|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
hostesspromo Włochy praca jako hostessa
Hej wszystkim
http://www.hostesspromo.ebaza.biz/
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hostesspromo Włochy praca jako hostessa
Juz sam wyglad strony mnie nie przekonuje i wzbudza podejrzenia ,do tego nie ma żadnego adresu tylko tel /gg
no sorry to ma byc profesjonalizm i to ma wzbudzać zaufanie ? Koleżanka skąd wie ,że to pewna praca ? Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-03-03 o 21:43 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Sama sobie odpowiedz: NA CZYM POLEGA PRACA? Praca polega na rozmowie z goscmi klubu, tancem z nimi, sprawieniu, aby mile spedzili oni czas. Chodzi tez o to, zeby klienci jak najczesciej wracali do danego lokalu oraz wydawali w nim jak najwiecej pieniedzy. Najwazniejsze jest to , by starac sie zrobic mozliwie jak najwiecej "consumazioni". |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to nie przekonuje ani trochę. Wolę dbać o swoje bezpieczeństwo.
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Podejrzana ta oferta,nie chciałabym natrafić na starszego gościa klubu i z nim tańczyć,juz widzę takich natrętów
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Wg mnie na pewno prostytucja sądząc po opisie na czym polega praca.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Prostytucja w krajach, w których jest nielegalna musi byc ubierana w ładne słowa, "eskorta", "dotrzymywanie towarzystwa"... Myślę jednak, ze nie jest to oferta mająca na celu wywiezienie niczego nieswiadomych dziewczyn, myślę ze po kontakcie z "pracodwca" sprawa byłaby jasna...
Jak dla mnie nie warto ryzykować, nawet jesli to miałaby byc praca hostessy to klienci mogliby byc napastliwi, a w obcym kraju, bez jezyka, z presja, ze trzeba jak najwiecej sprzedac mogłoby sie skonczyc różnie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
szczególnie biorąc pod uwagę mentalność Włochów
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe ile naiwnych dziewczyn zechce sie wyrwac z biedoty do "wielkiego swiata" i daje sie nabrac na takie oferty... Nie osadzam z gory ze na miejscu przymykaja i zabieraja paszporty, ale podejrzewam ze jak panna nie zechce fikac na rurze albo "eskortowac" panow z klubu do hotelu, to wyleci na zbity pysk i to na wlasny koszt.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
To jak nic zwykła podpucha, szukają hostessy, która będzie zmuszana do prostytucji i tyle. Sama strona, jak ktoś wcześniej pisał, mówi sama za siebie. Jak najdalej od takich ofert dla hostess.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
witam,
wiecie co tak czytam z ciekawosci co teraz sie mowi o tym i genralnie tak jak bylo rok temu, mnostwo niepewnosci. Rzeczywiscie moze nie maja za duzo kontaktow, ale maja ich wystarczająco i powiem szczerze ze chyba sami sie musza chronic przed natlokiem chętnych Pań... niekoniecznie chcących zostac hostessą... Ale z tego co wiem i znam sytuacje we wloszech nie jest legalne ani w Polsce ani we wloszech oficjalna prostytucja, takze zapewne nie byloby takich ogloszen w interencie, ani strony.. te rzeczy sa szybko kontrolowane. Mam kolezanke ktora tak wlasnie pojechala, tyle ze ona chyba znała inna dziewczyna, ktora juz pracowała jako hostessa. Oczywistym jest , ze dziewczyny wyknuja prace na sprzedawaniu siebie, ale napewno nie na prostytucji... a to co chca i robią pozniej to juz ich sprawa... takze ja mysle , a nawet wiem, ze prostytucja jest wykluczona. pozdrawiam Was
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

-75-74-73-72-71-70-69-68