|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciąża?
Witam mam pewien problem. W listopadzie odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia. Jeśli chodzi o sex uprawiałam go bez żadnych zabezpieczeń. Nie jestem pewna czy dobrze obliczyłam cykl i czy powinnam dostać okres ok 22 stycznia czy ok 31. Dzisiaj mamy 2 lutego. Czy rzeczywiście źle obliczyłam czy też mam już ponad 10 dniowe opóźnienie. Jest taka możliwość aby byłą w ciąży jeśli od listopada cały czas uprawiałam sex bez zabezpieczeń i wcześniej nie zaszłam w ciążę? Dodam że pobolewały mnie piersi miałam ok 2-3 dni nudności lecz nie wymiotowałam oraz występują bóle podbrzusza, wydzielina z pochwy wydaje się być normalna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża?
Cytat:
I nie trzeba zakładać kilku tematów, kiedy mamy na forum 2 wątki zbiorcze "Jakie jest prawdopodobieństwo ciaży".
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() My ci nie wywróżymy ciąży ![]() Ale jest DUUZEE prawdopodobieństwo.. skoro robicie to bez zabezpieczenia to pewnie chcesz dziecka..?! ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak chce już się trochę z mężem staramy z tąd moje pytanie może glupie wiem ale są tu kobiety które już rodziły i mogą mi zawsze coś powiedzieć. Niestety mieszkam w małym mieście i tylko raz w tygodniu jest tu ginekolog, apteka jedna i nawet testu ostatnio nie mieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.