|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prośba.Karnawał.Pilne
Witam.Pierwszy raz sie wypowiadam chociaz przeglądam forum juz chyba tak z deczka od roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba.Karnawał.Pilne
to może Hawaya party? chłopcy w kwiecistych koszulach i bermudach, dziewczyny w staniczkach od bikini i spódniczkach z trawy albo pareo, drinki z palemką (bezalkoholowe
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja bym nie robiła tematycznej- Zorro tańczący z Elfem- i tak jest zabawniej i na pewno o wiele łatwiej dla gości i dla Ciebie
a jeżeli już tematyczna to lata 80-te lub kultura indyjska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie ze sie tak szybko ktos odezwał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A moze jakies pomysły na rozluznienie towarzystwa?Boi moi nie dosc ze nie chca tanczyc to pozniej marudza ze nie ma co robic.ja wymysliłam na razie tylko konkurs na najlepszy kostium
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jakiś turniej scrablee albo innej gy i do tego nagroda niespodzianka za 1 miejsce jakaś śmieszna
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dowolność jest fajna. Kiedyś z grupą młodzieży zrobiliśmy bal przebierańców. Jak znajdę zdjęcie i Sol pomoże to wkleimy. Był poważny pastor i zakonnica. Gejsza i arabska piękność z odłoniętym pępkiem. Arabski książę z turbanem na głowie i Zydowski rabin (jakie miał pejsy mówięCi). Był zwiewny Elf i zając z ogonkiem (OMYK CHYBA SIE NAZYWA). Był kotek i myszka, czerwony kapturek i Krasnal i Pastereczka. Mówię Ci bajka. Indianin i Zołnierz. Ja przebrałam sie wtedy za rosyjskiego kozaka i było super. Nawet czerwone kopzaczki bez obcasa skądś mi ktoś wytrzasnął. Pomagaliśmy sobie wzajemnie znależć elementy ubrań, ale nikt nie wiedział za kogo kto sie przebiera i nie było dubble. No i na końcu był konkurs na Króla i Królową balu. To był problem.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
jak kiedyś robiłam bal przebierańców to strój w części sama zrobiłam. Miaąlm dłuuugą sukeinkę, ale zwiewną dosyć. DO tego czapa z brystolu-taki stożek ( nawet ostatnio kumpel sięwygłupiał i mam gdiześ zdjećia to potem wrzucę jak do domciu dotrę) obklejona foliągranatowai gwiazdki żółte. na czubku wpuszczony kawałek takiego cieniutkiego materiału i różdżka do tego również zrobiona własnoręcznie.
To było dobrych parę lat temu ale rekwizyty w dobrym stanie się utrzymują ![]() a jeśłi chodzi o tematykęto zrób dowolną, będzie zabawniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzieki wam dziewczyny z pomysły,chociaz cały czas nie mam wyklarowanego pomysłu całkiem.Najgorsze jest to ze jak przyjda chłopaki to zawsze jest tak ze nikt nie chce ani tanczyc czy nic w tym stylu.A pozniej mowia ze było nudno i jak tu ich zadowolic?Zawsze lubiłysmy z przyjaciółka wymyslac takie imprezy,ale jeszcze zadna nie doszła do skutku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
To jes ta czapa właśnie, na zdjećiu ma już dobrych parę lat. Ta impreza to jeszcze za czasów licealnych była.
Jak dziewczyny chcecie potańczyć na imprezie to tańczcie a facetów próbujcie wyciągać na parkiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
chciałam troszkę zmienić temat.No wiec,uwielbiam Amy Lee-wokalistke Evanescence.Strasznie podobają mi się jej ciuchy,zwłaszcza te w teledyskach.Strasznie chciałabym miec takie ciuchy.Ale oprocz tego chciałabym umiec przerobic troche jej styl na taki zeby był no...taki bardziej...codzienny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.