![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Strona internetowa "Mały Książe" czyli jak być dobrym pedofilem ... ?!
Witajcie
Na wstępie napiszę, że nie bardzo wiedziałam w której części forum założyć ten wątek, więc zgadzam się na jego ewentualne przeniesienie.... przygotowując pracę zaliczeniową na studia natrafiłam na stronę internetową "Mały Książe", jest to strona, pisana przez nijakiego Misiaczka - mężczyznę który przekonuje swoimi poglądami o tym że można być dobrym pedofilem! Człowiek, który mówi że jest dobrym pedofilem.. Po zapoznaniu się z treściami tej strony jestem w głębokim szoku. Najogólniej mówiąc strona jest o tym że pozytywny pedofil kocha nie swoje dzieci i nie ma w tym nic złego (bo nie uprawia z nimi czynów lubieżnych), a związki tworzone przez dorosłego pozytywnego pedofila oraz dziecko wpływają pozytywnie na rozwój dziecka... Dodatkowo, udziela porad (choć nie dosłownie - jest to przekaz ukryty) jak stworzyć stały związek z dzieckiem a dodatkowo zapobiec temu aby np. rodzice czy nauczyciele dziecka się o tym dowiedzieli... Mogłabym jeszcze długo pisać o kontrowersjach jakie budzi we mnie ta strona, jednak po prostu wkleję wam parę cytatów, oraz podam linka, tak abyście same się z tym zapoznały.. Dobry pedofil chroni dziecko, pomaga w rozwiązywaniu problemów i gotów jest stanąć w jego obronie narażając własne zdrowie i życie. dziecko jest radośniejsze. Nie rozmawia z nikim o swoim starszym przyjacielu w obawie, że rodzice zareagują pedofilohisterycznie. Może o tym rozmawiać z rówieśnikami, a nawet namawiać ich do wspólnych wizyt u pozytywnego pedofila. Chętnie wychodzi z domu, aby go odwiedzić lub spotkać. dzieci bardzo miło wspominają okres dzieciństwa spędzony z pozytywnym pedofilem, kojarzy im się radośnie i przyjemnie. dziecko jest bardziej "uczuciowe" i "wrażliwsze". Jest bardziej przebojowe i lepiej się uczy (pomaga mu przyjaciel). Nie boi się ryzyka i często zostaje szefem firmy lub zajmuje kierownicze stanowisko, bo pozytywny pedofil umacniał jego pewność siebie, a nie wyzywał od osłów i nieuków. Gdy tylko chłopiec stwierdzi, że znalazł starszego przyjaciela, któremu może bezwarunkowo zaufać, jest bardzo prawdopodobne że uczucie zostanie odwzajemnione. Kierowany przez burzę hormonów i naturalną ciekawość, chłopiec będzie chciał się nauczyć od swojego starszego i bardziej doświadczonego przyjaciela, do czego zdolne jest jego własne ciało, i jakich przyjemnych doznań może doświadczyć. kontakt seksualny, jeżeli już ma miejsce, najczęściej przybiera formy pieszczot, przytulania lub klasycznego masażu w celu zaspokojenia uczuciowych i dotykowych potrzeb chłopca. Seks oralny i analny praktycznie nie jest spotykany. Chłopiec czasami odwzajemnia pieszczoty, natomiast mężczyzna czerpie przyjemność i satysfakcję z obserwowania i brania udziału w intensywnej przyjemności chłopca To tylko garstka kontrowersyjnych tekstów jakie napotkałam na tej stronie. Misiaczek co prawda namawia do nawrócenia "negatywnych pedofilii" oraz podkreśla złą i niszczącą stronę kontaktów seksualnych z dzieckiem, ale jednocześnie wmawia odbiory iż tworzenie związków opartych na miłości i partnerstwie z obcymi dziećmi jest rzeczą naturalną oraz dobrą. Ponadto uważa że dzieci które miały w dzieciństwie "pozytywnego pedofila" są szczęśliwsze w dorosłym życiu... Nie mogę zrozumieć, jak można uważać iż dziecko jest na tyle dojrzałe emocjonalnie by tworzyć związki głęboko uczuciowe z obcymi ludźmi, a ponadto jak można uważać że jeśli się nie uprawia seksu z dzieckiem a "jedynie" całuje się, przytula i pieści dzieci (obce) to nie wyrządza im się krzywdy, oraz nie jest to pedofilia.. Najtrudniej wyobrazić mi sobie, że dzieci na prawdę mają takich "cichych" przyjaciół. Jak bardzo obłudni są to ludzie, manipulują dziećmi, tak aby zaspokajać swoje perwersje... Edytowane przez jezozwierzyk Czas edycji: 2012-01-01 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Strona internetowa "Mały Książe" czyli jak być dobrym pedofilem ... ?!
