|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() co to za ból brzucha?
Witajcie...
Wiem, że powinnam odwiedzić lekarza...ale jednak zapytam... Co to może byc za ból brzucha...Niby występuje na dole w podbrzuszu po prawej i lewej stronie......ale czesto zmienia sie na ból, który wystepuje troszke wyzej tzn w bokach i lewym i prawym...boli tez mnie pod ostatnimi zebrami...do tego mam ból glowy...dziwna sprawa....czy ktos przezywal cos podobnego...dodam tylko ze ten ból jest do wytrzymania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: co to za bół brzucha?
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
bólem mam od tygodnia...wczoraj wieczorem juz nie wytrzymywałam....
dzis rano bylam u lekarza..musze zrobic usg jamy brzusznej, mocz, krew...i zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja chyba mam coś podobnego ,ale nie jest tak ,że boli cały czas...i ból da się wytrzymać ,nie jest straszny ,ale sam fakt,że jest dokucza heh.u lekarza nie byłam,a mam to od 2 tygodni,z tym ,że u mnie zaczęło się to jakby koką ,a jak minęła to 2-3 dni później właśnie coś takiego.
Edytowane przez Shanoi Czas edycji: 2008-10-30 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Wielka prośba!!!
Osoby z problemami żołądkowo-jelitowym bardzo proszę o kontakt na nr gg 8892066. Piszę pracę na ten temat i wszelkie informacje są dla mnie bardzo cenne. Pozdrawiam wszystkich cierpiących! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I co powiedział lekarz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pewien problem. Od jakiś 4-5 lat strasznie boli mnie brzuch. Występuje on tak raz w tygodniu. Na początku dnia boli mnie tylko jak chodzę, a jak siedzę lub leżę to ból mija, ale tak po południu przy każdej czynności odczuwam ten okropny ból. Wiecie może co to jest? Bardzo proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.