|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() diet ,
Witam .
mam do was pytanie ;d jestem na diecie , i schudłam 2 kg w ciagu 2 tygodni duzo czy mało ? mój jadłospis śniadanie godz 8.00 -jogurt naturalny . -kawałek chleba z ogórkem . lancz godz 12.00 -jabko godz 16.00 obiad i potem juz nic nie jem . [nie jadam słodyczy ,ziemiaków i tłóstych zeczy] co dzien robie brzuszki rano 5o ,popołudniu 30 i wieczorem 50 do tego skacze na skakance i chodze na kijkach czyli Nother Walking |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: diet ,
i o co Ci chodzi w tym wątku?
to nie miejsce na promowanie bezmyślnych głodówek ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- a tak a'propos, to nie wiem ile masz wzrostu i jaką wagę, ale raczej jak na taką ilość spożytej energii z dodatkiem wspomnianej aktywności to raczej mało schudłaś i Twój organizm jest w kiepskiej kondycji powiadom kogoś, kto będzie wiedział o eksperymencie, żeby Cię zawiózł do szpitala jak zemdlejesz na kolejnym spacerze czy skakance
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
he he he. zabawne.
niedługo padniesz, bo na samo 'leżę i pachnę' potrzebujesz co najmniej 1300 kcal, a tu będzie jakieś 500, o ile na obiad nie jesz 100g grillowanego kurzego cyca. ![]()
![]() `I like living on the edge and seeing what's on the other side! Steven Tyler Edytowane przez morphine88 Czas edycji: 2012-01-28 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.