|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak to z tym jest???
Witam wszystkich
![]() Nurtuje mnie... jak to jest z ta "ignoracją" na gg?? Jeżeli ja zaznaczam sobie jakas osobę, jako ignorowaną, to nie otrzymuje od niej wiadomości. Ale czy po czasie dołaczając ja do grona moich znajomych dostaję te jej "przedawnione" wiadomości, czy są one poprostu automatycznie kasowane?? Jak to z tym jest tak naprawdę?? ![]() z góry dzięki wielkie za info ![]() Edytowane przez Rybka62 Czas edycji: 2011-12-29 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak to jest z tym gadu???
Są kasowane chyba. Ja nigdy nie dostaje tych wiadomości.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli masz włączone archiwizowanie wiadomości, to jeśli dodasz z powrotem tą osobe do kontaktów, to wiadomosci od niej powinny byc w archiwum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli dodasz kogoś do ignorowanych to żadne wiadomości od tej osoby do ciebie nie dotrą
![]() Natomiast jest jeszcze taka opcja jak "Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" - i wtedy gdy pisze do ciebie osoba której nie masz na liście, wiadomość nie wyświetla ci się w okienku, tylko od razu w archiwum. Ale nie dotyczy to osób ignorowanych, a jedynie nieznanych numerów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
oki, dzięki wielkie za pomoc!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
załóż sobie konnekta- jest zdecydowanie fajniejszy, bardziej intuicyjny i oczywiście obsługuje gadu
![]() taka dobra rada... i zrobisz sobie co sama zechcesz z ignorowaną osobą ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.