|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szukamy! :)
Witam Was dziewczyny. Weszłam na ten wątek szukając informacji o pracy, życiu w Anglii i bardzo mi spodobały wypowiedzi Emigrantek.
![]() Jesteśmy parą studentów, jak w nicku- Ania i Tomek. Chcemy w te wakacje wyjechać do pracy, zarobić sobie trochę pieniędzy. Jak się okazało, z rodziną to tylko na zdjęciach się dobrze wychodzi ponieważ, ogólnie to każdy nam chce pomóc- 'no ale teraz to tak trudno, może coś za rok, popytamy, no ale...' i powiem szczerze, że odechciało mi się już takiego pytania, czy ktoś, gdzieś, może i postanowiliśmy wziąć w sprawy w swoje ręce. Nie pisze teraz w celu- 'ej, potrzebna nam praca, jesteśmy za☠☠☠iści, może coś słyszałyście', ale może któraż z Was chciałaby odciążyć się fanansowo na okres wakacji i na przykład podnająć nam pokój, oczywiście po wcześniejszych ustaleniach, rozmowach czy na skype, czy mailach bo widziałam stronę Londynek.net ale powiem szczerze, że poza mieszkaniem chcielibyśmy znaleźć w Anglii kompanów do napicia się piwa, czy wina wieczorem bo wątpię czy we dwoje tylko ze sobą byśmy wytrzymali, a po Waszych postach widzę ze czasami ciężko znaleźć bratnią duszę. Coś o nas- Tomek- student energetyki na Politechnice Wrocławskiej, fan dwóch i czterech kółek, ma więcej szczęścia niż rozumu do czego się szczerze przyznaje, nie przechodzi jak mu czarny kot przebiegnie drogę a w piątek 13 nie wyściubia nosa z domu. Do tego jest ufny, mięsożerny i uczy się gotować, co jest plusem bo robi najlepsze spaghetti na świecie ![]() Ja- Zrobiłam rok przerwy po studiach, tułając się to tu, to tam, ucząc się angielskiego i od przyszłego roku zaczynam studia, okaże się na czym. Do tego dużo mówię, lubię ludzi, historie życiowe i czerwone tanie Fresco w ładnych kieliszkach do wina. Mamy po 20 lat i jesteśmy pozytywnie nastawienia, jeśli którąś z Was zainteresowałaby nasza propozycja, albo jeśli macie dla nas jakieś rady na początek to napiszcie, chętnie z kimś pomejluję! wroclove9@gmail.com Pozdrawiamy, a&t. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.