|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Linki do blogów
Dlaczego wszystkim użytkowniczkom podforum Biochemia nakazano usunięcie linków do blogów, a użytkowniczki innych forów nadal mają je w podpisie?
Kiedy to zostanie wreszcie zmienione? Czy na Wizażu są równi i równiejsi? Oczywiście mam na myśli link do blogów, na których znajdują się kody i/lub reklamy.
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2012-02-01 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Równi i równiejsi - czyli o linkach do blogów
Ciągniesz temat z PW, więc odpowiem identycznie.
Miałaś linka do handlowego bloga w podpisie. Ktoś (ja?) poprosił, abyś usunęła link. Usunęłaś. Teraz zasypujesz mi PW zgłoszeniami innych łamiących regulamin. Rozumiem, że to objaw nawrócenia, nie podejrzewam nic a nic o zawiść, jakże obcą Polakom ![]() Poprosiłem o korzystanie z funkcji Zły Post. Zgłaszaj. Jeśli zgłosić faktycznie kogoś, kto narusza regulamin, zajmiemy się tym. Nie zajmiemy się wszystkimi zgłoszeniami, bo nie wszystkie naruszają regulamin. Twoje intencje nie zachęcają mnie do współpracy, źle się czuję przy osobach napędzanych takimi emocjami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widać niektórzy moderatorzy sumiennie się wywiązują ze swoich obowiązków (np. Lorri, która kazała mi zdjąć podpis), a inni mają większą tolerancję dla "blogów handlowych", co nie świadczy zbyt dobrze o administracji forum. A skąd wiesz, że jestem Polką? Nie prosiłam o diagnozę narodowościową ani mojej motywacji, tylko o rzetelne zajęcie się tą sprawą.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zgłoś rzetelnie, tak samo się tym zajmiemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.