tym samym chłopakiem (i naprawdę nie opisujesz tutaj swojej historii), to jedyną radą dla Was jest zmienić towarzystwo, w którym się obracacie, skoro Wasi "koledzy" to buraki syjamskie
Stary 2012-02-23, 07:13   #25
paolyn
Rozeznanie

Cytat:

JA SIEnie wtracam jak ktos mi zarzucil ....tylko prosila o rade
: hahaha:

no tak ... zapomniałam że z kolezankami teraz to się sypia ...
jak babajaga? zalatuje mi tu podstawowką i te pryszczze.. okres dojrzewania?

50 kg
75B -> 65E/F
paolyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 09:15   #26
KarolinaK
Zakorzenienie

No jesli tak wygladala to trzeba ja uswiadomic a jak nie to pewnie zartowal

PS Jak widac na zdjeciu pryszcz u babyjagi nie zawsze znajduje sie na nosie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,1 KB, 22 załadowań)
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 09:20   #27
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Sorry, ale to brzmi niemalże identycznie jak Twoja wcześniejsza historia - nie wiem, jesteście bliźniaczkami, które spotykają się z tym samym kolesiem? Twój też Cię obrażał, również strzelał fochy, jak mu kiedyś odmówiłaś spotkania i tak samo jak u Ciebie facet chce czegoś więcej, dziewczyna nie, więc wynika z tego jedynie przewlekłe "koleżeństwo" z łóżkiem w bonusie...

Jeśli jednak nie jesteście bliźniaczkami z tym samym chłopakiem (i naprawdę nie opisujesz tutaj swojej historii), to jedyną radą dla Was jest zmienić towarzystwo, w którym się obracacie, skoro Wasi "koledzy" to buraki syjamskie
1000% racji.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 09:22   #28
madana
Zakorzenienie

Jak to czytam , to powiem tak: kocham fakt, że jestem już od daaawna DOROSŁA.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 09:22   #29
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
No jesli tak wygladala to trzeba ja uswiadomic a jak nie to pewnie zartowal

PS Jak widac na zdjeciu pryszcz u babyjagi nie zawsze znajduje sie na nosie

dobre

to jest jakaś ściema na maxa
Stary 2012-02-23, 10:09   #30
andzia1989r
Zakorzenienie

Ja nie ogarniam, jak traktowanie bez szacunku można nazywać żartem... Już całkowicie klepki w mózgu zardzewiały, czy parcie na gacie na mózg się rzuciło?

Bo jakoś średnio to rozumiem.
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości