|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wybór auta
Stało się.
Po otrzymanym na kilka miesięcy od mamy Seicento, żeby się troszkę wprawić na drodze pora na moje pierwsze majestatyczne, własne autko. ![]() Jakie auto uważacie za sensowne na ten czas? Moje wymagania: -cóż, musi mi się podobać -niekoniecznie super hiper ekonomiczne, ale nie może być smokiem, ponadto oczekuję niezbyt drogich napraw -wygodne, komfortowe, nie za małe, ale w miarę krótkie, głównie będę śmigać po mieście -małym marzeniem jest szklany dach lub ewentualnie szyberdach, ale to już dodatek -nie droższe niż 30 tysięcy złotych, ten limit mogę minimalnie nagiąć, ale generalnie około trzydziestu max -na osiągach mi nie zależy, nie planuję wyścigów, ma po prostu jechać, a nie się zbierać pół godziny -benzyna Rozważam wiele aut, mam jeszcze czas na decyzję, ale wolę przemyśleć to już teraz. Rozważam te samochody (nie wszystkie małe, fakt ![]() Golf V/VI Jetta A5 Astra H coupe/J DS 3 Sedici Focus II Civic VIII 3 II 207 208 308 407 coupe Clio IV Fluence Megane III Swift IV/V Sx-4 I Auris I Corolla Yaris II/III Mini Octavia II
Taniec towarzyski, perfumy i rock! ![]() Edytowane przez Marynarka Czas edycji: 2017-08-06 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wybór auta
Mocno ograniczyłam rozważane modele, proszę o pomoc i opinie
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Z tych wymienionych mi się osobiście bardzo podoba SX4, Auris i nowy Golf. Ogólnie mam zaufanie do Volkswagena i Toyoty jak na razie. Polo nie bierzesz pod uwagę? Albo Audi A3?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Cytrynowy_Sorbet24 Czas edycji: 2017-08-27 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Gdzie chcesz kupić to auto salon ? Komis , Allegro,Olx ? Czy gdzie ?polecam każdemu jazdę próbną mi też podobały się audi ,ale źle mi się jeździ mam golfa i jestem zadowolona.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Audi podobno są strasznie wygodne, ale przez to takie miękkie i jak dla mnie niepewne, za to volkswagen ma twarde zawieszenie, czuć co prawda każdą dziurę w asfalcie, ale jest bardzo stabilny i dobrze się prowadzi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy czuć dziurę ja twierdzę inaczej ,ale każdy i tak powinnien jazdę próbną . Nie każde auto nadaję się po jazdę po mieście . Mi się marzy Volvo ,ale cena spora takie z salonu . Bo my tylko takie kupujemy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- A najlepiej jeździ mi się nie swoim autem hehe tak jak czasem klientów jeżdżę , to ostatnio ford fusion niezły jest taki wyższy , dosyć zwinny i nawet fajnie przyspiesza . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 201709131127 Czas edycji: 2017-09-07 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.