|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jakie dodatki do sukni??
Witajcie dziewczyny
![]() Mam problem dotyczący dodatków do sukni. Jak uważacie co mogłabym założyć do mojej sukni jako okrycie do kościoła?? Zawsze mi się podobały etole, ale nie bardzo pasuje do takiej sukni. Dodam ,iż ślub mam w kwietniu. Jeśli chodzi o welon to myślałam o jakimś prostym i niedługim. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie dodatki do sukni??
a gdyby tak jakiś ładny szal z marabuta ?? To które dodałaś nie bardzo mi pasuje... zbyt gładkie...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
ja mialam troszkę podobną suknię i tez nie chcialam typowego bolerka. Kupilam etolkę - szal z tiulu z tego co byly zrobione falbany. Ta etople co ty pokazalas tez jest ladna, choc mnie osobiscie sie wydaje, ze moglaby byc za ciężka do falban, ktore dodaja lekkości, choć jest naprawdę ladna
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
chodzi Ci o taką etole, którą poniżej załączyłam??
Dobry pomysł tylko boję się ze zmarznę w takim czymś. Ślub mam w połowie kwietnia, a patrząc na to co się dzieję z pogodą to może być jeszcze bardzo zimno. No, ale z drugiej strony trzeba się trochę poświecić w ten dzień, żeby ładnie wyglądać:P a co myślicie o takim bolerku??(zdjęcie 2) |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze, suknia, którą wybrałaś jest śliczna! ![]() A po drugie ja rozumiem, że podczas ślubu chce się wyglądać jak najpiękniej, ale przecież okrycie wierzchnie potrzebne jest Ci w zasadzie tylko do kościoła i do przejazdu z kościoła na salę, potem zapewne od razu to ściągniesz, więc myślę, że nie warto aż tak się poświęcać i bardzo marznąć, bo w kwietniu to jeszcze zimno jest ![]() Myślę, że na 100% znajdziesz jakieś odpowiadające Ci bolerko, tylko najlepiej jest mierzyć jak będzie współgrało z suknią ![]() A nad takimi delikatnymi, króciutkimi futerkami nie myślałaś? Bo jak kiedyś jedno takie mierzyłam do sukni to wyglądało bosko ![]() Pozdrawiam
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wstawie zdjecie
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
a czy pasowałby taki naszyjnik jak w załączeni do mojej sukni??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.