|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
zastrzyk antykoncepcyjne depo provera???
Dziewczyny nie mam pojecia czy to dobre miejsce dla tego tematu
ale mam nadzieje że tak ![]() chodzi mi o zastrzyki antykoncepcyjne ile kosztuja? na ile wystarczaja? jakie są przeciwwskazania? jedyne co wiem to nazwa tego "preparatu" depo provera nic poza tym moze ktoras z was juz z tej metody kozystała????? ![]()
Edytowane przez ooliwka Czas edycji: 2005-07-07 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zastrzyki antykoncepcyjny depo provera???
no Dziewczyny prosze Was!!!!!
moze chociasz jakies linki??? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wyszukiwarka bedzie pomocna
![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moge prosic o link??
mam problem ze znalezieniem ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie no, to już przesada-a co my w wyszukiwarce możemy wiecej znaleźć niż Ty???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
czy ty na mnie krzyczysz???
wyobraz sobie ze MAM PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM!!! i chyba mam prawo poprosic o pomoc??? cos jeszcze ci wyjasnic?? moze jak w przyjazny sposob rozwijac konwersacje?? bo masz z tym problem
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie widze ani jednego Capsa w wypowiedzi Tomorrow..I nie rzucaj sie..Zło dał link w watki "zanim zapytasz.." tam jest pokazane gdzie jest wyszukiwarka..troche wysiłku..szukaj..pojawia sie okienko..wpisujesz depo-provera i conajmniej 10 watkow jest..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też miałam problemy ze znalezieniem ale trochę się pomęczylam i znalazłam
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=depo-provera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
myslisz ze tego nie zrobiłam przed zalozeniem watku??
wyszukiwarka znajduje 8 watkow i w ani jednym nie ma choc troche mnie satysfakcjonujacej odpowiedzi poprostu ktos uzyl tego wyrazenia nie rozpisujac sie nie pisz ze sie rzucam wypraszam sobie ja nie zaczełam uzywac pierwsza takiego tonu i nie potrzeba Capsa by go wyczuc...
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ooliwka, moze poczytaj tutaj:
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-do...2,2544860.html http://czytelnia.onet.pl/1,8,8,45861...5,0,forum.html http://www.federa.org.pl/?page=article&catid=21&lang=1 wprawdzie nie sa to strony Wizazu, ale na GOOGLE znajdziesz jeszcze wiecej o tym produkcie: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...kaj&lr=lang_pl pozdrawiam i nie krzyczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dwa z Twoich pytan to ile kosztuja i na ile straczaja.. Oto cytat... Zastrzyk bierze się co 3 miesiące (dokładnie po 84., a przed upływem 91., dni od poprzedniego zastrzyku). Koszt, biorac pod uwage częstotliwość, niewielki: niecałe 40 PLN, choć zdażyło mi sie też płacić 17 PLN (z 'winy' pani w aptece - ten sam zastrzyk wystepuje w 4 wersjach, tylko jedna sprzedawana jest jako środek antykoncepcyjny, pozostałe służą w leczeniu raka). pozdrawiam, joanna Jasna cholera..czemu wmawiasz nam cos czego nie ma? Mogłas napisac, ze chciałabys sie dowiedziec czegos innego..akurat te informacje sa.. I moim zdaniem rzucasz sie, bo wyskakujesz na Tomorrow bezpodstawnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oliweczka- Twoje ponawianie prośby o wklejanie linków brzmi dla mnie po prostu jak prośba o wyręczanie w czymś co wcale nie jest trudne i można samemu spokojnie zrobic, to tyle, nie chce się z nikim kłócic.
