|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja metmorfoza-odważyłam sie !!
Witam wszystkie dziewczyny !! na wizazu jestem od dawna ale nie miałm nigdy odwagi zamieścic mojego zdjęcia, może nie są one najlepszej jakości ale tylko takie mam .
Mam 21 lat, studiuje i pracuje, przyjme wszystkie sugestie odnosnie mojego makijazu fryzurki itd. Włosy mam w kolorze brązaowym ale takim mysim , wiec raczej musze sie wspomagać srodkami lekko koloryzującymi , oczy zielone , dość duże , łatwo sie opalam co widac na zdjeciach ale w zimie bywam bladawa. Moje włosy są grube i raczej niepodate na układanie ,pozatym jakoś nie mam zdolnosci do układania swoich włosów ![]() Ubieram sie klasycznie bo tego wymaga moaj praca , nie są to jednak zadne kostiumy chyba ze mam jakieś oficjalne spotknia. Na codzie jest to styl swobodno elegancki ![]() Czekam tez na wszelkie sugestie co do mojego makiazu ![]() pozdrawiem wizazanki a w szczególnosci te ukryte jak ja do tej pory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Moja metmorfoza-odważyłam sie !!
Witaj Klakierko
![]() Z tego co widzę, to wielkie zmiany nie są Ci potrzebne. Jesteś bardzo ładną, pogodną młodą kobietą z uroczymi dołeczkami ![]() Jeśli chodzi o włosy, to faktycznie wzmacniaj ich kolor brązami, ale unikaj tych w odcieniach rudości. Lepsze myślę będą jakieś chłodne kolorki. Nie powinnaś jednak zasłaniać czoła tak jak na zdjęciu drugim. Najlepiej jak jest odsłonięte - jak na pierwszym. Myślę, że najlepsze będą dla Ciebie delikatne makijaże. Zbyt mocne, dodadzą Ci na pewno lat. Serdecznie pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no tak dołeczki
![]() Jesli chodzi o włoski to odnośnie kolorku napewno skorzystam z twojej porady Agnieszko , mysle ze czekoladowy brąz lub ciemna wiśnia będą ok. A jakich cieni użyc do zielonych oczu?? Na codzień nie aluje sie mocno bo poprostu nie mam na to czasu- tak wiec minimum podkład tusz i błyszczyk , czasem roztarta brązowa kreseczka. Buzie mam własciwie okragłą i dziecięcą i nie wyglądam na 21 lat ![]() ![]() Na codzień czese sie poprostu w kucyka- chyba to troszke dziecinne ale dla mnie bardzo wygodne ![]() ![]() Dziekuje Agnieszko ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Kolor zielony oczu podkreślisz używając na przykład różu, lila, fioletu. Ale również ślicznie będą wyglądały z pistacją, brudną zielenią, złotem, brzoskwinią, chłodnymi brązami.
Z moich ulubionych cieni to piękne kolory w takich tonacjach ma Chanel, Isa Dora i wiele odcieni Art Deco. Pozdrowionka ![]() AgaZ PS. mój młodszy synek ma dołeczki o po prostu je uwielbiam ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.