|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jak i czy można znaleźć dom szczeniętom?
Dziewczyny, przygarnęłam kilka dni temu znalezioną w lesie suczkę, średniej wielkości. Była schorowana, chuda, niestety okazało się, że jest w ciąży.
Nie miałam planu przygarniać tego psa, ale serce mi po prostu pękało, siedział u mnie pod drzwiami i nie chciał odejść. Dałam ogłoszenie do gazety, bo a nóż ktoś go nie wyrzucił, a pies uciekł. Oczywiście, jak na razie nikt się nie odezwał. No i na moje nieszczęście suczka jest w ciąży ![]() Dziewczyny, doradźcie co ja mam zrobić z tymi pieskami? W domu nie mogę już zatrzymać ani jednego więcej, po prostu odpada. Już te dwa stanowiły problem, a do schroniska przecież ich nie oddam ![]() Mam oczywiście zamiar ogłaszać gdzie tylko się da, suczka jest naprawdę śliczna, o długiej sierści, puszystej. Myślicie, że jest jakaś realna szansa na znalezienie domu tym szczeniętom?
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak i czy można znaleźć dom szczeniętom?
Cytat:
Obdzwoń znajomych, niech znajomi zapytają swoich znajomych czy ktoś nie chce psiaków, popytaj sąsiadów. Zamieść informację ze zdjęciami suczki na portalach społecznościowych, jeśli posiadasz tam konta. Możesz wrzucić ogłoszenie na Wizażu, może ktoś będzie chętny. Możesz tez powiesić ogłoszenie w gabinecie weterynaryjnym do którego chodzisz ze swoim psiakiem. Poinformować weterynarza, może on będzie znał kogoś kto by chciał psiaki. No tyle mi przychodzi do głowy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pies jest w typie jakiejś rasy ? Możesz napisać do Fundacji zajmującej się konkretną rasą żeby pomogła w znalezieniu domu. Daj ogłoszenie na tablica.pl i miejscowe portale.
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;35271562]Oj skąd ja to znam...
Obdzwoń znajomych, niech znajomi zapytają swoich znajomych czy ktoś nie chce psiaków, popytaj sąsiadów. Zamieść informację ze zdjęciami suczki na portalach społecznościowych, jeśli posiadasz tam konta. Możesz wrzucić ogłoszenie na Wizażu, może ktoś będzie chętny. Możesz tez powiesić ogłoszenie w gabinecie weterynaryjnym do którego chodzisz ze swoim psiakiem. Poinformować weterynarza, może on będzie znał kogoś kto by chciał psiaki. No tyle mi przychodzi do głowy. ![]() Cytat:
![]()
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". Edytowane przez ever-dream Czas edycji: 2012-07-13 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Korzystasz z Facebooka?
Ja bym jeszcze tam ogłosiła i poprosiła znajomych o podanie dalej ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". Edytowane przez ever-dream Czas edycji: 2012-07-13 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.