|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Internetowa znajomości
Witam
![]() Piszę na forum, ponieważ potrzebuję opinii osoby bezstronnej. 'Poznałam' na czacie rok temu pewnego pana. Piszemy ze sobą praktycznie codziennie ale nic z tego nie wynika. Po pół roku zaproponowałam spotkanie, które nie doszło do skutku i temat umarł. I stąd mój dylemat: Czy takie znajomości maja jakikolwiek sens, bo dla mnie to trochę dziecinada ciągłe pisanie na gg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Internetowa znajomości
porozmawiaj z nim o tym, a będziesz wiedziała, czy ma ochotę rozwinąć znajomość, czy może jednak chce tylko wirtualnego kontaktu. rozmowa..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Każdy na to patrzy inaczej. Bywa, że ludzie poznają się przez internet i ślub biorą, a czasem to tylko pisanie dla zabicia czasu i wymyślanie głupot.
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
a ja myślę, że on wcale ochoty na spotkanie nie ma, bo już dawno by to spotkanie zaproponował jakby mu zależało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak byłam młodsza też tak miałam, pamiętam Kamil! Ja się w nim podkochiwałam on troszkę też, ale nigdy do spotkania nie doszło nie wiem dlaczego.
Pytaj się go, czy chce, kiedy itp troszkę ponaciskaj jeśli tego bardzo chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Całkowicie pozbawiona sensu pisanina. Jeśli chcecie żyć w wirtualnym świecie latami to piszcie, jednak zazwyczaj ludziom zależy na budowaniu czegoś w realnym świecie. Budujecie miesiącami nawzajem swoje obrazy oparte jedynie na tym, co piszecie, rzeczywistość zazwyczaj weryfikuje wszystko. Moim zdaniem szkoda Twojego czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Dla mnie to dziecinne jest tym bardziej,że jesteśmy poważnymi ludźmi i nie mamy po naście lat.
A jak zaczyna mnie podgadywać o spotkanie to szybko zmieni temat. Też mi się mi wydaje,że to dla zabicia czasu i wcale nie ma ochoty, dlatego zastanawiam się czy taka znajomość ma w ogóle jaki kolwiek sens. Broń Boże nie trąca ode mnie desperacją ale to chyba naturalne,że chciałoby się zobaczyć człowieka po roku czasu.. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Skoro zależy Ci na spotkaniu to zapytaj jeszcze raz czy chciałby się spotkać czy może zależy mu tylko na znajomości wirtualnej. Będziesz wiedziała na czym stoisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak liczysz na coś więcej to odpuść. Gdyby mu zależało to sam by coś zrobił w tym kierunku.
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jeśli liczysz na coś więcej niż ot takie koleżenstwo/przyjaźń, to tracisz czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Każdą taką znajomość starałam się jak najszybciej przenieść do reala, bo napisać na gg można wszystko, i po co się wkręcać, tworzyć sobie fałszywy przerysowany obraz? Internet to tylko środek, narzędzie, a nie cel.
Gdyby kolega nie chciał się ze mną spotkać, powiedziałabym mu adios, nie chcę być tylko jakimś czasoumilaczem w przerwie między grami, a przeglądaniem facebooka.
![]() |
#12 | |
sissy that walk
|
Jeśli w realnych planach jest spotkanie na żywo, to taka znajomość ma sens. Ale tylko wtedy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ta pisanina na gg wygląda na stratę czasu. Skoro dałaś propozycję spotkania, nie wyszło, on milczy, to widocznie nie chce niczego ponad to, co jest obecnie. Szkoda czasu na taką dziecinadę.
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za opinie
![]() W pełni się z tym zgadzam co piszecie i szukałam potwierdzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.