![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXVII
Dobra, wiem,że jeszcze nie ma 13-tej, ale teraz pijemy tu
![]() W poprzednim barze najbardziej rozgadani byli panowie. Niejaki Luchosław i Gryszard. W myśl zasady kto się czubi, ten się lubi, na przemian kłócili się, wyznawali sobie uczucia i czynili niemoralne propozycje. Lucho - osobnik niezdecydowany,najpierw dawał dwuznaczne sygnały Gryszardowi, by potem niespodziewanie przenieść cały ciężar swoich uczuć na Spoo, również bywalczynię Baru. W wolnych chwilach rozmyślał nad zmontowaniem grupowej chujinki (z której w pewnym momencie autorka streszczenia została zaocznie wykluczona - tak Luchosławie-pamiętamy) pokazał również zdjęcia swojego włochatego karakana i nie chciał wyjawić czym się zajmuje. gryx - osobnik znany głównie z machania znad różnych, nie zawsze jadalnych rzeczy, oraz z obstrukcji. Jest równie niezdecydowany jak Lucho, rozerwany uczuciowo pomiędzy wspomnianym Luchosławem, a swoim Bąbelkiem.Z Bąbelkiem w pewnym momencie nastąpiło ochłodzenie stosunków, ale na szczęście wszystko wróciło do normy. Gdzieś mniej więcej w połowie Baru Gryszard zeobił zakwas, a teraz będzie sprawdzał, czy będzie z tego chleb. Spoora - obiekt westchnień Luchosława. Ostatnio zajmowała się montowaniem chujinki, ćwiczeniami Call on me ,ponad siły oraz rozwiązywaniem problemów wychowawczych z małżem, który organizuje tajniackie imprezy.A, i tańczeniem ze mną na rurze. Zapragnęła też w pewnym momencie posiadać amiszową łaźnię. rachell - nie ma na nic czasu, remontuje się, uczy, pisze referaty i nie może spać. Powoduje to u niej nieracjonalne zachowania typu tłumaczonka dla przyjemności i próby przelecenia samej siebie. Nie dowierza panom od mebli na słowo gdy chodzi o kolory. winter -ma całkiem nowego kota,który zajmuje się galopowaniem po panelach i skakaniem po plecach. Przez to, jak również sms-ującego do późnych godzin nocnych Gryszarda nie wysypia się. Poza tym robi prawo jazdy, trąbią na nią na skrzyżowaniu i ćwiczy na siłce. Do tego zajmuje się małżem i synkiem. Nadmiar zajęć spowodował, że w tej części baru mniej słychać było o mopowaniu podłóg. vesenka -zajmowała się biżutami, gotowaniem i byciem pomijaną. Redhaired Witch- nie nadąża ze sprzątaniem za świniącym towarzystwem, poza tym, tradycyjnie męczy ją nietopsz i chce powiększyć sobie szparę. skarbiatko- zapragnęła Ślicznej wiertarko-wkrętarki udarowej Makita. Została też wzięta z zaskoczenia przez księdza Miciel- tradycyjnie zajmowała się wrzucaniem zakamuflowanych linek Florens- rozpuszcza leki w pifie i ma bolące nogi, które próbuje zdiagnozować.Przez pewien czas miała też trupa za rogiem. Polly_ - ma nową robo, mało czasu na wizaż i częste problemy z fejsem. Szukała gier edukacyjnych i prawdziwych wyprzy Pin up -ma ciorne włosy, walczy z Borneo i dużo choruje. A lekarz zażądał od niej gotówki. Ewusia_marchewkowa - dużo się śmieje, pracuje głównie w domu, ogląda seriale i jest wyciągana do knajpy. Maja102- wyjątkowo mało narzeka, wspomina Ciastla, wyszukuje w sieciuni skrzekliwych darć i konturuje kości policzkowe. melkmeisje- głównie je, chodzi do kina i na randewu. Z naciskiem na je. justynaneyman- pojawia się bardzo rzadko, maluje i ma święty obraz, który motywuje do sprzątania kamena- jest średnioupychalna i nadal ma rozterki meblowe.Spędziła Sylwestra u Red i nie miała na sobie plastikowego worka. ROZ-ter-KA- analizuje wyniki badań, marzy o nowym płaszczu i monitorze. Zakończyła remont w pokoju dziecia. Betty83 -ma talent do wyławiania perełek na pływalni. Poza tym spożywa piwo z sokiem i zna się na poślatach poprzecznych teza20 - naraził się niezrobieniem streszczenia poprzedniego baru. Zajmuje się głównie jedzeniem. Ostatnio dla odmiany kupił spodnie. agnyska -ma uciekającego kota i małego dida. Czasem udaje,że jej nie ma w domu Parabelka -jest ekspertem od poprawnej polszczyzny: "-po pierfsze nie mófi sieu szczym tylko siusiamy -po drugie nie "moszna jeść tosty" tylko "moszna je tosty" etap "Kali kraść krowy" w tym wieku wypadałoby mieć już za sobą -po czecie moszna jako część ciała pozbawiona paszczy nic jeść nie może , macie omamy kuleżanko nie chcę dociekać na jakim tle " Oprócz tego zajmuje się wraczeniem didów i uczeniem ustaw. madziczka - wpada głównie żeby pomachać agnes_bdg -ma nietopsza przynoszącego własne piffo, a PP okradła jej przesyłkę Karkki - czas spędza na siedzeniu w pracy i udzielaniu porad włosowych. cbr -powróciła, co będzie dobre dla rozwoju jej kariery w dziedzinie psychiatrii. Poza tym odchudza się znowu i pali kapuchę Sabbath - odwiedza nas czasem, ostatnio nejaki Luchosław znalazł w niej pokrewną duszę AjronMajdenową W pozostałych rolach wystąpiły: ania105 dzika truskawa aileenn miszona kate3388 Asiuuuuula Keket edytapa68 Estell Basiek93 Kattarina anastazjaaa2 mettemarit annika77 pin3ska naiat
