|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak pokonać niesmiałość i brak wiary w siebie w tej sprawie?
Hej,
Mój problem wiąże się z silną introwersją i lękiem spowodowanym niesmiałoscią w kontaktach z płcią przeciwną. Jestem podobno sliczną młoda kobietą, po studiach, potrafiącą walczyć o swoje jeśli chodzi o pracę i karierę, ale zupełnie bezradną jesli chodzi o kontakty z płcią przeciwna. Mam za sobą stały związek, z którego wyszłam poturbowana i okaleczona. Moja była miłość zdradzała mnie wielokrotnie logując się na portalach dla dorosłych i zdradzając wirtualnie. Ponadto dostałam smsa ze to to koniec z wiadomościa o zdradzie. Najbardziej dobiły mnie twierdzenia, że jestem wariatką i dziwną osobą. Bardzo to mnie bolało i boli. Tak cięzko mi zaufać i otworzyć. Jestem bardzo wrażliwą, dobrą osobą. Poszukuje rady jak można pokonać tę "kulę u nogi" i otworzyć się na kogoś nowego, wartościowego? Gdzie kogoś takiego mozna znaleźć? Bardzo chcę kochać i być kochaną
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak pokonać niesmiałość i brak wiary w siebie w tej sprawie?
Cybersex
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Biednaś Ty
Jeśli chodzi o Twoje złe doświadczenia z poprzedniego związku:wydaje mi się, że jak poznasz wartościową osobę to ona pomoże Ci z tym walczyć. Gdzie taką poznać? Przebywaj dużo wśród ludzi. Ja kiedyś narzekałam, ze nikogo nie poznam, a fakt faktem nic nie robiłam, żeby dać się poznać Zaczełam dużo się udzielać, jakieś kółka zainteresowań i inne duperele. Imprezy są dobrą opcją, ale wydaje mi się, że raczej te domówki, bo w klubach rzadko można poznać kogoś fajnego-choć wiem, ze są wyjątki Na pewno masz jakąś pasję, rozwijaj ją, możesz udzielać się na jakichś forach tematycznych-tam też wielu ludzi się poznaje. Jest multum opcji, nawet na ulicy można kogoś poznać. I, ważne: nie pozwól, żeby Twoje obawy z poprzedniego związku przerzuciły się na nowy. Najlepiej od razu powiedzieć swojemu facetowi co Ci leży na sercu. Życzę powodzenia!
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Może psycholog? Sama chyba sobie nie poradzisz. A skąd wynika ta nieśmiałość w kontaktach z mężczyznami? Z kompleksów?
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Przyznaję, że kiedyś byłam bardziej ufna w stosunku do ludzi, szczególnie chłopaków...na studiach zyłam pełnią życia...zawsze otoczał mnie tłum ludzi...potem przygasłam...bezskuteczne szukanie pracy pomimo wielkich starań, a potem ta moja pierwsza, pozostawiająca bolesne wspomnienia miłość...to nadwyrężyło moje poczucie wartości...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.