![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"To mi sie nie przytrafi.." a jednak.
Witam,
Jakie nietypowe/grozne/zabawne/wstydliwe sytuacje spotkaly was w zyciu o ktorych wczesniej mysleliscie, "to mnie nie na pewno nie spotka"? Ode mnie: Nie spodziewalam sie,ze spokojny pan kolo 60-tki czekajacy ze mna w nocy na przystanku po niewinnej pogawedce rzuci sie na mnie! ![]() ![]() I nie spodziewalabym sie,ze nie bede miala gdzie spac (wywalona z pracy typu "z zamieszkaniem") i bede czekac w nocy z walizka.. Na szczescie Tz postanowil ze mna zamieszkac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "To mi sie nie przytrafi.." a jednak.
Że przyjaciółka zaproponuje hmm..bliższą relację nie spodziewałam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Węszę mega ciekawy wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1. Nie spodziewałam się, że szczęśliwie wyjdę za mąż po bardzo krótkiej znajomości.
2. Nie spodziewałam się, że zamieszkam w moim domu rodzinnym, z którego bardzo chciałam nie tyle wyrwać się, co odejść. 3. Nie spodziewałam się, że wypadek (zakończony właściwie bardzo pozytywnie, tak, że odetchnęłam z ulgą w pierwszym momencie) rozbije mnie psychicznie na ponad rok. 4. Nie spodziewałam się, że mój były będzie miał kiedykolwiek dziecko z wpadki - przecież tyle go nauczyłam o anty ![]() Wątek pierwsza klasa!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- To ja dowale ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Że miło wyglądający chłopak siedzący obok mnie w autobusie zacznie ..robić sobie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie spodziewałam się,że wyjdę za mąż tak młodo(zawsze twierdziłam,że dopiero po 25roku życia)
Nie spodziewałam się,że zamieszkam wNorwegii( miała być Anglia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*Nie spodziewałam się, że będę miała odwagę zakończyć definitywnie mój kilkuletni związek
*Nie spodziewałam się, że zostanę dziewczyną mojego bliskiego kumpla, którego znam kilka lat i z którym nagle zaiskrzyło ![]() *Nie spodziewałam się, że zdecyduję się na związek na odległość *Nie spodziewałam się, że kiedykolwiek będę mieszkać w akademiku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Copyraptor
|
Nie spodziewałam się, że nagle wtargnie mi do mieszkania policja oznajmiając, że partner z którym mieszkałam od 2 lat a byłam od 3 jest przestępcą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jakimś poważnym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się, że moja pierwsza praca [empik] zakończy się fiaskiem i wywalą mnie po miesiącu
Nie spodziewałam się, że wybiorę taki , a nie inny kierunek studiów Nie spodziewałam się, że w wieku 20 lat będę miała problemy ze znalezieniem pracy czy chociażby praktyk studenckich [trochę kiedyś idealizowałam, że będzie łatwiej] no i nie wiem co dalej ![]() Nie spodziewałam się, że przeżyję zawód miłósny [wiadomo jak to było jak miałam poprzedniego chłopaka, wiara że będzie super] no ale.. nie spodziewałam się też że gdy nie zdałam poprawki z matmy, to uda mi się przejść do liceum zaocznego i nie stracić roku <jupi> nie spodziewałam się też , że w tym samym liceum zaocznym tak wiele się nauczę do matury nie spodziewałam się też, że poznam tak cudownego faceta, z jakim jestem obecnie a wiec roznie w moim zyciu bywalo ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-14 o 03:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
- nie spodziewałam się, że będę miała w życiu tak cudownego TŻa
![]() - nie spodziewałam się, że patrząc jaka byłam4-5 lat temu będę patrzyła jak na obcą osobę - nie spodziewałam się, że w wieku 17-22 lat będę miała poważny dylemat gdzie mieszkać.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
- Nie spodziewałam się że szybko wyjdę za mąż i to nie z wpadki a dobrowolnie
- Nie spodziewałam się że że zostanę w mieście którego nie cierpię -... że będę w rodzinie kogoś znanego -... że wypadek mojego byłego rozbił mnie na kawałki tak, że mam urazy psychiczne i lęki komunikacyjne po dziś - czyli po 6 latach od zdarzenia i pewnie jeszcze wielu rzeczy się nie spodziewam
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
"nic złego się nie przytrafi" powtarzałam sobie idąc do gabinetu dyrektora, który był zadowolony z mojej pracy i planował przedłużyć moją umowę o pracę (miała wygasnąć następnego dnia). Niestety przytrafiło się. W owym gabinecie dowiedziałam się, że jutrzejszy dzień pracy jest moim ostatnim w tej firmie. Do dziś się nie mogę otrząsnąć.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Nie spodziewałam się, że ktoś mi się włamie do mieszkania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się, że życie nie jest tak proste i nie zawsze wszystko się układa tak jak chcemy, i że czasem przez to jest naprawdę ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Nie spodziewałam się że tak łatwo mogę zrealizować swoje marzenia
