|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Marzec: La roche posay- effaclar duo prawie cały!
WITAM!
Posiadam na zbyciu krem firmy La Roche Posay- Effaclar Duo JEST TO KREM ELIMINUJĄCY ZMIANY TRĄDZIKOWE O PODWÓJNYM DZIAŁANIU Eliminuje zapalne zmiany trądzikowe (krosty, grudki) i zaskórniki Odblokowuje zatkane pory Testowany na skórze z tendencją do trądziku Bez parabenów Wskazania: Nasilone niedoskonałości. KREM ELIMINUJACY ZMIANY TRĄDZIKOWE O PODWÓJNYM DZIAŁANIU EFFACLAR DUO jest kompletną pielęgnacją zawierającą 4 składniki aktywne, aby skutecznie działać na 2 główne objawy trądziku: 1.Zapalne zmiany trądzikowe (krosty i grudki): Niacynamid i Pirokton Olaminy, aby oczyścić skórę i chronić przed powstawaniem nowych zmian trądzikowych. 2.Zaskórniki: Połączenie LHA (Lipohydroksykwasu) z kwasem Linolowym, aby odblokować pory i eliminować martwe komórki odpowiedzialne za ich zatykanie. Uzupełnieniem składników aktywnych jest woda Termalna z La Roche-Posay o właściwościach kojących i zmniejszających podrażnienia. EFFACLAR DUO krem na ZASKÓRNIKI - LHA + Kwas Linolowy: - działanie keratolityczne - udrażnianie ujść gruczołów łojowych EFFACLAR DUO krem na KROSTKI i GRUDKI (STANY ZAPALNE) - Niacinamide + Piroctone olamine: - przeciwbakteryjne - przeciwzapalne - przeciwgrzybicze Kompletna formuła LHA + Kwas Salicylowy - Keratolityczne Kwas Linolowy - Keratoregulujące Niacynamid - Przeciwzapalne Pirokton Olaminy - Przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze Zinc PCA - Sebo-regulujące Woda Termalna z La Roche-Posay - Łagodząca podrażnieni Rezultat: Pory są odblokowane, a zapalne zmiany zredukowane. Skóra jest gładka i oczyszczona. Krem długotrwale przywraca równowagę skórze, aby nadać jej zdrowy wygląd. Szeroki zakres działania: Skuteczny na zapalne zmiany trądzikowe: 89% Skuteczny na zaskórniki: 78% Szybkie rezultaty: 88% KREMIK ZADZIAŁAŁ NA MOJĄ ZASKÓRNIKOWĄ BRODĘ TAK SZYBCIUTKO ŻE ZŁUŻYŁAM TYLKO 1/4 OPAKOWANIA!! KREM JEST PRZECHOWYWANY W LODÓWCE TERMIN WAŻNOŚCI: 07. 2014 ZAPŁACIŁAM ZA NIEGO: 48 ZŁ CHĘTNIE WYMIENIĘ NA COŚ CO MI SIĘ SPODOBA CZY TO Z KOLORÓWKI CZY Z PIELĘGNACJI ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec: La roche posay- effaclar duo prawie cały!
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec: La roche posay- effaclar duo prawie cały!
Witaj
![]() może coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600147 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.