|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
John Gray, specjalista od Marsjan i Wenusjanek. Bełkot czy nauka?
hej
Czytałyście jakieś książki Johna Gray'a? (autor m.in "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus"). Jakie macie o nich zdanie? 'Sprawdzają się'? A może ktoś kto ma rzetelną wiedzę psychologiczną powie, że to pseudonaukowy bełkot? Osobiście czytałam tylko wymienioną wyżej książkę tego autora. Traktuję ją raczej z przymrużeniem oka niż jako wyrocznię nt stosunków damsko-męskich, choć pewne opisane prawidłowości przykuły moją uwagę.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: John Gray, specjalista od Marsjan i Wenusjanek. Bełkot czy nauka?
czytałam dość dawno, fajnie napisane
![]() dla mnie żadna książka, szczególnie z zakresu psychologii nie jest wyrocznią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: John Gray, specjalista od Marsjan i Wenusjanek. Bełkot czy nauka?
A jakie prawidłowości najbardziej przykuły twoją uwagę?
Twojej książki nie czytałam, ale za to "Nie zależy mu na tobie" już tak i fragmentami "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Podejrzewam, że większość publikacji tego typu to bardzo zbliżony do siebie bełkot, ale to tylko podejrzenie. Nie wyniosłam z nich nic ciekawego ani odkrywczego. Jedyną zaletą jak dla mnie było to, że są pisane lekkim tonem i humorystyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.