Kiedyś był na ten temat bardzo obszerny artykuł w Wysokich Obcasach, polecam go bo był naprawdę dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;31320040]Kiedyś był na ten temat bardzo obszerny artykuł w Wysokich Obcasach, polecam go bo był naprawdę dobry
![]() Dzięki, poszukam. Może przy okazji ten artykuł przyda mi się do mojej pracy ![]() Ludzie to potwory.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Własnie wlazłam. "Kodeks etyczny pozytywnego pedofila" mnie rozwalił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Myślę, że się przyda, bo to był wywiad z samym Misiaczkiem. Wstrząsnął mną bardzo, do tej pory go pamiętam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
skasowany link.......... znalazłam taki artykuł o nim
Jak to możliwe że na takie osoby nie ma przysłowiowego "bata"
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2011-12-31 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;31320040]Kiedyś był na ten temat bardzo obszerny artykuł w Wysokich Obcasach, polecam go bo był naprawdę dobry
![]() Nie wiem czy jest to cały artykuł ale można przeczytać tu link skasowany
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2011-12-31 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
![]() Jak wyjdę z szoku to wyklepię coś składnego. Dobrze, że strona mi nie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę że zapowiada się długa noc siedzenia nad moją pracą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem ta strona jest niebezpieczna sama w sobie, bo [I]misiaczek[I] przekonuje innych że nie ma nic złego w byciu dobrym pedofilem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Normalnie zdrowo myślący człowiek wie że nie ma czegoś takiego jak"dobry pedofil" jedno z drugim się wyklucza -wejdzie przeczyta i wywoła w nim obrzydzenie i szok i może będzie bardziej kontrolował swoje dziecko i przestrzegał
![]() |
#14 |
nyan nyan ^^
|
Wstrząsające
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
zuy mod
|
Tak, zamknąć kogoś za to, że ma niepoprawne poglądy. Pewnie. Nie widzicie tego, że chcecie świata rodem z Orwella?
Nie mam zdania na temat dobrych pedofilów, jednak wydaje mi się, że jeżeli dziecko nie ma wsparcia w rodzicach - a ma w kimś takim, kto nie dąży do kontaktu seksualnego a tylko jest przyjacielem (tak jak pisze Misiaczek na swojej stronie) - to wyjdzie mu to na dobre. Nie, nie jestem pedofilem, nie popieram pedofilii i krzywdzenia dzieci, jednak dążymy powoli do paranoi, gdzie obcy człowiek nie może z dzieckiem porozmawiać bo zaraz będzie pedofilem. Czy naprawdę sądzicie, że to co jest w tym kodeksie zawiera coś złego? punkt pierwszy: 1. Nie popełniaj karalnych czynów pedofilskich! poza punktem 18 i tym dotyczącym relacji z rodzicami cały ten kodeks mógłby dotyczyć opieki rodzicielskiej.
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej wiedzą że mają problem gdyby tak nie było nie chowaliby się ze swoimi zboczeniami
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i wiedzą, ale wg. misiaczka mogą być dobrymi pedofilami i po problemie ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Nikt nie mówi że trzeba takich ludzi od raz zamykać, problem w tym że jeszcze nikt na świecie nie wpadł na to jak rozwiązać problem pedofilii... A więzienie nie jest żadnym rozwiązaniem - pedofil w więzieniu nie ma kontaktu z dziećmi, więc nie jest pobudzony, jest idealnym więźniem, przechodzi resocjalizację i często wychodzi przedterminowo, ale w więzieniu narasta jego frustracja i jest dominowany przez innych więc po wyjściu najczęściej wraca do krzywdzenia dzieci. Wyobraź sobie że ktoś (taki dobry pedofil) wykrada ci w sposób obrzydliwy i potajemny dziecko z domu i w dodatku myśli że tworzy z tym dzieckiem związek partnerski oparty na partnerskiej miłości. To nie jest normalne ani zgodne z naturą, to jest dewiacja seksualna... Problem dzieci które nie mają nikogo to inny temat, ale od tego są różne instytucje itp. ... Oczywiście nie każdy dorosły który lubi dzieci i jest dla nich życzliwy jest pedofilem... Dlatego temat jest bardzo drażliwy bo łatwo kogoś przeoczyć ale łatwo też komuś niewinnemu przykleić "łatkę" na całe życie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
zuy mod
