|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXVI
Otwieram nowy bar
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Witam!
Alem się nie wyspał (jeszcze, jak na złość, zasnąć nie mogłem) ![]() --- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
a teraz pewnie siedzisz nad streszczeniem?
![]() Cytat:
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
zanim nadrobiłam stary Bar, nastał nowy ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- a fłaśnie Teziek, streszczenie kiedy będzie ?
|
|
|
|
#6 |
|
Nindżopesz
|
Dobry nowemu Barowi.
|
|
|
|
#7 |
|
Mother of Cats
|
Dokładnie, też tak mam ![]() To się na nowym barze pochwalę - naumiałam się w końcu rysować kreski na powiekach, będę piękna na, ekhem, dojrzałe lata
|
|
|
|
#9 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nowy bar a ja muszę nadrobić stary Teziak a gdzie streszczenie???
|
#10 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
te nowe fony są bezsensu, jak dla mnie, fon ma dzwonić, smsić, mieć budzik i długo trzymać baterię Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podobno zaczyna to być modne, a tam gdzie nie da rady zrobić kominka z prawdziwego zdarzenia czyli np. w wielkiej płycie robią eko-kominki, chyba tak to się nazywało, czyli też na żywy ogień ale bez komina i na specjalne paliwo, które nie kopci, nie wydziela jakichś tam substancji i daje więcej ciepła, coś w tym styluCytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-12-06 o 10:51 |
|||||||||
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam pomarudać, że Terji z Tyra obciął pióra ![]() bosshh, i dopiero teraz widać ile włosy dają facetowi ![]() przed http://media.tumblr.com/tumblr_lp3asq88Ar1qg4f7r.jpg ![]() i po http://27.media.tumblr.com/tumblr_lo...1xu8o1_500.jpg
|
|
#12 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witojta po raz drugi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- No nie ma ![]() To niech Rejcz Cię oświeci, ja nie wiem czy mogę ![]() Cytat:
Ja byłam u niego Cytat:
![]() teziak założył bar i zwiał No chyba, że płodzi wypracowanie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#13 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem (...)
![]() Chuopina przeżył noc, kazałam mu myśleć, jak zabezpieczyć piesę przed samą sobą. Niestety piesa cwańsza od pana, ciężko jest ![]() Cytat:
Skąd chcesz mieć dida?Cytat:
Jakbym nie widziała, to bym nie uwierzyła. Trzeba jej jaki ostrokół zamontować, po tym się nie wespnie. Bo ona sobie dnie spędza w ogrodzie, co jest oddzielony od reszty naszego podwórka i stamtąd napinkala, którędy wymyśli. Chyba za dużo czasu ma na myślenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak to pierwsze to gratulacje, a jak to drugie to szacun ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Się chciałam jeszcze pochwalić, że mój did jest wrażliwy na sztukę Odkrył wczoraj, że nad jego łożem wisi obraz kolorowy i gada do niego i piszczy i się śmieje (choć obraz nie jest o tematyce humorystycznej bynajmniej)
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-06 o 12:05 |
|||||||
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam powiedzieć ze nie był, ale przypomniałam sobie że dostaliśmy prezent od teściów w postaci wina, które już zostało wypite oraz słodyczy które zapewne będą teraz przekładane z miejsca na miejsce przez dłuższy czas bo żadne z nas za słodyczami raczej nie przepada ![]() Cytat:
mój biedny maluszek żył z nami ponad 12 lat i też uciekał regularnie... był strasznie sprytny, potrafił nawet ogrodzenie rozplątać zębami kiedy zachciało mu się wycieczki... i też to miał po swojej matce
|
||
|
|
|
#15 |
|
Nindżopesz
|
Ja tymczasem snuję masterplan.
