![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy-jak zainicjować seks?!
Witajcie dziewczyny,
Potrzebuje pomocy z Waszej strony. ![]() Dzięki za pomoc Girls ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oby do wiosny
|
Dot.: Pomocy-jak zainicjować seks?!
Każda kobieta jest inna. Najlepiej jak porozmawiasz o tym ze swoją
![]() Co do mnie, wolę dotykiem niż słowami, Choć też nie ma reguły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Oby do wiosny
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;31719013]
![]() Nie przesadzaj.... Lepiej, że chłopak szuka wiedzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Oby do wiosny
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;31719704]A musi o to pytac w taki prymitywny, prostacki i podworkowy sposob?[/QUOTE]
Nie odebrałam tego w ten sposób. Ale już to pokazuje jak różne sa kobiety i w jak rózny sposób mogą odebrać te same słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby powiedział to mój facet - w pysk by nie dostał. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-01-19 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
To zależy od tego na jakim etapie jest związek, na początku oczywiście zupełne podchody (np głaskanie włosów, btw uwielbiam to
![]() Edytowane przez arbuziak Czas edycji: 2012-02-01 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
mój facet mówi, czy bym go nie popieściła :P
a jak coś razem ten tego, to raczej nie używamy słów ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
czasem wystarczy jedno spojrzenie, czasem zaczyna się od mizianek, czasem jest niespodziewanie, czasem sobie planujemy, czasem żartujemy, czasem zapraszamy się wzajemnie, czasem mówimy, czasem pokazujemy, czasem ktoś złapie za coś, a czasem nie. Każdy dzień to inna metoda inicjowania seksu
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
My z moim facetem dużo rozmawiamy o seksie, dzielimy się wrażeniami, co czuliśmy w danej sytuacji, przy danej pieszczocie. Potrafimy sobie powiedzieć, czego chcemy. A czasem nie mówimy sobie, a i tak wiemy. Ale żadnych tabu nie ma. Sposoby inicjowania seksu są bardzo różne, zależy od chwili. Ale potrafimy też mówić zupełnie wprost. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
jestę wieszczę
|
"Chodź na sianko, zrobimy bzykanko"
![]() Dowiedz się jak woli, wyczuj to i działaj ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No cóż, wszystko zależy od konkretnej kobiety. Jak poznasz bliżej, to na pewno dowiesz się czego pragnie. W końcu każda jest inna. Dlatego nie radź się ślepo tym co piszemy, bo dziewczynę możesz urazić, że nie traktujesz jej jako odrębnej, wyjątkowej jednostki
![]() Na początku związku, na początku współżycia w ogóle na pewno wolę delikatne podchody, powolne uczenie się siebie. Gdyby chłopak powiedział wtedy "zrób mi lodzika" to wykazałby się brakiem taktu i chyba niespecjalnie zależałoby mu na dziewczynie. Początki to nie czas na takie teksty dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
mi by się odechciało nawet film oglądać.
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie każdy żeby się pokochać musi mówić choć bejbe na seks. Nie werberalne metody są dużo bardziej pociągające.
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To zależy. W początkach związku lubiłam kiedy mnie ex dotykał po twarzy, później po plecach, później coraz niżej i tak to się powooooli rozkręcało aż nie zaczęłam mieć takiej ochoty, że już chciałam być całkiem naga
![]() A później to raczej wychodziło spontanicznie, np. wchodziłam mu do domu(jak nikogo oprócz nas nie było) i wskakiwałam na ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() No chyba, że autor okazałby się Twoim facetem ![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;31720405]a no ![]() ![]() Myślę że przesadzasz nieco. To wszystkozależy od tego jak długo się znacie i w jaki sposób by to powiedział, z jaką intonacją i mimiką.... Wolałabyś jak by mówił np zrób mi fellatio? Albo poliż mojego penisa? W zasadzie każde z tych określeń będzie ok, ale zależne od sytuacji, długości trwania związku... wielu rzeczy. Każda para przecież ma swój własny intymny kod i nawet jeśli obie strony uznaja za kręcące i podniecające określenie "do lachy" (przepraszam jakby co za wulgarność) to też w pewnych specyficznych warunkach może być to w porządku. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Szara Eminencja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Tak czytam te Wasze odpowiedzi i myślę sobie, że chyba coś jest u mnie nie tak. Odnoszę wrażenie, że w moim związku tylko ja mam ochotę na seks. Stąd było nawet moje pierwsze pytanie, bo zacząłem już myśleć, że może zabieram się za robotę od d... strony. Tym czasem widzę, że to moja partnerka jest chyba ewenementem. Ona praktycznie w ogóle nie inicjuje seksu, a co więcej sprawia wrażenie jakby moje starania żeby coś było były dla niej nie wiem jakimi katuszami. Pytałem jej czy wszystko ok, czy może robię coś nie tak w trakcie albo coś, ale mówi że wszystko ok. Z resztą praktycznie za każdym razem jak się kochamy to ma orgazmy (i raczej nie są to udawane skurcze). Ona zachowuje się tak jakby seks był przyjemny tylko dla mnie. Jakby to tylko mnie zależało żebyśmy się kochali. I chyba nie ma tu mowy o jakimś zagrożeniu dla związku, bo sama jakiś czas temu zaproponowała żebyśmy zaczęli starać się o dziecko. Stąd wnioskuje, że między nami (oprócz seksu) jest wszystko ok. Nie wiem już sam co mam robić. Może ona ma jakieś wyjątkowo niskie libido?! Przecież w ciągu ostatniego roku to ona sama z siebie może ze dwa razy coś zainicjowała! Czy to jest norma dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
usiądźcie i na spokojnie spróbujcie sobie to wyjaśnić. Nie będzie to na pewno proste...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
sorry za off top |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Oby do wiosny
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;31738002]Sniegowa, takie nietypowe pytanie: kto jest na Twoim Avatarze? Tak mi sympatycznie wyglada ta kobieta. To Ty?
sorry za off top[/QUOTE] Dziekuję. Tak to ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
No dobra to zapytam inaczej: A jak często kochacie się ze swoimi facetami? I to raczej pytanie do osób ze stażem powiedzmy od dwóch lat w górę.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
jedni 5 razy dziennie, a inni w urodziny. dlaczego szukasz jakiegoś punktu odniesienia? każda para powinna wypracować własne "normy"...
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli uważasz, że u Was seks jest za rzadko, może po prostu za bardzo różnicie się temperamentami? A na to nikt nic nie poradzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.