|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co myśleć, kiedy znajomy w rozmowach bardzo cżęsto nawiązuje do seksu itp.?
Co myśleć, kiedy znajomy bardzo często nawiązuje do tematów związanych z seksem??
Od jakiegoś czasu jestem w rozterce, niby nic takiego, ale jednak daje do myślenia Parę miesięcy temu poznałam kolegę i od tej pory spotykamy się raz lub dwa w tygodniu, z tym, że nie są to randki, pracujemy przy promocji. Prawie za każdym razem jak rozmawiamy, on przynajmniej na chwilę schodzi na tematy związane z seksem i podobne, dla przykładu kilka jego haseł: kup sobie wibrator, to jest przyjemne ( chodzi o poczęcie dziecka), pytanie: „czy implanty cycków są bezpieczne”, przynajmniej ze dwie opowieści o molestowaniu, opowieść o poznawaniu różnic między dziewczynką a chłopcem w dzieciństwie, niby żartem powiedziane”chodź na kolanka” itd.. Nie wiem za bardzo co myśleć, ta osoba to już nie nastolatek. Czy możliwe, że jest trochę spaczony jeśli chodzi o seksualną stronę życia? Czy może być niebezpieczny? A może to wszystko z braku kobiety? Jak myślicie? Spotkał się ktoś może z podobnym przypadkiem?
|
|
|
|
|
#2 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Co myśleć, kiedy znajomy w rozmowach bardzo cżęsto nawiązuje do seksu itp.?
Po co zakładasz drugi raz ten sam wątek? Już Ci odpowiedziano:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587311
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co myśleć, kiedy znajomy w rozmowach bardzo cżęsto nawiązuje do seksu itp.?
Kurcze, nie zauważyłam, myślałam, że ten post przepadł. Teraz już wiem, DZIĘKI WIELKIE
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Parę miesięcy temu poznałam kolegę i od tej pory spotykamy się raz lub dwa w tygodniu, z tym, że nie są to randki, pracujemy przy promocji. Prawie za każdym razem jak rozmawiamy, on przynajmniej na chwilę schodzi na tematy związane z seksem i podobne, dla przykładu kilka jego haseł: kup sobie wibrator, to jest przyjemne ( chodzi o poczęcie dziecka), pytanie: „czy implanty cycków są bezpieczne”, przynajmniej ze dwie opowieści o molestowaniu, opowieść o poznawaniu różnic między dziewczynką a chłopcem w dzieciństwie, niby żartem powiedziane”chodź na kolanka” itd.. Nie wiem za bardzo co myśleć, ta osoba to już nie nastolatek. Czy możliwe, że jest trochę spaczony jeśli chodzi o seksualną stronę życia? Czy może być niebezpieczny?
A może to wszystko z braku kobiety? Jak myślicie? Spotkał się ktoś może z podobnym przypadkiem?