Wczoraj spotkałam w windzie sąsiada mieszkającego piętro niżej z dwójką didów płci odmiennej od N. i w stosownym wieku czyli trochę chodzących. Jakby ich zaprzyjaźnić to mi będą N. pod drzwi odprowadzać po nocy Jakby ich jeszcze bardziej "zaprzyjaźnić" to będę miała dzieci i wnuki w tym samym bloku Kontrola permanentna błehehe.Ojciec didów co prawda dość niszowej urody (ale tak pozytywnie niszowej), do tego wysoooki i chuuudy więc może synowie się wdadzą - nie będzie źle ![]() Dobra, żartuję, żartuję ale zaprzyjaźniać będzie trzeba
|
|
|
|
#17 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#18 |
|
Nindżopesz
|
W sensie, że żartuję? No to nie żartuję, jeszcze im zajrzę w PIT-a po powrocie do pracy, trza wiedzieć czy warto i co jest do odziedziczenia
|
|
|
|
#19 | |||
|
Konto usunięte
|
A dzie streszczonko
![]() Cytat:
![]() 2. Czyżbyś coś o tym wiedział? 3. Chociaż w jednej kwestii się zgadzamy 4. A mam sampla kourosa dzięki uprzejmości Magdulenki, więc też może zabiorę ![]() 5. Podobno, ale ja nie lubię karpi, z ryb tylko halibuty Wpadnij to się przekonasz 6. Gdzie Ty się włóczysz ![]() Se połazić, a co? E tam, byle nie słuchała disco polo A po czym mniemasz, że byle niezbyt charakterne? ![]() Cytat:
![]() 2. Co to za reklama, w podpisie jeszcze tego nie ogłosiłem Na Allegro nie wystawiłem siebie jako towarzystwo na sylwestra Więc we czym problem Toż to już ponad doba minęła, tsza działać 3. No na pewno, wierzę na słowo ![]() Cytat:
2. Z całą pewnością ![]() Macham z nad jogurtu |
|||
|
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno, już myślimy nad nowym płotem. Bo w domu cały dzień nie za bardzo mam ją jak trzymać, bo moja kota się z nią nie lubi za zbyt. Jeszcze pod naszą obecność jest ok, ale jak nas nie ma to jeszcze by się samice pozagryzały.Cytat:
![]() Też idę dziś na Mikołaja Może będzie milszy od męża ![]() Edit: kurde, chyba jestem zbyt wymagająca jednak, mąż mi przecież dziś śniadanie i kawę do łóżka zaserwował, a ja jeszcze szukam milszego
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-06 o 12:54 |
||
|
|
|
#21 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#22 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie
Cytat:
ad2. o, ale my mamy parenaście metrów sześciennych drwa więc żadnego paliwa kupować narazie nie będę planujemy jakiś piec "awaryjny" na olej albo prundCytat:
![]() idiot zepsuł się sam Cytat:
druga suka np. ![]() ad2. ajlajnerem maluję krechę byle jak biere patyczki do uszu, micel i formuję kreskę właściwą ![]() szczęść Boże nowemu baru (za Pin)
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-12-06 o 13:24 |
|||||
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Kur.a, ślepa jestem
![]() So, w skrócie, już nie chcę czarnego, będzie co innego. Dzięki za opinie i sugestie Skrb
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30913429]
E fieta co? Se postanowiłem, że se będę biegał wieczorami Ale za kim? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
bo takich łysych nieodrastających to tak w placówkach geriatrycznych by trza poszukiwać ![]() Policzyłam , że mam 7 pilingów docielnych i 13 balsamów/maseł , a żeli pod prysznic nie jestem w stanie aktualnie z pamięci policzyć . Kiedy ja to fszystko zużyję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

pomimo ustrojstw wszelakich i drogich
zamontowanych zewsząd
podobno zaczyna to być modne, a tam gdzie nie da rady zrobić kominka z prawdziwego zdarzenia czyli np. w wielkiej płycie robią eko-kominki, chyba tak to się nazywało, czyli też na żywy ogień ale bez komina i na specjalne paliwo, które nie kopci, nie wydziela jakichś tam substancji i daje więcej ciepła, coś w tym stylu

Odkrył wczoraj, że nad jego łożem wisi obraz kolorowy i gada do niego i piszczy i się śmieje (choć obraz nie jest o tematyce humorystycznej bynajmniej) 
mój biedny maluszek żył z nami ponad 12 lat i też uciekał regularnie... był strasznie sprytny, potrafił nawet ogrodzenie rozplątać zębami kiedy zachciało mu się wycieczki... i też to miał po swojej matce