![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jak zareagowac najwlasciwiej?
Od jakis juz dwoch lat ,czasami spotykam sie z facetem .on chce sie czesciej spotykac ,jednak Ja niekoniecznie ,czesto unikam po prostu kontaktu z nim ,ostatnio sobie siedzimy a on do mnie"ze nie jestem tam jakas miss,jakas piekna nie jestem" z czego on sam Misterem nie jest
![]() ![]() Moze ktoras z was tez cos podobnego od chlopaka -faceta uslyszala ?
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-10 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zareagowac najwlasciwiej?
Ale w jakich sytuacjach on Ci to mówi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Np: jak siedzielismy sobie w lozku jak sie odwrocilam w druga strone ,a raz ,jak odmowilam mu spotkania, raz tez chcial mi tez zdjecia robic swoim telefonem ,ale powiedzialm ze nie chce to uslyszalam " ze nie jestem jakas tam miss" niby to smieszne ,ale niezbyt mi wtedy milo...
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
EDUkator
|
Też się zastanawiam.
No i co to właściwie znaczy: Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojęcie "piękna" jest względne, każemu podoba się coś/ktoś inny i to z różnych powodw, a facet jest po prostu burakiem. Po co mu zdjęcie, skoro mu się nie podobasz? Żeby się kumplom pochwalic, a może konia walic patrząc? Ja bym sobie takiego gościa odpuściła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Burak. Powinnaś go wyśmiać, zaznaczyć że jemu do ideału to dopiero daleko i przestać się z nim zadawać.
Możliwe, że to próba manipulowania Tobą. Żebyś uwierzyła, że jesteś taka brzydka, a on wspaniały się Tobą mimo to zainteresował. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To Ty w końcu się z nim tylko spotykasz, czy jesteś jego dziewczyną?
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na Twoim miejscu nie dałabym się dalej w to wciągać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Wiesz co, chodzisz z nim do łóżka i dajesz się obrażać, no paradoks jakiś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet zręcznie bawi się twoją godnością,zaniżajac samoocenę jednoczesnie pokazuje,że tylko on jest w stanie cię mieć. powiedz mu jaką ciętą ripostę i zostaw go na pożarcie samotności |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dlaczego sie spotykam ? -wiec tak ,lubie go ,jest bardzo mily ,ale jak uslyszalm to to jak wspomnialam niezbyt przyjemnie mi sie robi,on chce sie czesto spotykac ,jednak ja ograniczam ,czesto odmawiam-tez juz o tym wspominalam ,powiedzialam mu wiele razy juz ze nie chce kontaktu ,ale on nie chce mi dac spokoju ...jak gdzies wyjdziemy i jakis facet zaczyna sie na mnie patrzec ,lub usmeichac to robi sie agresywny widac to juz po jego twarzy ...ostatnio jak mi powiedzial"ze nie jestes jakas tam piekna jaks miss" to powiedzilam mu " a ty sadzisz ze ty taki ladny?" a on na to" a co nie jestem ladny ?i taka minka smutna zrobil" he odpowiedzilam ze normlany nie jakis piekny
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do zerwania kontaktu potrzebne jest coś więcej niż słowa. TY zerwij kontakt, nie reaguj na telefony, smsy itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet najchętniej zamknąłby cie w złotej klatce,wmawiał,że jesteś głupia,brzydka i nic nie warta,za to powinnas się cieszyć ,że masz jego. to początku,on juz pokazuje pazurki.uciekaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale po co mi tak mowi "nie jestes jakas piekna miss"? jesli uwaza ze jestem brzydka to po co chce kontaktu -prawie na sile ,czasami jeczac proszac przez telefon o spotkanie? ??Naprawde nie wiem co o tym myslec...
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-10 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, jak ktoś ma nas kochać to takie, jakie jesteśmy, a nie jakie możemy być... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Usłyszałam raz od chłopaka z którym się krótko spotykałam(nie byłam) coś w tym stylu, może nie dokładnie. Jak można się domyślać on sam nie wyglądał jak Johnny Depp
![]() Tu to w ogóle porażka. Nie rozumiem po co się spotykasz z nim i nie rozumiem jak można nie umieć zerwać kontaktu. Nie potrafisz nie odpowiadać na smsy i telefony? Ty już wyraziłaś chęć zerwania kontaktu, on tego widać nie uszanował, więc chyba pozostaje Ci po prostu przestać się odzywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jak znow uslysze od niego nagle ze " nie jestes taka piekna nie jestes jakas miss" to co wtedy mu odpowiedziec ,zeby w koncu sie zamknal ?zeby sam sie niezrecznie poczul?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo, z agresywnym facetem tym bardziej bym kontakt zerwała. no, wybacz, to jak pies ogrodnika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mu dziekuję panie mój i królu ,że choć ty zwróciłeś na mnie uwagę i nie zapomnij cmoknąć go w dloń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A według mnie chłopak na Ciebie leci, ale stara się "grać niezainteresowanego", dlatego puszcza takie głupie teksty. Przecież jakby Ci powiedział, że mu się podobasz to by... no w sumie nie wiem co by się stało, ale na pewno COŚ.
Więc on to musi "skrzętnie ukrywać"... Chce zrobić Ci zdjęcie telefonem - bo mu się podobasz... ale mówi, że nie jesteś piękna - żeby się nie wydało. Ojojoj... ja to jestem jednak. Profil psychologiczny żem mu uczyniła jak nic! Mam tylko jedno pytanie: Ile macie lat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Rozumiem dziewczyny doskonale o czym mowicie ,nie martwcie sie Ja czesto bylam do niego bardzooo wredna po prostu olewalam go maxymalnie mowilam ze koniec kontaktu definitywnie itpjak dzwonil robilam zajete ,nie odbieralam tel.czasami jak odebralam nie chcialam sie spotkac
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej reakcji: następnym razem, jak usłyszysz, że "nie jesteś jakaś tam piękna jak Miss" to odpowiedz: "owszem, jestem"... i już, nie wdawaj się żadne durne dyskusje. Skoro uważasz się za niebrzydką, to olać gościa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Świadczy to tylko i wyłącznie o jego prostactwie. Burak i tyle.
Ja bym się pewnie kilka razy odgryzła i skończyłyby się takie docinki, no i pewnie wtedy też związek.
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale tymi swoimi tekstami ...onmnie jeszcze bardziej do siebie zniecheca... jak to uslyszalam to bardzo przykro mi sie zrobilo ,nie bylo to mile.. Raz kiedys tez slysze:"dzisiaj bardzo ladnie wygladasz ,ale ostatnio nie ladnie " ![]() On majac 31 lat ,ale czasami mam wrazenie ze mam doczynienia z nastolatkiem..Wbrew pozorom jest on czuly delikatny -wrazliwy i potrzebuje bardzo duzo czulosci z moich obserwacji ,ale najpierw nadokucza ,a pozniej chce sie przytulac.. ![]()
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-10 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Dobrze Ci powiedzial.
![]() Raz sie spotykasz raz nie, od czasu do czasu itp Po co ma tracic czas na ksiezniczke ktora nie wie czego chce. Masakra jakas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]() I misternie utkany profil psychologiczny wziął w łeb ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Łeee podobasz mu się, ale chcesz czekać jeszcze 10 lat zanim facet DOJRZEJE i powie Ci WPROST że mu się podobasz, zamiast stosowania tych jego dziecinnych zagrywek rodem z przedszkola?
Zastanów się lepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.