![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Sierpień u Affen, tylko markowe zadbane rzeczy Bershka, Zara, Atmo, H&M i inne.CZYTAJCIE OPISY Zakładam nowy wątek, z większością nowych rzeczy a w starym zabrakło miejsca ![]() Moje zasady: 1 Ja pisze w Twoim wątku, Ty w moim - nie ignorujmy się. 2 Nie wymieniam się na siłę, najbardziej za wish. 3 Dla ułatwienia: Szary - niedostępne 4 Zawsze można dojść do jakiegoś porozumienia, więc pisz ![]() 5 Toleruję linki i opisy 6 Jestem osobą uczciwą, proszę więc Was o to samo 7 Wysyłka listem poleconym, tylko w kopercie bąbelkowej ! Proszę o to samo. 8 Nie przyjmuję zwrotów. Zapraszam
![]() Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-17 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Sierpień u Affen, tylko markowe zadbane rzeczy Bershka, Zara, Atmo, H&M i inne.
1 Cudowne baleriny ALEXIO GIORGIO, skóra węża bardzo elastyczny materiał, rozmiar 38, dł wkładki 24,5 stan idealny, używane tylko kilka razy będę wybredna dałam za nie 175 zł
Nietoperz Bershka, bardzo lekki materiał, rękaw 3/4, rozmiar S/M stan idealny Świetna bluzeczka Stradivarius rozmiar L ale bardzo zawyżony, to S/M, stan idealny założona parę razy Uwaga, moja bluzka ma kolor czarny ![]() Legginsy floral w kwiaty, stan bardzo dobry, rozmair z metki M ale pasuje na S/M/L materiał bardzo rozciagliwy Cudowny sweter tunika F&F w panterke z limitowanej edycji, stan bardzo dobry, z metki rozmiar XS ale to typowe S/M Niebieska koszula z marszczeniem na biuście i białym kołnierzykiem, rozmiar M, stan nowa bez metki Sukienka maxi koralowa w róże rozmiar S, dobre też na M, założona niestety tylko raz, stan idealny Bokserka pudrowa floral, rozmiar uniwersalny od S w góre Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-29 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Sierpień u Affen, tylko markowe zadbane rzeczy Bershka, Zara, Atmo, H&M i inne.
Sweterek w paski Camaieu, rozmiar S/M, stan idealny
Koszulka Stradivarius rozmiar M, stan idealny, na zdjęciu są przebarwienia od aparatu Sweterek kardigan w paski, rozmiar M, stan idealny Tunika Reserved, rozmiar S/M Czarna tunika sukienka sweterkowa, rozmiar S/M, dałąm za nią 90 zł, materiał jest super, stan idealny Bluzka Tally Weijl, rozmiar M, stan bardzo dobry Tunika sukienka dwukolorowa, rozmiar S/M ,stan bardzo dobry Gladiatorki na gumach CCC, rozmiar 38, dł. wkładki 24,5, stan bardzo dobry ZA INNE BUTY Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-17 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Strój kąpielowy w panterkę, rozmiar S, założony tylko raz
Telefon opis później ZA INNY TELEFON Koszulka Bershka, rozmiar L ale to M, stan idealny Jeansy rurki Tally Weijl, rozmiar M, stan idealny Tuniczka w kratkę S, stan idealny Bokserka nude kremowa, rozmiar S/M, stan bardzo dobry Kurteczka na wiosnę/jesień ze sztruksu, rozmiar S, stan bardzo dobry Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-16 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
zdjęcie tyłu spodni Tally Weijl z poprzedniego postu
Koszula Bershka w paseczki, rozmiar L ale to M, stan bardzo dobry Koszula Bershka biała, rozmiar L ale jako oversize luźniejsza dobra na S/M, stan idealny Czarne rurki Bershka, rozmiar M, stan idealny ( poza jednym oderwanym guzikiem ale można przyszyć zwykły) Pasiak Denim Co, rozmiar S/M stan bardzo dobry minus Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-16 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Kremowy sweterek z koronką H&M z metki rozmiar L ale zawyżony to typowe S/M, stan bardzo dobry bede marudzić
Bolerko camaieu, rozmiar M, stan idealny wygląda jak nowe Pudrowa bluzka z falbankami, identyczna jak ta z H&M, rozmiar M, stan bardzo dobry Jeansy rurki H&M, rozmiar 29, czyli takie S/M, ma dziury i przetarcia fabryczne, stan bardzo dobry, malutka plamka na nogawce niewidoczna, ODDAM ZA COŚ SUPER. Pudrowa koszula Bershka, rozmiar L, ale nosiłam na moim S/M i była ok, stan idealny, kolor bardziej pudrowy niż na zdjeciu. Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-16 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Bokserka H&M, wycięte metki, rozmiar S krój oversize czyli obcisła będzie na M/L, stan bardzo dobry
Bejsbolówka różowa Gina tricot, rozmiar z metki xs, ale to typowe S, ja nosiłam na M, nie zapinając i była krótsza niż zwykła, stan bardzo dobry, ODDAM ZA COŚ SUPER, jest identyczna jak ta z H&M Żakiet kurteczka Zara, rozmiar S, pasuje też na M, stan bardzo dobry, biały juz nie jest taki biały ale nie jest to zbyt zauważalne, oddam za inną marynarkę Sweter z jabłkiem, rozmiar uniwersalny, z tyłu zip, stan: nowe Tunika H&M, rozmiar M, stan bardzo dobry Koszulka nocna/erotyczna ![]() Spodenki Stradivarius, rozmiar M, stan bardzo dobry Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-29 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Rurki Bershka, rozmiar M, stan bardzo dobry bede bardzo wybredna
