|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Burberry Brit Sheer poszukuję
Przyjmę każdą ilość
![]() Do wymianki mam: Givenchy Ange ou demon - 50 ml , nówka sztuka ale bez pudelka - prezent od mikolaja BOSS Deep Red - 90 ml w pudelku 3 butelki uzywanych Boss Intense, cała 50 pól 90 i pół 90 limited summer edition Tom Ford Speedlife 30 ml zuzycie min, bez korka oraz dużo kolorówki, którą postaram się niebawem opisać kosmetyki naturalne: phenome, natura officinalis oraz 2 pełne opakowania 4FLEX, ważne do lipca 2013. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Burberry Brit Sheer poszukuję
nie szukasz niczego innego?
bardzo interesuje mmnie hugo boss deep red poszukam poza watkiem ale burberry brit sheer niemam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za Ange ou demon?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
poza tymi perfumami nie potrzebuję niczego innego. moga byc testery, które można kupić za 120 zł. Mogę zamienić deep red i givenchy na burrbery brit sheer. mam cały kufer kosmetyków, które tu jeszcze dorzucę ![]() ![]() a nie, jeszcze lagunę narsa mogę przyjąć i make up laura mercier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.