|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() co zrobić?
On mi się podoba, ja mu chyba też, ale nie mamy odwagi do siebie podejść i 'zagadać'. Dziwne, no nie? Owszem, dziwne, ale taka jest moja obecna sytuacja....
Ale może zacznę od początku. Otóż podoba mi się pewien chłopak ze szkoły, do której uczęszczam. Od razu, gdy go tylko zobaczyłam, wpadł mi w oko. Podejrzewam, że ja mu też, ale do końca nie jestem pewna. To tylko moje przeczucia. Jakoś nie mamy wspólnych znajomych, no może jedną czy dwie znajome, z którymi i tak praktycznie nie gadam. Zależy mi na tym, żebyśmy się poznali, ale po prostu nie mam odwagi, coby do niego podejść. No onieśmiela mnie, co tu dużo mówić.. Poza tym jestem osobą raczej nieśmiałą i trudno mi nawiązywać kontakty z innymi. Strasznie ubolewam nad tym, że nie mogę go poznać. Tzn. nie do końca nie mogę, owszem mogę, ale muszę się przełamać, a to dla osób takich jak ja (nieśmiałych) jest bardzo trudne. Niektórzy na pewno o tym co nie co wiedzą. To zdanie, które teraz napiszę, będzie dość dziecinne, jak na mój wiek, no ale... On czasem na mnie patrzy, uśmiecha się, a ja po prostu nie wiem co zrobić i zazwyczaj odwracam wzrok lub się 'peszę' i -jak pisałam- nie wiem co zrobić... I tutaj też jest problem, bo on może sobie pomyśleć, że mi się nie podoba i dać sobie spokój. A ja tego nie chcę. Co mam zrobić? PS. Pewnie po przeczytaniu tego artykułu pomyślicie, że mam 13 lat i nic na ten temat nie wiem. Otóż nie! Mam 17 lat i naprawdę jest mi ciężko to tutaj pisać, ale... mam nadzieję, że mi pomożecie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co zrobić?
Przemoc sie i zagadac. Prosta sprawa.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
W pełni się zgadzam, innego wyjścia nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koleżanki wyżej mają rację, tu nie ma innej rady jak przełamać się. Chyba, że jakimś cudem traficie na siebie niczym w komedii romantycznej ![]() ![]() odwagi kochana, każda z nas lub większość miała takie sytuacje, i pamiętaj nie wmawiaj sobie że jesteś nieśmiała, chłopak ci się podoba i dlatego tak się dzieje ![]() ODWAGI ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Chyba wcale nie dziwne, raczej standard.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.