![]() Nie spodziewałam się że będę mieć dwoje dzieci ![]() Nie spodziewałam się że wsród przyjaciół będę mieć praktycznie samych facetów ![]() Nie spodziewałam się wielu przykrych rzeczy :-( I pewnie wielu nie będę się spodziewać jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
świetny wątek
![]() nie spodziewałam się wielu rzeczy, zarówno dobrych jak i złych: -że mój obecny tż w ogóle zwróci na mnie uwagę; byłam pewna, że moje wielkie zakochanie zakończy się wielkim niepowodzeniem, a tu proszę ![]() -że ludzie, z którymi było się naprawdę bardzo blisko potrafią minąć na ulicy bez słowa -nie spodziewałam się wyznania miłosnego od bliskiego kolegi -nie spodziewałam się, że w życiu czeka mnie cokolwiek dobrego, że ktokolwiek mnie pokocha, że będzie się o mnie troszczył -że ktokolwiek może mnie uważać za osobę inteligentną ![]() -nie spodziewałam się, że będą w moim życiu ludzie dla których jestem naprawdę ważna (i nie myślę tu o tż) -nie sądziłam, że (podobne już sie u kogoś powtórzyło) szereg zdarzeń, którymi początkowo wydawałam się nie przejmować doprowadzą mnie do depresji, z której będzie mi się bardzo ciężko wydostać Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Komplikatorka
|
* Nie spodziewałam się, że ja jako osoba delikatnie mówiąc nie lubiąca dzieci zdobędzie wyższe wykształcenie z pedagogiki
![]() * .... że, ja jako osoba nie lubiąca ekonomii, matematyki itp. będę pracowała w księgowości z satysfakcją z wykonywanej pracy. * .... że, chłopak z którym byłam kilka mc jako 17-latka trafi do ośrodka (uzależnienie) i wyjdzie z niego jako "roślinka" tzn. poznaje i akceptuje tylko tate, ogólnie jest sam dla siebie zagrożeniem. *... że, moja mama -okaz zdrowia- zachoruje na raka. *... że, adoptuje 2 letniego rottweilera. *... że, petent (z byłej pracy) jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi tak że wybuchne płaczem, naczelnik przyjdzie, wezwie policję która wyprowadzi owego petenta. Narazie tyle... fajny wątek ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
1. Nie spodziewałam się, że otworzę własną firmę.
2. Nie spodziewałam, że jakiś facet wytrzyma ze mną dłużej niż miesiąc, a już na pewno nie, że taki świetny facet jak mój (już 7 lat).... 3. Nie spodziewałam się, że mój brat kiedykolwiek zmądrzeje, stanie się odpowiedzialny i przestanie ulegać wpływom kolegów. 4. Nie spodziewałam się, że w wieku 19 lat 'oderwę' się całkowicie od rodziców. 5. Nie spodziewałam się, że 90% mojej rodziny to okropnie podli ludzie. 6. Nie spodziewałam się, że w roku 2010 umrze mój Dziadek i moja Babcia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Nie spodziewałam się, że:
- moja miłością będzie amerykanin i będę musiała wyjechać do stanów (zawsze twierdziłam, że są to głupi ludzie i głupie państwo ![]() - nie będę miała żadnych poprawek ani drugich terminów na uczelni (odpukać, został mi jeszcze jeden semestr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
nie spodziewałam się, że jestem taka wrażliwa. I, że kiedy sobie to uświadomię, będzie mi bardzo przeszkadzać
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
nigdy nie spodziewałam się że w życiu będzie ciężko - a jednak...
![]() i nigdy nie spodziewałam się że zacznę lubić kosmetyki, makijaże i malowanie pazurków bo w dzieciństwie byłam jak chłopak, tylko samochody mnie interesowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spodziewałam się: -że praca marzeń okaże się być pracą okropną i męczącą,którą sama rzucę ![]() -że znajdę swoją połówkę w call center ![]() -że pewne znajomości się posypią i to w bardzo głupi sposób ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się
-że zamiast planowanej kariery humanistycznej będę studiować chemię. -że praca na kasie może mi się tak spodobać ![]() -że aby spotkać mojego byłego [z którym mijałam się 4 lata w jednym mieście] muszę pojechać do pracy 50 km dalej i akurat wtedy będzie robił zakupy akurat przy tej kasie ![]() -że wpakuje się w tak idiotyczny związek, jak z eksem, który, o zgrozo, skończy się zaręczynami... -że seks z przyjacielem będzie taki fajny ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() *nie spodziewałam się, że powiem że przyjaźń między kobietą a mężczyzna jednak nie istnieje,a w związku z tym: *nie spodziewałam się że zakończy się moja ponad2,5letnia przyjaźń z kolegą
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.