|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
jakie dodatki do czarnej sukienki
Cześć,
![]() Niedługo idę na wesele, chcę ubrać na nie czarną sukienkę z baskinką i do tego czarne buty, aby ożywić trochę ten smutny zestaw chciałam dobrać różową kopertówkę i srebrną biżuterię. Nie mam tylko pojęcia jaki żakiet do tego zestawu dobrać może ktoś ma jakiś pomysł? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki dodatki do czarnej sukienki
Hmm... Róż, czerń i srebro nie pozostawiają ci chyba za dużo pola do popisu. Założyłabym szarą marynarkę. Pozostałe kolory coś nie bardzo widzę.
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Przede wszystkim jeżeli założysz czarną sukienkę i buty to już ciężko będzie ten zestaw rozjaśnić. Możesz spróbować jakiś duży, kolorowy naszyjnik/ kolię.
Cóż, ani z torebką ani w żakiecie cały czas chodzić nie będziesz. Więc w zasadzie cała ubierzesz się na czarno, na wesele. Do różu i czerni: czerń, róż, szary, biel. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mozę żakiet koloru kopertówki. Nowych kolorów bym już nie dawała. 3 max, bo inaczej będzie za dużo wszystkiego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.