|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wesele
Zostałam zaproszona na wesele, i tak się składa, że poza jakimś jednym w dzieciństwie, będzie to moje pierwsze wesele w życiu
w zwiazku z tym czuję się lekko zagubiona ![]() Poradźcie mi proszę, jak się wypada ubrać, uczesać itd.. Do jakiego stopnia mam się "zrobić" Dodam, że jest to wesele dalekich znajomych, więc nie idę w roli jakiegoś super ważnego gościa.Chodzi mi głównie o włosy - nie przeknują mnie wykwintne udziwnione fryzury, a z drugiej strony nie wiem czy wypada iść w zwyczajnie rozpuszczonych włosach? I co zrobić żeby moje cienkie włosy nie nadawały się w połowie wesela do natychmiastowego umycia? Problem może głupi i banalny ale proszę o jakieś rady
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wesele
Tego dnia PM ma wyglądać najpiękniej
oraz nie jesteś, że tak powiem, gościem-VIP'em, więc radziłabym:- prosta sukienka, np. http://figl.pl/sklep/produkt/682-sukienka_m079/5 - (jeżeli nie lubisz upięć) pokręcone włosy, gdy na co dzień nosisz proste i odwrotnie Polecam suchy szampon od Isany.
Edytowane przez klaustynka Czas edycji: 2012-02-01 o 13:59 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym na twoim miejscu ze względu na te cienkie włosy jednak je upięła, ale prosto. Zwykły koczek, spięcie jakąś ładną spinką, cokolwiek - również nie podobają mi się wymyślne, fryzjerowe upięcia.
Ubrac się elegancko, ale bez przesady. W jakąś ładną sukienkę. Nie musisz się odwalać jak na przyjęcie do ambasady, ale oczywiście również w drugą stronę nie wolno przesadzać - w dżinsach i adidasach raczej nie przyjdziesz ![]() Najważniejsze to się dobrze bawić, a i tak na weselach zawsze jest cała gama dziwnie ubranych ludzi, od kobiet w wykwintnych, długich do ziemi, balowych kreacjach, poprzez ludzi ubranych mniej czy bardziej wizytowo, kończąc na panienkach w wyzywających, krótkich, obcisłych kieckach nadających się do night clubu i młodzianach w ciemnych dżinsach/spodniach i koszuli z krótkim rękawkiem (i ewentualnie w adidasach ), albo w polo i marynarce
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Ja na wesele noszę rozpuszczone bo inaczej nie lubię.
Nie toleruję żadnych koków Tym bardziej, że mam długie włosy i długo by się to pewnie nie trzymało.Sukienka krótka bo lepiej tańczyć, ale nie przesadna mini, kolor każdy poza białym. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpuszczone włosy są ok ale zadbaj o nie
Strój? Wyjściowy ale uwaga WYGODNY i taki w którym dobrze się będziesz czuła. Buty na zamianę jeśli masz buty na obcasie, zapasowe rajstopy... Nie musisz iść w sukience jeśli tego nie lubisz ( osobiście ostatnie 5 wesel obtańczyłam w spodnium).Aaaaa..jeśli nie nawykłaś do % to nie pij za dużo Dobrej zabawy życzę.P.S. Jak koleżanka wyżej wspomniała..biel dla Panny Młodej nie dla gości (wnerwia mnie to jak u kogoś to widzę) ![]() ![]() P.S.2. Zrób próbę w sukience w różnych pozach żeby potem na filmie np majtek Ci nie było widać albo góry od pończoch ![]() klaski :
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam cienkie włosy i wiem że spięte wytrzymają dłużej, ale jeśli chcesz rozpuścić, to potraktuj je lakierem u nasady. Mi lakier przesusza włosy, więc tak szybko się nie przetłuszczą, no i fryzura lepiej się trzyma.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Prosta sukienka,w której Ty sie bedziesz dobrze czuła,włosy pokręć,pokarbuj,upnij kok.Możesz też kupić jakąś ciekawą opaskę i ja wpiąć we włosy.
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Najlepiej jakiś dwuczęściowy kostium jak się rozkręcisz to jedną część zawsze można zdjąć... A pomyślałaś już o prezencie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
strasznie Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi
zaraz przeanalizuję dokładnie co i jak
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

w zwiazku z tym czuję się lekko zagubiona 

klaski :

zaraz przeanalizuję dokładnie co i jak