|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wymiana kosmetyków
Witam wszystkie zainteresowane wymianą i/lub kupnem kosmetyków.
Mam do zaproponowania : -Clinique True Bronze, Pressed Powder Bronzer odcień najjaśniejszy o ile się nie mylę sunkissed. Produkt nieużywany orginalnie zapakowany z naklejoną ceną i pędzelkiem. -Nouba, Earth Powder puder brązujący dwa numery o ile sobie przypominam jeden z numerów to 52. Jeden z nich nieużywany w orginalnym pudełku drugi użyty dosłownie raz po czym wylądował głeboko w szafie-zużycie niezauważalne. -puder w kamieniu z Inglota razem z ładnym odcieniem szminki tej samej firmy w kolorze naturalnego różu. -Isa Dora Żel-Puder z limitowanej serii lato 2011-nabłyszczający rozświetlający może byś użyty zarówno na twarz jak i ciało. Daje efekt pięknych malutkich rozświetlajacych drobinek w kolorze złota srebra i różu. Do użycia na wielkie wyjścia.Użyty tylko raz. -Bourjois, Pastel Joues (Fine and Light Powder Blush)-Róż w kamieniu. Piękny brzoskwiniowy kolor. Nieużywany. Jeżeli któraś z forumowiczek jest zainteresowana wymianą lub ewentualnie kupnem któregoś z powyższych kosmetyków( zaznaczam że po bardzo okazyjnej cenie jestem w stanie zejść nawet do 50% wartości wyjściowej przy produktach nieużywanych byleby się pozbyć tej "góry"nieużywanych kosmetyków) proszę o kontakt na mail magdalena.polewska@gmail. com. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zdjęciami jestem w stanie przesłać zdjęcia powyższych przedmiotów nie stanowi to dla mnie absolutnie żadnego problemu. Pozdrawiam i czekam na zainteresowane
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyków
Isa Dora Żel-Puder z limitowanej serii lato 2011-nabłyszczający rozświetlający może byś użyty zarówno na twarz jak i ciało. Daje efekt pięknych malutkich rozświetlajacych drobinek w kolorze złota srebra i różu. Do użycia na wielkie wyjścia.Użyty tylko raz. cos u mnie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
tu nie sprzedajemy---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- jestem zainteresowana wymianką Zapraszam do mnie |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
Clinique True Bronze, Pressed Powder Bronzer odcień najjaśniejszy o ile się nie mylę sunkissed. Produkt nieużywany orginalnie zapakowany z naklejoną ceną i pędzelkiem.? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Bourjois, Pastel Joues (Fine and Light Powder Blush)-Róż w kamieniu. Piękny brzoskwiniowy kolor. Nieużywany. oraz puder w kamieniu?
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
Clinique True Bronze, Pressed Powder Bronzer odcień najjaśniejszy o ile się nie mylę sunkissed. Produkt nieużywany orginalnie zapakowany z naklejoną ceną i pędzelkiem. ? |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za róż bourjois?
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
Clinique True Bronze, Pressed Powder Bronzer odcień najjaśniejszy o ile się nie mylę sunkissed. Bourjois, Pastel Joues (Fine and Light Powder Blush)-Róż w kamieniu. Piękny brzoskwiniowy kolor. coś u mnie?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
-Clinique True Bronze, Pressed Powder Bronzer odcień najjaśniejszy o ile się nie mylę sunkissed. Produkt nieużywany orginalnie zapakowany z naklejoną ceną i pędzelkiem.
-Isa Dora Żel-Puder z limitowanej serii lato 2011-nabłyszczający rozświetlający może byś użyty zarówno na twarz jak i ciało. Daje efekt pięknych malutkich rozświetlajacych drobinek w kolorze złota srebra i różu. Do użycia na wielkie wyjścia.Użyty tylko raz. coś u mnie za którąś ???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

tu nie sprzedajemy