|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: GRUDZIEŃ - wymianka
Ważne!!! Moje rzeczy są wystawione także na innych stronach, więc mogą znikać.
1 - SPODNIE WIDOCZNE NA OSOBIE MAJĄ ZEPSUTY ZAMEK ... 2- PASIAKI SĄ ROZMIARU XS, ALE SMIALO PASUJA NA OSOBE Z ROZMIAREM S ( STAN DB+++) 3 - TUNIKA ROZMIAR S (ALE IDEALNIE PASUJE NA XS.. I MALE S) 4 - BRĄZOWA BLUZECZKA STAN DB 5 - SWETERKO BLUZKA ROZMIAR S 6 - KOLEJNE SPODNIE ROZMIAR M, STAN BDB ( GUZIK INNY DOSZYTY) Edytowane przez enorako Czas edycji: 2012-02-01 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
8. PASECZEK Z BIAŁYM W ŚRODKU - stan db
9. PASECZEK Z CZARNYM W ŚRODKU - stan bdb 10. PASECZEK Z MOTYLKIEM - stan db +++ Edytowane przez enorako Czas edycji: 2012-02-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
11.
- rozmiar z metki M - stan db/dst - widoczna sierść zwierzęcia na ubraniu. - trochę farbi. 0011. Torba jest używana, prana raz, w jednym miejscu troche rozprute ale to już było w trakcie kupna nie zauważone. Stan torby Db.. kolor troche zszedł, ale osoby mające takie torby wiedzą iż dzieje się tak z każdą po wypraniu. Mieści a4!! Edytowane przez enorako Czas edycji: 2012-02-01 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
12. Stan uważam za Db ++
Rozmiar bodajże 38.... 012. - nowy bez metek - rozmiar xs lub s ![]() - ciepły! - rozciąga się w miare - srebrny daje efekt jakby był brokatowy - ślicznie się komponuje na ciele ![]() Z miłą chęcią zamienię się na inny sweterek w stanie bdb ( lub nowym) tyle że bez golfika, najlepiej z dekoldem "kroplą" albo bez dekoldu, może być tunikowaty. Edytowane przez enorako Czas edycji: 2012-02-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
13. takie oo
![]() 14. Tunika ubrana zaledwie raz, niestety dla mnie jest za duża. Jest to rozmiar m/l jak się nie mylę i się rozciąga troche materiał. 15. Bluzeczka stan db/dst, Bez ramiączek, kolor taki jak na tym pierwszym zdjęciu. Nie posiada dziur, jak dla mnie to rozmiar S/M. Edytowane przez enorako Czas edycji: 2012-02-01 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mam z twojej wish
* Długie jeansy kolory takie jak Czarny, biały, szary i zwykły jeans * Jakieś ładne szpileczki lub inne buty do wychodzenia na codzień rozmiar 36-38(mam białe, ciut brudne, na wysokim obcasie ) * W kształcie kół do uszu! lub Różne ciekawe!!(mam ich mnóstwo, nienoszonych) * Lakiery do paznokci!!(mam tego tony) * Błyszczyki różowe!!9mam kilka ciekawych) * Cienie do powiek! Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.