|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak mam sie zachowac?
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak mam sie zachowac?
Może chłopak jest wstydliwy ? i stąd to, że Ty musisz inicjować spotkania itd.
Myślę ze na tej imprezie powinnaś poczekać aż to on podejdzie. Idzie tam z kolegami? Jeżeli naprawdę mu zależy to powinien się przełamać (jeżeli faktycznie jest wstydliwy) i podejśc do Ciebie ![]() Takie jest moje zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak pierwszy nie zagada, nie zacznie się odzywać i nie wyjdzie z inicjatywą to go olej bo albo mu nie zależy (tylko np nie potrafił Ci o tym powiedzieć) albo dupa z niego nie facet.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Chłopak jest wstydliwy? Słaba wymówka. Jeśli mu naprawdę zależy na dziewczynie, to na pewno będzie się do niej odzywał. Nie powinno być tak, że wszystko jest na Twojej głowie, bo w tej chwili mam wrażenie, że temu chłopakowi role się pomyliły. Powinna być chociaż równowaga w takich kontaktach. Daj sobie na wstrzymanie, nie pisz do niego, nie wykonuj pierwsza żadnych kroków- robiłaś to wystarczająco długo.
Niech on się wykaże inicjatywą, wtedy zobaczysz, czy mu zależy czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie odzywaj sie jakis czas, nie inicjuj spotkan, jak mu naprawde zalezy, to sam sie odezwie.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się całkowicie. Bo skoro on sam się nigdy pierwszy nie odzywa, ani nie proponuje spotkania, to może być tak, że on wcale wstydliwy nie jest, tylko może mu się po prostu narzucasz.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tacy są faceci, odzywają się rzadziej, ale to nie znaczy że nie mają ochoty się spotkać, tylko akurat myśleli o czymś innym. Nie rozumieją że dla dziewczyny to problem, być jedynym inicjatorem spotkań. Mam tak ze swoim chłopakiem, wkurza mnie to ale jakoś 3 lata wytrzymujemy. Więc: albo sama sie odzywaj, lub zaakceptuj rzadsze spotkania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.