W mojej wypowiedzi brak krzyku -raczej zdziwienie, mi raczej głupio było by napisać :"wklejajcie mi linki " (czytaj: wysłużcie mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Tu masz trochę linków z innych stron, zastrzyk kosztuje około 45 zł i starcza na trzy miesiące
http://www.federa.org.pl/?page=article&catid=21&lang=1 http://www.poradnikzdrowie.pl/20_496.htm http://www.antykoncepcja.isf.pl/zastrzyki.html Gdybyś chciała więcej linków, polecam google ![]() Pozdrawiam, Sonja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje sonja1 i młodaa
![]() Marilyn piszesz do mnie to nie uzywaj słów typu "Jasna cholera" bede wdzieczna jesli na drugi raz o tym bedziesz pamietac
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a 'jasna cholera'..to stwierdzenie ogolnie wyrazajace moje zniecierpliwienie/zdenerwowanie/zdziwienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje ze szanujesz moje poczucie estetyki i nie masz zamiaru odpisywac na moje posty bo sama masz problem z jasnym okreslaniem uczuć ( choć jak troche sie wysilisz to dajesz rade
![]() Naprawde duzo dla mnie znaczy twoje poswiecenie i nie tylko to w pedantycznym wyszukiwaniu podobnych wątków ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Baby, ach te baby
![]() ![]() Flame jak się patrzy, całkiem dobry ![]() Ja jednak zgadzam się z Ooliwką - to nie ona stworzyła problem, więc nie dziwcie się, że nie da sobie w kaszę dmuchać. Ona poprosiła o pomoc, skoro Wy jej nie chcecie pomóc i nie potraficie znieść, że ktoś może się bronić to następnym razem w ogóle się nie odzywajcie. Forum to wolna przestrzeń, a Wy nie jesteście od wyznaczania granic. Owszem, porady co do efektywnego wyszukiwania są jak najbardziej na miejscu. Dużo lepiej jednak podać jakiegoś linka i wtedy zaproponować naukę wyszukiwania, niż robić to bezpodstawnie, bez dowodów na to, że samemu potrafi się szukać... Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie ta sprawa juz nie interesuje..i tak coraz rzadziej jest po co na wizaz zagladac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Marilyn, zlosc pieknosci szkodzi
![]() jest jedna rada, denerwujace tematy ( czyt. powtarzajace sie n- razy) , infantylne itp omijac abo czytac i "olewac". ja w wiekoszosci przypadkow udaje , ze takich nie widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Mrs Mrau
|
ehhh napisze tylko tyle,ze popieram Marilyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka mała analogia, nie bardzo trafna, ale jednak : Ja jak widze osoby, które żebrają a równie dobrze mogłyby same zarabiać to im nie pomagam i mam o nich nienajlepsze zdanie. Na tym jednak się kończy, olewam je a nie pouczam jak mają żyć ani też nie wytrącam im z rąk kubka z drobnymi w ramach odwetu. Cytat:
![]() Za to sprawa tego, czy ktoś wnosi do rozmowy coś ciekawego, jest dosyć subiektywna. Ty możesz uważać moją wypowiedz za nieciekawą, ale nie masz na tyle dużej mocy, żeby mi tego zakazać, całe szczęście. Nawet jak ktoś mi napisze tak jak napisałaś to mi wcale nie jest z tego powodu przykro a czy jest miło? To znowu subiektywna kwestia. Ja mam dystans do tego co piszę i do tego co piszą inni dlatego jest mi w zasadzie wszystko jedno. Ważne żeby wywoływać jakieś emocje, byle nie być całkiem obojętnym. Przy czym nie jest moją intencją aby robić to na siłę. Po prostu pisze co mi leży na sercu. Cytat:
Uwierz, że chciałem napisać wiele więcej, bo jakoś nie mam z kim sie podroczyć a naszła mnie chęć. Daruję sobie jednak. Nie będę się z Tobą kłócić, bo nie chce zostać źle odebrany. Naprawde - nie mam celu aby tylko dopiec czy obraźić. Chciałem jedynie się wypowiedzieć i stanąć w obronie kogoś, kto w moim mniemaniu został potraktowany niesprawiedliwie. Dlatego też wybacz jesli to co napisałem wcześniej i teraz jakoś Cie urazilo. Nie chciałem tego, ale mówi się trudno. Postaram się więcej tego nie robić, jesli ma to budzić tylko niechęć wobec mojej osoby. Pozdrowienia, szczere ![]() BTW: To nic złego, że zdania są podzielone, bywa... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Z wizazu nie zrezygnuje nie martw sie. Nie pisz mi ze mam sie wyluzowac prosze Cie. Przeczytaj jeszcze raz co o napisała..i jak..
Nie czuje sie skrzywdzona..obiektywnie oceniam zawartosc tego potralu.. Posiedziesz jeszcze troche i kiedys pewnie dojdziesz do takich samych wnioskow. Zabierac głos bede zawsze gdy mam na to ochote..np gdy drazni mnie czyjas postawa, by nie napisac dosadniej..Nie martw sie o moj stan emocjonalny..jest wiele wiecej rzeczy, z ktorymi mi ciezko sobie poradzic niz to, ze ktos sie ze mna nie zgadza na wizaz.pl Nie mam czasu teraz rozwijac swojej wypwoiedzi..sorry I dajmy tej bzdurnej sprawie juz spokoj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
dzieki sphinks
![]() co do reszty cytuje Wczoraj 22:55 Marilyn Obiecuje, ze nigdy wiecej nie odpowiem na zaden Twoj post ![]() a 'jasna cholera'..to stwierdzenie ogolnie wyrazajace moje zniecierpliwienie/zdenerwowanie/zdziwienie Wczoraj 23:35 Marilyn Jestes bezczelna. Tylko tyle. naprawde nie mam zielonego pojecia jak odbierac twoje odstepstwo od własnych zasad i obietnic ![]() ![]() ![]() chyba ze miałaś zamiar mnie urazić (czego nie moge dopuscic do własnej świadomości) lecz jak napisałam wyżej efekt koncowy jest odwrotny poniewaz jestem dumna z tej własnie cechy charakteru ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.