|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marzec-rozpaczliwie szukam, oddam bardzo dużo!
Witam
Dziewczyny w tytule wątku wyraźnie jest napisane SZUKAM więc proszę nie pytać czy mam te rzeczy na wymianę!!!! Szukam zarówno próbek jak i odlewek perfum, oraz kosmetyków pielęgnacyjnych. Wymienię za to kosmetyki i ciuszki Zapachy:Pink suede avon Versace Crystal Noir Love Blush L'instant magic DKNY be delicious Hugo Boss Orange versace bright crystal Jesus del Pozo, Halloween Christian Dior, J'adore EDP Yves Rocher, Pur Désir de Lilas, Woda toaletowa o zapachu bzu Cacharel, Amor Amor EDT Bruno Banani, Not For Everybody, Basic for Women Christian Dior, Dolce Vita Chanel, Chance Eau Fraiche EDT Chanel, Coco EDP Moschino, I Love Love EDT Giorgio Armani, Sensi White Notes Christian Dior, Miss Dior Cherie EDP Viktor & Rolf, Flowerbomb EDP Christian Dior, Addict EDP Giorgio Armani, Armani Code for Women Yves Rocher, Secrets d'Essences, Rose Absolue EDP Etro, Messe de Minuit EDC Guerlain, Aqua Allegoria Winter Delice Calvin Klein, Euphoria EDP Calvin Klein, Obsession Night Women EDP Donna Karan, DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP YSL, Baby Doll Paco Rabanne, Black XS Pour Elle EDT Guerlain, Idylle EDP Lanvin, Marry Me! EDP Marc Jacobs, Daisy EDT Dsquared2, She Wood EDP Paco Rabanne, Lady Million EDP pielęgnacja: St Ives, Morelowy peeling przeciwtrądzikowy Ziaja Pro, Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny Ziaja Pro, Maska uspokajająca Olay, Complete, Emulsja odżywczo - nawilżająca na dzień do skóry tłustej i mieszanej SPF15 Ziaja, Kremy 25+ , Krem nawilżający matujący Dax Cosmetics, Perfecta SPA, Cukrowy peeling do ciała waniliowo - pomarańczowy Avon, Planet Spa, African Shea Butter, Brown Sugar Body Scrub (Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem) Garnier, Nawilżająca Pielęgnacja 7 Dni, Wygładzające mleczko do ciała z olejkiem mango Nivea, Odżywcze mleczko do ciała Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin Bourjois, Healthy Mix, Fond de Teint Max Factor, False Lash Effect Mascara (Tusz wydłużająco – pogrubiający Max Factor, 2000 Calorie Dramatic Look (Tusz pogrubiający) Edytowane przez Tamt Czas edycji: 2012-03-01 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec-rozpaczliwie szukam, oddam bardzo dużo!
cos za?:
Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin Bourjois, Healthy Mix, Fond de Teint Max Factor, False Lash Effect Mascara (Tusz wydłużająco – pogrubiający Max Factor, 2000 Calorie Dramatic Look (Tusz pogrubiający) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam maskę uspokajającą mogę zrobić dużą odlewkę, w Twoim wątku nic nie znalazłam chyba że masz coś z mojej listy albo coś nieużywanego co nadałoby się na prezent.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin
Bourjois, Healthy Mix, Fond de Teint Moschino, I Love Love - mam u siebie końcówkę której nie używam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
St Ives, Morelowy peeling przeciwtrądzikowy coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.