Rurki szare Bershka, rozmiar M, stan dobry plus, przepraszam za pogniecenia, (one nie są z satyny mimo, że tak wyglądają) Koronkowa spódniczka, rozmiar M, stan idealny Plecak NIKE, stan idealny, żadnych wad, oddam za coś wartościowego Rurki Bershka, rozmiar M, stan bardzo dobry Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-09-08 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Długi long kardigan sweterek, rozmiar z metki M/L ale idealnie leży na S/M stan bardzo dobry, lekkie zmechacenie na pupie, nie widoczne, mozna ogolić za INNY sweterek
Świetny zimowy płaszczyk, mega ciepły, stan bardzo dobry, noszony jeden sezon, rozmiar M, dałam za niego ok 200 zł oddam TYLKO za płaszczyk / kurtkę na zimę. Skórka czarna Stradivarius, rozmiar z metki L ale to M, podam wymiary, stan bardzo dobry za cos super, kosztowała ponad 200 zł Bezrękawnik granatowy Abercrombie and Fitch, z metki L ale bardzo zawyżony to S/M, stan idealny założony 2 razy, będę wybredna Bluzka kolorowa kangurka, rozmiar M ale S też będzie ok, stan idealny Bluza Puma, rozmiar M, stan bardzo dobry, przebarwienia to wina aparatu, kaptur cały z różowej siateczki Uwaga: bluza nie jest czarna od nowosci byłą taka ciemno szara Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-19 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Koszulka biała z napisem, rozmiar S/M stan bardzo dobry
Neonowa różowa bokserka rozmiar S/XS, stan bardzo dobry Miętowa bokserka, rozmiar M, dobra też na S, stan bardzo dobry, Uwaga kolor taki sam jak na zdjęciu tej spódniczki obok, na moim wyszło że jest niebieska ;/ Body koronkowe Atmosphere, rozmiar S, stan bardzo dobry będę marudzić Koszulka czarna Zara z Dzwoneczkiem, rozmiar S, z metki L ale zawyżony, stan bardzo dobry poza wadą na zdjęciu drugim, ale nie jest to tak rzucajace sie w oczy przy noszeniu Rurki skinny, S, stan idealny Spodenki Berskha S, stan bardzo dobry za INNE SPODENKI Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-17 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Koszulka polo thornfield, markowa, rozmiar M/S, stan bardzo dobry minus
Sukienka nowa New Yorker, rozmiar S, dobra też na M, stan nowa wiec idealny, wymienie za cos super warta 140 zł, w poprzednim wątku za inną w tym nie koniecznie nie jest juz mi potrzebna Brązowa spódniczka Old Navy, rozmiar L, stan bardzo dobry Spódniczka bombka różowa, szyta na miare, S/M , stan bardzo dobry minus, raz założona na poprawiny Biała kurteczka na wiosne/jesień Diverse, stan bardzo dobry, rozmiar L moze nawet M Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-17 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Świetne nowe czarne botki, rozmiar 38, dł. wkładki 24,5, tylko je przymierzyłam niestety. TYLKO za inne botki, najlepiej wedges!
Legginsy karmelowe ala spodnie Bershka z kieszeniami, super materiał, rozmiar M, stan bardzo dobry minus. za coś super, najlepiej inne leggi lub haremki Spódniczka H&M rozkloszowana czarna M, stan bardzo dobry Rurki marmurki New Yorker M, stan idealny Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-08-29 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
yyyrytry
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Myślę, że wystarczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej kochana podoba mi się u Ciebie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1313514637 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1313514637 oraz ta bokserka floral znajdziesz coś u mnie? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post28518281 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Niebieska koszula z marszczeniem na biuście i białym kołnierzykiem, rozmiar M, stan nowa bez metki ![]() zajrzyj do obu wątków ![]()
Edytowane przez asiuuunia1988 Czas edycji: 2011-08-17 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313515339
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313515339 ? ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
oddam wszystko za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1313516442.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1313514637 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313516442
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.