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-01-05 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVII
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Załapałam się na pierwszą trójkę otwarcia Baru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To ja będę czwarta chociaż nie wiem o co chodzi
![]() ![]()
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Łohoho, jestem
![]() I macham znad miotły, mopa i włączonej pralki ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie tylko - jak napisała Sabb: BAR = Banda Amoralnych Rozpustników lub BAR = Będzie Absolutna Rozpierducha ![]() Cytat:
![]() jadem z Wami i śpiem z Wami ![]() (jak mnie będziecie chcieli ![]() tym razem mam zamiar tyle nie pić i być grzeczna ![]() w miarę ![]()
![]() |
#8 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na tagi proponuję : chujka, rozpusta, ouda i piękna Łinterka
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Możesz mnie pocauować we nosa ![]() ![]() ![]() 3. Już sie tak nie reklamuj ![]() ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. No no ![]() 8. Bobra, już dobra, nie musisz mnie wyganiać, już zostawiam Was fejs to fejs z redtube ![]() ![]() Cytat:
![]() Bjedna Spoo ![]() ![]() ![]() ![]() Spoorciu jakiego macie zwierzaczka ![]() Pszyszłem oddać cześć temu nowemu baru ![]() ![]() ![]() Macham znad jogurtu truskawkowego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421212]o jurnym Luszku tylko niech nie zapomno
![]() ![]() ![]() ![]() Twoja jurność to tylko plotka, a moje piękno jest potwierdzone ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dawaj fotę tyłka to potwierdzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421193] Spoorciu jakiego macie zwierzaczka ![]() Tajemnica ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Widzisz Łynterio, Ona wątpi w Twą wspaniałość ![]() Nobo o mnie na pefno tego nie pisała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Heja!
I od rana w☠☠☠☠. Miał przyjść w końcu antybiotyk i nie ma. Najgorsze, że nie wiem czyja to wina i kogo opie**olić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty
![]() jeszcze raz dzięki za komentarze nt. biurka i półek ![]() Cytat:
![]() 2. kurcze ![]() ![]() Cytat:
![]() nom, nowy odcin jest średnio co miesiąc ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
widzę ze wróciłaś do dbania o podłogi
![]() ![]() Ideu do teatru, na to: http://www.dramatyczny.pl/repertuar-135.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421394]
Widzisz Łynterio, Ona wątpi w Twą wspaniałość ![]() Nobo o mnie na pefno tego nie pisała ![]() Jak Ona da fotę to i ja się zrewanżuję ![]() Mą wspaniałość Ves potwierdzi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421394]Zostałem wreszcze rozszyfronany, teraz Spoorcia mnie porzuci we jakiem lesie, przywiąże do drzewa w lesie i na dokładkę przywali drągiem w łeb. Jak niepotrzebnego psa
![]() ![]() Never ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421394]Widzisz Łynterio, Ona wątpi w Twą wspaniałość ![]() Ii tam kcę zobaczyć ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421394]Nobo o mnie na pefno tego nie pisała ![]() Ty też pokaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śniły mi się dziś koty w ilościach hurtowych. Oraz jeden did kilkumiesięczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
never say no to panda
|
my Ciebie, czy Ty nas?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zrobiłaś mi dzień kutfa, zaspałam na początek nowego baru
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2012-01-05 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Całości
![]() ![]() I Gryks też niech śle, i Lucho też ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-01-05 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 1. ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Co trzeba to Ty już widziała,ale widzę mało Ci ![]() ![]() ![]() ![]() Idę kawe zrobić, chce kto? E, no spokój, nie rozpraszać mnie, bo próbuję coś napisać o Lui dla Rozterki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421742]No ja też bym mógł potwierdzić
![]() [/QUOTE] A na jakiej podstawie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
też mi się tytuł spodobał
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Ło cho cho, na takie obdarcie z prywatności nie jestem gotów. Jak się dziś wieczorem naczaskam to może pozwolę bezwiednie zrobić sobie foto, to może wtedy wstawię *
*- jeśli nie będę w sytuacji kłopotliwej ani w wannie ![]() Skrbk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
streszczłam
![]()
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421742]No ja też bym mógł potwierdzić ![]() ![]() ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421742]2. Co trzeba to Ty już widziała,ale widzę mało Ci ![]() Nie no jak widziałam, co trzeba to właśnie nie widziałam, chyba.. ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.