|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ból brzucha u mężczyzny
Dziewczyny, mam pytanie. Mojego chłopaka (25 lat) od pewnego czasu boli brzuch po naszych spotkaniach. Wydaje mi się, że jest to kwestia hormonów. Wszystko jest ok jak wieczór kończy się seksem, jeśli nie skarży się na coś typu moich bólów przy miesiączce- w dole brzucha, promieniujące we wszystkie strony, większe przy chodzeniu... Mam pytanie czy spotkałyście się z czymś takim i czy to normalne napięcie młodego faceta czy jakiś stan chorobowy albo taki, co może do choroby doprowadzić. Martwię się o Niego, więc pytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ból brzucha u mężczyzny
Jeśli ból występuje tylko i wyłącznie po waszych spotkaniach, które nie kończą się seksem jest on efektem nierozładowanego napięcia seksualnego. Jeżeli zaś ból występuje także w innych sytuacjach to podejrzewałabym jakąś chorobę i radziłabym konsultacje z lekarzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To problem tylko po wspólnym spotkaniu. Czy takie nie rozładowanie może mieć jakieś skutki uboczne? Nie chciałabym żeby ten ból dyktował nasze współżycie. Oprócz bólu nic mu nie będzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mój chłopak miał dokładnie tak samo.kazde nasze spotkanie które nie konczyło sie seksem sprawiało ze bardzo bolał go brzuch.na poczatku wkurzałam sie na niego bo mysląłam ze udaje aby zaciagnac mnie do łóżka,ale potem jak troche poczytłam o tym to mu uwierzylam.taki ból to skutek nie rozładowania napiecia.nie sadze zeby miało to jakies skutki zdrowotne,no chyba ze zdarzałoby sie to cały czas(no ale przeciez czasmi wasze spotkania koncza sie seksem:P)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek
![]() Od jakiegoś czasu mojego TŻa również boli brzuch. Zastanawiam się, czy ma to związek z naszym współżyciem, bo od jakiegoś miesiąca nie kochaliśmy się, mam pewne problemy ze zdrowiem i jakoś tak wyszło... Tylko pisałyście tu, że przeważnie ból bierze się po nierozładowanym napięciu seksualnym, a mojego TŻa boli praktycznie cały czas... Chociaż zauważył, że jak zje, to przestaje boleć. Wysyłam go do lekarza na siłę, ale on jest okropnie uparty i za nic nie chce iść ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Mam problem także ze swoim chłopakiem jestem z nim już ponad rok i odkąd on pamięta to zawsze ma problemy z brzuchem codziennie go boli wiem bo mieszkam z nim, cokolwiek by zjadł lub nie i tak zawsze musi zaliczyć kibelek;/ mówi mi że nie ma sił. Fakt je nie zdrowo ale staram się go ograniczać z takim czymś proszę pomóżcie mi strasznie się o niego martwię nie mam zielonego pojęcia co mu może być;/
Edytowane przez agata2186 Czas edycji: 2012-01-11 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niech idzie do gastrologa, może być 100 powodów, może np. ma zespół jelita drażliwego? Trzeba sie przebadać, nie rozumiem czemu jeszcze tego nie zrobił skoro ten problem tak go męczy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.