|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problemy ginekologiczne.
Około 2 lata temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne, ktore bralam przez ok. 8 msc. BAAARDZO po nich przytyłam, i zaczelo sie cos dziac.. Bolesne i opoznione miesiaczki, krwotoki, owłosienie na udach ( okropne !) , syfy na twarzy ( bylam u dermatologa i P. dr. dała mi masc, i powiedziala ze jak nie pomoze to znaczy ze mam cos z hormonami i masc nie pomogla) . Czasami mam wrazenie ze bardziej puchne, jestem bardziej gruba i nienaturalnie napuchnieta przed okresem , wiem ze to normalne, ale nie az tak. Przy siadaniu , czuje kłucia w miednicy ( ?) , przy gwałtownym wstawaniu straszliwy bol jajników ( podczas okresu ) . Poza tym, jak kocham sie z Narzeczonym strasznie mnie to kłuje, boli ... Obecnie mieszkam pod Warszawa, wczesniej mieszkalam w krakowie, i za cholere nie moge znalezc dobrego ginekologa ! Takiego ktory zleci mi badania hormonow, a nie tylko USG albo porcja antykoncepcji . Boje sie ze to jakas endomtrioza, albo Zespół policystycznych jajników . Raz jak bylam u ginekologa. w Krk, P. dr powiedziala ze nie pekl mi pęcherzyk. Tak bylo 2 razy.
Jakie badania powinnam zrobic hormonalne ? Moze macie jakis sprawdzonych KOMPETENTNYCH lekarzy ginekologow w Warszawie lub Krakowie ? Pozdrawiam.
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Problemy ginekologiczne.
udaj się do ginekologa ,prywatnie lub do przychodni w której należysz ,napewno trafisz na db porade
lekarz cie zbada i zleci kolejne badania które będą potrzebne powody mogą być różne badania są konieczne nie zwlekaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.