|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
gimnastyka na fizjoterapie
Witam, mam do napisania konspekt z gimnastyki i do konca nie wiem jak to napisac.
Część wstepna 1) cwiczenia poczatkowe 2) zabawa ozywiajaca 3 ) cwiczenia konczyn gornych 4) cwiczenia konczyn dolnych 5) cwiczenia tlowia w plaszczyznie strzalkowej 6) cwiczenia szyi 7) cwiczenia tlowia w plaszczyznie czolowej Czesc glowna 1) cwiczenia konczyn gornych i dolnych 2 ) cwiczenia tlowia w plaszczyznie poprzecznej 3) cwiczenia konczyn gornych silowe 4) cwiczenia tlowia w roznych plaszczyznach 5) cwiczenia rownowazne 6) cwiczenia tlowia miesien brzucha 7) cwiczenia zrecznosciowe 8) cwiczenia korekcyjne Czesc koncowa 1) cwiczenia wyciszajace Jakie cwiczenia powinny byc w cwiczeniach poczatkowych i w zabawie ożywiajacej? chodzi np o marsz w miejscu? niewiem kompletnie co tam mam byc ;/ dodam ze gimnastyka ma trwac 30 min: czesc wstepna ma trwac 5 min i koncowa tez 5 min, głowna 20 min, gimnastyke mam ulozyc dla osob w wieku srednim od 30- 40 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gimnastyka na fizjoterapie
i Ty chcesz być fizjoterapeutą?
![]() a na wizażu prac domowych nie odrabiamy ![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-01-09 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: gimnastyka na fizjoterapie
przecież nie proszę o pisanie całego :| pytałam co powinno być w ćwiczeniach początkowych , mniej więcej już wiem , dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.