|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
internet w play
hej,
znalazłam osobę na którą chcę przepisać internet w play jest to 10 gb za 38 zł z groszami, umowa była przedłużana... i mam pytanie, czy osoba, na którą przepiszę internet, też będzie miała takie same warunki jak ja? czy coś sie zmieni? wybaczcie ze tutaj, ale nie wiedziałam gdzie wsadzic ten temat |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: internet w play
jeżeli przepisujesz umowę - dokonujesz cesji - to osoba, z którą to załatwiasz "przejmuje" Twoją umowę i dalej ta umowa jest na tych samych warunkach jakie miałaś Ty, tylko że jeśli pozostało np 6 mcy do końca umowy, to tej osobie umowa również wygasa za 6 mcy, nic się nie przedłuża
jeszcze musisz "na zas" zaplacic jeden miesiac za ta osobe - takie sa warunki dokonywania cesji - ja bylam osoba ktora przejmowala taka umowe |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Tylko jeżeli jest to cesja umowy dla której są promocyjne warunki tj rabaty , bo 10 GB bez rabatu kosztuje 80 zł to osoba która przejęła tą umowę traci prawo do rabatu i będzie płacić podstawową cenę, czas trwania się nie zmienia.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam!
SPRZEDAM MODEM INTERNET W PLAY 8GB ZA 49zł do sierpnia 2012 Z powodu przeprowadzki przepiszę na osobę zainteresowaną internet w play z transferem danych 8GB na okres 6mcy od marca do sierpnia 2012. Cena to 49zł/mc. Kontakt e-mail: pyskowka@gmail.com Internet używany w Warszawie/Bełchatowie.
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.