|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
WYMIENIĘ Mac i inna kolorówka.
na czarno wymienione
na czerwone nowe rzeczy do wymiany Witam mam do zaoferowania: 1. Podkład Mac Mineralize satinfinish SPF 15 odcień NC 20 pojemność 30 ml. użyty został 1 raz, ale z powodu nieudanego doboru koloru przez osobę która mi kupował chcę go wymienić. Wymienię go chętnie na inne podkłady firmy Mac w jasnych odcieniach np. - Mac Studio Sculpt NC 15 lub NC 20 - Mac Studio Fix NC 15 lub NC 20 Mogą być również w ostateczności podkłady innych firm dorównujących jakością Mac. ![]() 2. Pomadka Rimmel Lasting Finish nr. 206 Nude Pink użyta 1 raz 3. Pomadka Rimmel Moiusture Renew Lipstick nr 700 Nude Delight zużycie ok. 1/3 4. Pomadka Miss Sporty Perfect Colour nr 020 Strip Tease użyta 1 raz 5. Błyszczyk Pierre Rene nr 01 bounty zużycie ok 1/3 6. Rozświetlacz Sleek użyty 1 raz 7. Podkład AA antybakteryjny podkład matujący do cery trądzikowej nr 1 Kość słoniowa zużycie ok 2/3 Edytowane przez beatka_bebe Czas edycji: 2012-01-30 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: WYMIENIĘ Mac Mineralize Satinfinish SPF15 Fundation, oraz inną kolorówkę
niestety nic
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ Mac Mineralize Satinfinish SPF15 Fundation
ja po mac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
myslalam ze cos ciekawego wyszukasz
![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2012-01-23 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Okej kochana, mi pasuje w 100%
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- A powiedz mi jeszcze, podkład Mac ma bardziej różowy pigment czy żółty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, przejrzałam jeszcze raz wątek i naprawdę nic nie widzę już dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.