|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Hell's Kitchen - dostępne po polsku
Czy może któraż z Wizażanek ogladała może Piekielną Kuchnię i wie gdzie znależć wszystkie sezony od początku, po polsku ? Na http://vod.onet.pl/ jest tylko sezon 5 i pierwszy odcinek sezonu 6
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hell's Kitchen - dostępne po polsku
Na TVN Style leci w kazda sobote o 22.40
![]() A nie ma napisów? bo lektor slaby a jak Gordon zaczyna przeklinac to sie dopiero fajnie gorąco robi. I polecam Kitchen's Nightmare, tez program Ramseya, w sumie lubie bardziej od HK.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Niestety nie posiadam TVN Style.
Napisów niestety nie ma, z napisami nigdy nie oglądałam, ale na vod jest z lektorem i mi się fajnie oglądało ![]() dzięki, zobacze to Kitchen's Nightmare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Matka buldoga
|
Dot.: Hell's Kitchen - sezon 6
Jak kolezanka wyzej ogladam "Hell's Kitchen" na vod. Ale wczoraj zauwazylam, ze odcinki beda nadawane tylko do 19 lipca, czyli do poniedzialku, a potem piekielna kuchnie maja usunac z vod. Jakby nie mogli poczekac, az skoncza nadawac caly pelny sezon 6
![]() Jestem na 11 odcinku, zalape sie jeszcze na 12, ale co z reszta? Zostalo chyba 5-6 osob, wiec i tyle odcinkow poszukuje ![]() Nie mniej jednak, ma ktos namiary na te koncowe odcinki? Na te z lektorem nie licze, ale te po ang + napisy bardzo by mi sie przydaly.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
uczymy się angielskiego (oprócz ciągłych przekleństw Ramsey'a):
http://www.megavideo.com/?v=OBWV41D6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Teraz to leci na TVN style o 00:00.Już o lepszej porze tego nie mogli puszczać...W takiej sytuacji to nie ma innego wyjścia jak oglądać na YT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.