|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
narzutka na suknie ślubną
hej dziewczyny,
niedługo biorę ślub jest to okres zimowy kościół w którym będziemy ślubować jest bardzo duży i zimny ponieważ nie ma ogrzewania i stąd moje pytanie co byście mi doradziły aby nałożyć na suknie ślubną?? mam zamówioną podobną etole http://moda.allegro.pl/futerko-slubn...903073327.html ale mama wierci mi dziurę w brzuchu aby jeszcze na tą narzutkę nałożyć białe futro z lisa (znajoma takie posiada) albo kupić biały płaszczyk bo uważa że w samej etoli zmarznę... dziewczyny proszę doradźcie co powinnam nałożyć na suknie ślubną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: narzutka na suknie ślubną
Moim zdaniem ten płaszczyk spokojnie wystarczy, spędzisz w kościele około godziny i emocje dodatkowo cię rozgrzeją, unikałabym ubierania się na cebulę jeden płaszczyk, na to drugi płaszczyk bo może to niefajnie wyglądać. Poza tym aktualnie nie ma mrozów -20
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jak już zamówiłaś etolę to zostań przy niej, albo jedno albo drugie. Trzaskających mrozów nie ma, emocję będą rozgrzewające, wytrzymasz. Jak narzucisz na siebie kilka grubych warstw to nie ma możliwości żebyś fajnie wyglądała, a przecież o to też chodzi.
Gratuluję i życzę powodzenia. ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
też właśnie tak myślałam że ta etolka wystarczy ale mama tak się martwi o córeczkę aby nie zmarzła hi niby nie ma teraz mrozów -20 ale kościół jest namarzniety w nim nawet w maju jest nadal zimno... i troskliwa mama mówi że w etolce mogę iść do ślubu ale jak będziemy siedzieć to aby jeszcze płaszczem nakrywać się po plecach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zostan przy niej, moze doplac 25zł to Ci ocieplą od srodka jeszcze(pisze na stronie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja biore ślub w ta sobotę i mam podobny płaszczyk do tego co pokazałas....krótki co by falban nie zasłaniał....i zapiany z przodu na guziczki....i nie uwazam żebym miałą zmarznąć...
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
i nie ma czegoś takiego jak białe futro z lisa, ponieważ biedne zwierzątka nawet te arktyczne są zawsze w kolerze ciemnego ecru...
Gdyby moja mama wpadła na taki pomysł to bym jej rzekła, że zwłok ubierać do ślubu nie będę ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ocieplić tą etolę, koniecznie.
Ja zmarzłam we wrześniu, a gdzie dopiero zimą ![]() Masz chorować po weselu to nie ma co ![]() Ładny płaszczyk to raczej wysoki koszt, więc zostaje ocieplenie etoli.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.