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poczytaj sobie lepiej co ten pan pisze dalej, jak wyrywa z kontekstu naukowe badania na temat uprawiania seksu z dziećmi, i dobrych tego stronach. Przecież w którymś punkcie tam pisze, że jeżeli dziecko będzie chciało seksu, to trzeba to "dla dobra dziecka" zrobić. Uważasz, że uprawianie seksu z 10latkiem, bo "on tego chce" jest normalne? Przecież w tym tekście jasno widać, że ten człowiek chce ukazać swoją działalność jako czysto rodzicielską. Tobie naprawdę nie wydaje się dziwne, że dorosły człowiek chce być W ZWIĄZKU PARTNERSKIM z dzieckiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
zuy mod
|
Cytat:
Chodzi mi przede wszystkim o to,żeby nie popadać w paranoję pedofilską, gdzie każdy człowiek, który jest miły dla dziecka - staje się pedofilem. I dopóki nie dąży do seksu - dla mnie jest niegroźny. oparłam się na kodeksie, nie czytałam całej strony (mnóstwo tego jest), jeśli on namawia do seksu - to znaczy, że zaprzecza kodeksowi.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
"No właśnie i dlatego nie powinno się liczyć to co kto ma w głowie, tylko to co realnie robi. Jeśli ktoś nawet jest pedofilem, ale nie robi nic dziecku, tylko jest mu przyjacielem - nie robi nic złego![/QUOTE]"
Jeżeli tak jest to w porządku tylko dlaczego sam siebie określa dobrym pedofilem-zwraca na siebie uwagę ? ![]()
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2011-12-30 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
nyan nyan ^^
|
Brak wsparcia można interpretować różnie, to pojęcie jest bardzo szerokie. Może odnosić się do braku wsparcia w postaci codziennej rozmowy z dzieckiem, ale także braku wsparcia finansowego, medycznego, brak dbałości o to by dziecko było ubrane, nakarmione i umyte, nie upilnowanie obowiązku szkolnego itp. i tak, wtedy mamy do czynienia z krzywdzeniem i dziecko powinno być odebrane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurczę, gdyby ludzie tak brali sobie do serca przykazania satanistów to byłoby pięknie. ![]() Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-12-30 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
zuy mod
|
Cytat:
TO jest gorsze niż faceci, którzy wspierają dzieciaki, mając w głowie, to, co mają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Pedofilia jest tak naukowo zdefiniowana, że każdy kto nawet nie robiąc dziecku krzywdy a sam uzyskuje podniecenie seksualne przy dziecku jest pedofilem.
Taki "dobry pedofil" przyjaciel dziecka może kiedyś nie zapanować nad swoimi popędami i wtedy dojdzie do tragedii, dlatego to jest takie złe. Nie da się sprawdzić czy dobry wujek jest po prostu wujkiem czy jest też pedofilem, jedyne co ludzie mogą robić to uważnie patrzeć i pilnować swoich dzieci, oczywiście bez popadania ze skrajności w skrajność. To co misiaczek wypisuje to steki ulepionych bzdur, robi to tylko dla tego żeby zaprzeczyć sobie że nie ma problemu, a go ma. Jeśli uważa że nigdy nie skrzywdził dziecka to może zwrócić się o pomoc i chodzić na terapię i się leczyć a nie tworzyć takie portale i wciągać w to innych ludzi. Nie ma dobrych sposobów na pedofilii. Póki są niewinni ukrywają się ze wstydu przed społeczeństwem. Kiedy już są winni dalej się ukrywają ze strachu przed wymiarem sprawiedliwości (nawet jeśli wyrażą chęć się leczyć to i tak będą skazani za swoje czyny). Trzeba mieć dużo odwagi żeby iść na terapię dla pedofilii, dużo więcej niż na AA. Kastracja farmakologiczna też nie jest rozwiązaniem, ponieważ po przeprowadzonej kastracji ludzie często mają depresje itp, po za tym muszą sami wyrazić na nią zgodę. I zawsze mogą w trakcie przyjmowania leków zaprzestać... Tak na prawdę problem na skalę światową jest wielki. W filmie dokumentalnym "Pedofilia zbrodnia w rodzinie" padają statystyki z USA mówiące o 1/3 molestowanych dziewczynek i 1/4 chłopców na terenie całych stanów! Dlatego trzeba bardzo uważać na takich ludzi. Jednocześnie żal mi ich, bo od razu są na przegranej pozycji.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Coś jest na rzeczy nawet. Pare dni temu na onecie, na stronie głównej był artykuł o ojcu-pedofilu, ktory walczy z choroba (nikogo nie skrzywdził)... Ogolnie został przedstawiony w pozytywny i wzruszajacy sposob, co było widac po komentarzach
Co do tematu,to sie nawet nie wypowiadam bo dla mnie nie istnieje cos takiego jak "pozytywna pedofilia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.