|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() łupież - szampon to powoduje....
Witam,
mam problem , gdysz ostatnio zmienilam szampon , i od tego czasu zaczyna mi sie robic wiecej łupieżu , myje wlosy co 2 dni , wiem ze nie powinnam tego robic iale jak podrapie glowe to poprostu leci potwornie duzo lupiezu ale strasznie duzo , stosuje czasami najpierw przeciwluzpiezowy CeCe MEd czy cos takiego a potem nizoral a drugim stosowaniem juz prawie niczeo niemam, czy oznacza to ze a czesto myje wlosy czy moze ze to ten szampon (stosuje szampon amerykanski bUMBLE &BUMBLE ) ten szampon jest znakomity i zaden inny nie daje takiego efektu (mam duzo kreconych wlosow) wiec nie chciala bym go zamieniac , po drugie wydalam na niego 100zl ![]() pomocy! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: łupież - szampon to powoduje....
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie po nizoralu dostałam łupieżu, wcześniej miałam malutki i jak głupia postanowiłam z nim walczyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
polecam naprawde Ce-Ce Med , przeciwlpieowy , kupuje w saszejkach za 2,50zł, przed nim uzywam nizorala ale jak szkodzi to prosze sprbowac sam ten
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zmień szampon! Jeśli łupież strasznie się nasilił to spróbuj Catzy, Healing Shampoo. Pamiętaj tez o dokładnym płukaniu!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.