ból brzucha u mężczyzny - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-11, 14:42   #1
sadza
Raczkowanie

GG do sadza
Question

ból brzucha u mężczyzny

Dziewczyny, mam pytanie. Mojego chłopaka (25 lat) od pewnego czasu boli brzuch po naszych spotkaniach. Wydaje mi się, że jest to kwestia hormonów. Wszystko jest ok jak wieczór kończy się seksem, jeśli nie skarży się na coś typu moich bólów przy miesiączce- w dole brzucha, promieniujące we wszystkie strony, większe przy chodzeniu... Mam pytanie czy spotkałyście się z czymś takim i czy to normalne napięcie młodego faceta czy jakiś stan chorobowy albo taki, co może do choroby doprowadzić. Martwię się o Niego, więc pytam.
sadza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 17:36   #2
ciasteczkowy potwór
Raczkowanie

Dot.: ból brzucha u mężczyzny

Jeśli ból występuje tylko i wyłącznie po waszych spotkaniach, które nie kończą się seksem jest on efektem nierozładowanego napięcia seksualnego. Jeżeli zaś ból występuje także w innych sytuacjach to podejrzewałabym jakąś chorobę i radziłabym konsultacje z lekarzem.
ciasteczkowy potwór jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-12, 20:58   #3
sadza
Raczkowanie

GG do sadza

To problem tylko po wspólnym spotkaniu. Czy takie nie rozładowanie może mieć jakieś skutki uboczne? Nie chciałabym żeby ten ból dyktował nasze współżycie. Oprócz bólu nic mu nie będzie?
sadza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-13, 22:28   #4
emanuelle
Raczkowanie

mój chłopak miał dokładnie tak samo.kazde nasze spotkanie które nie konczyło sie seksem sprawiało ze bardzo bolał go brzuch.na poczatku wkurzałam sie na niego bo mysląłam ze udaje aby zaciagnac mnie do łóżka,ale potem jak troche poczytłam o tym to mu uwierzylam.taki ból to skutek nie rozładowania napiecia.nie sadze zeby miało to jakies skutki zdrowotne,no chyba ze zdarzałoby sie to cały czas(no ale przeciez czasmi wasze spotkania koncza sie seksem:P)
emanuelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-15, 12:28   #5
ciasteczkowy potwór
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emanuelle Pokaż wiadomość
mój chłopak miał dokładnie tak samo.kazde nasze spotkanie które nie konczyło sie seksem sprawiało ze bardzo bolał go brzuch.na poczatku wkurzałam sie na niego bo mysląłam ze udaje aby zaciagnac mnie do łóżka,ale potem jak troche poczytłam o tym to mu uwierzylam.taki ból to skutek nie rozładowania napiecia.nie sadze zeby miało to jakies skutki zdrowotne,no chyba ze zdarzałoby sie to cały czas(no ale przeciez czasmi wasze spotkania koncza sie seksem:P)
Mi też wydaje się że nierozładowane napięcie nie spowoduje jakiejś choroby, aczkolwiek między wiedzieć a wydawać się jest ogromna różnica. Skoro nie chcesz seksu może zastosujcie jakieś pieszczoty
ciasteczkowy potwór jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-04, 22:46   #6
foxica
Raczkowanie

Odświeżam wątek

Od jakiegoś czasu mojego TŻa również boli brzuch. Zastanawiam się, czy ma to związek z naszym współżyciem, bo od jakiegoś miesiąca nie kochaliśmy się, mam pewne problemy ze zdrowiem i jakoś tak wyszło...

Tylko pisałyście tu, że przeważnie ból bierze się po nierozładowanym napięciu seksualnym, a mojego TŻa boli praktycznie cały czas... Chociaż zauważył, że jak zje, to przestaje boleć.

Wysyłam go do lekarza na siłę, ale on jest okropnie uparty i za nic nie chce iść... Na łańcuchu go przecież nie zaciągnę, a zaczynam się martwić o niego

Pozdrawiam
Aga

foxica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 12:13   #7
agata2186
Przyczajenie

Mam problem także ze swoim chłopakiem jestem z nim już ponad rok i odkąd on pamięta to zawsze ma problemy z brzuchem codziennie go boli wiem bo mieszkam z nim, cokolwiek by zjadł lub nie i tak zawsze musi zaliczyć kibelek;/ mówi mi że nie ma sił. Fakt je nie zdrowo ale staram się go ograniczać z takim czymś proszę pomóżcie mi strasznie się o niego martwię nie mam zielonego pojęcia co mu może być;/

Edytowane przez agata2186
Czas edycji: 2012-01-11 o 12:14
agata2186 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 14:38   #8
kluska0
Zadomowienie

Niech idzie do gastrologa, może być 100 powodów, może np. ma zespół jelita drażliwego? Trzeba sie przebadać, nie rozumiem czemu jeszcze tego nie zrobił skoro ten problem tak go męczy.

kluska0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości