|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
SZUKAM w styczniu versace ,masaki chocolate mat, i inne różniaste:)
Wish ogólny :
Bardzo chętnie przygarnę odlewki, próbki i większe ilości : 1. versace VERSENSE ![]() 2. givenchy ange ou demon le secret 3. i inne zapachy które będą miały nuty cytrusa, żurawiny ![]() masaki chocolate mat - może być tester odlewka, cokolwiek ;-) ![]() masaki M ![]() ![]() ![]() ![]() versace cristal noir ![]() jakies przydatne rzeczy typu : maszynki do depilacji dla kobiet ;-) mazidła z biochemii i tego typu puder bambusowy ( bądź inny podobny) pojemniki na kosmetyki i biżu biżuteria sutasz ;-) ze srebnymi biglami i inna ładna biżu EYELINER MUFE - inny niż granat i zielony ![]() podklad mufe hd kolor 115 ![]() męskich zapachów - świeżo słodkich nieprzytłaczających nowych ciuszków na fitness rozm m/l duże torby - fajnie by było skórzane i nowe nowego portfela ze skóry wielki biały parasol ![]() płaskie cichobiegi -rozm 39 ![]() ![]() kosmetyków biotherm biosource różne zestawy do włosów- zwłaszcza gumki itd bo ciągle to gubie perfumy britney spears midnight fantasy do oddania to co w wątkach , ewentualnie mogę wyszperac pozostałe zapasy jak mnie czymś zwabicie do siebie ![]()
today tomorrow always ![]() Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2012-01-29 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SZUKAM w styczniu versace ,masaki chocolate mat, i inne różniaste:)
moze cos u mnie? Moge zrobic odsypke kwau alfa-liponowego, mam torbe i pudelka na bizuterie.
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2012-01-13 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.