|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomocy
Siemka. Jestem tu nowa i nie należę raczej do tych "intenetowych". Ale już nie wiem gdzie szukać pomocy. Próbowałam setki razy się odchudzać. Diety, głodówki, zdrowe odżywianie, tabletki, dietetyk. Wszystko po jakimś czasie rzucałam. I jak już raz przesadziłam z jedzeniem to potem już cały czas. Zwykle kończyło się to na podwójnej ilości kilogramów przybranych na wadze. Nie mam żadnej motywacji. Główny problem leży w mojej psychice. Nie wiem co mam robić, proszę o jakieś sensowne rady i wsparcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomocy
Musisz znaleźć w sobie motywację by móc wytrwać właśnie w swoim postanowieniu schudnięcia...
Zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584060&page=39 Jest tu wiele fajnych kobietek, które pomogą Ci się zmotywować i utrzymywać wolę walki ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
My Ci motywacji nie dodamy. Żeby schudnąć potrzeba jej choć odrobinę i trochę silnej woli. Ode mnie mogę napisać, że 5 niewielkich posiłków, sporo białka, warzyw, błonnik w postaci chleba, makaronów i ryżu pełnoziarnistego. Nie podjadać między posiłkami, ograniczyć słodycze i tłuszcze Ruch czyli ćwiczenia. ALE to wszystko powinnaś wiedzieć skoro już kilka razy podejmowałaś walkę, nawet z dietetykiem.
zapraszam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582117 ![]() Wspieramy się, opisujemy co jemy, wstawiamy jadłospisy i ogólnie jest miło ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zielona truskaweczko
Twoja postawa przypomina mi moją (już zresztą pisałam o swoich zmaganiach z dietami nie raz) myślenie - tak jak nadmieniły wcześniej koleżanki - zależy od Ciebie , nastawienie psychiczne , motywacja , zaparcie i siła - również Nikt Ci tego nie da , nikt za Ciebie o to nie zadba. Problem leży w psychice (niestety) Ja już jestem teraz w tym momencie , że wypicie piwka (raz na jakiś czas) , czy zjedzenie kawałka sernika (raz na jakiś czas) nie spędza mi snu z powiek ![]() Ale to co najważniejsze : zapytaj siebie co chcesz , o co Ci chodzi , czy na prawdę chcesz coś zmienić w swoim życiu... Dasz radę ! Edytowane przez kumat Czas edycji: 2012-01-24 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ogranicz ilość na korzyść jakości
może jakieś ćwiczenia lub chociaz spacery i zero podjadania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.