|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nasz ślub 17.07.2010r A&S
Najwspanialszy dzień i chwile jakie przeżyliśmy, choć minęły tak szybko na zawsze pozostaną w naszej pamięci
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- A więc i ja zacznę od opisu tego wspaniałego dnia ![]() 17.07.2010 zaczął się dla nas od pobudki o 4.rano ![]() Cały tydzień chodziłam jakby mnie coś w tyłek ugryzło, a tego dnia czułam dziwny spokój, jakby wszystkie nerwy gdzieś odpłynęły. Na 6. miałam fryzjera więc mój S. zawiózł mnie do salonu fryzjerskiego, a sam pojechał do domku. Na ślub czesała mnie znajoma i powiem szczerze, ze gdyby nie atmosfera jaka panowała w tym salonie to chyba nerwy by znów powróciły. Było świetnie, czułam się odstresowana, żartowałyśmy, chwilami czułam strach przed tym jak to wszystko wyjdzie, ale dziewczyny z salonu ani na chwilę nie pozwoliły mi się denerwować ![]() Potem przyjechał mój S. i zawiózł mnie do znajomej na makijaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Błogosławieństwo: Przebiegło całkiem dobrze.Oczywiście ja miałam uśmiech od cha do ucha, tylko mój S. w momencie gdy jego mama mówiła nie mógł patrzeć jej prosto w oczy bo by się rozpłakał. Kościół: Hehe ![]() ![]() Przysięga: Hmm... Było ciekawie ... Nie mogliśmy patrzeć sobie w oczy bo słowa byśmy z siebie nie wydusili... Prawie całą przysięgę mówiliśmy ze wzrokiem wbitym w podłogę, S. mówił tak jakby miał zaraz zemdleć a ja podobno mówiłam wyraźnie ale wszyscy myśleli, że ja zaraz wybuchnę rykiem ![]() No a moment wkładania obrączek to juz wogóle wszystko przebił ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wychodziliśmy już z kościoła po wszystkim był ryż, były grosiki i nawet niespodzianka z gołąbkami, które na znak naszej miłości wypuściliśmy z klatki i pofrunęły sobie hen hen daleko ... Imprezka weselna: Najgorszy moment to pierwszy taniec.Nie mogłam nic jeść, bo tak się stresowałam ![]() ![]() Dalej już jakoś czas leciał a my się bawiliśmy. Goście zadowoleni. Tort pyszny, a oczepiny po prostu niezapomniane ![]() ![]() ![]() Podziękowanie dla rodziców: zapomniałabym o tym :P Hmm... Uparłam się że chcę przeczytać dla rodziców tekst no i się przeliczyłam, bo w połowie tekstu, gdy zaczęłam dziękować Tatusiowi mojemu ryknęłam jak szalona. S. pomimo moich próśb dokończenia nie wiedział co się dzieje i wyjąkał, że nie da rady więc przez łzy wydukałam do końca tekst ![]() Około 6.rano impreza się skończyła, zacząl padać deszcz, przemoczona wróciłam do domku, suknią zgarniałam strugi deszczu z tarasu przed blokiem :P I tak oto znaleźliśmy się w naszym mieszkanku i zanurzyliśmy się do łóżeczka ![]() Poprawin nie było bo nie chcieliśmy, w poniedziałek wyruszyliśmy za to do Zakopanego na relaks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasz ślub 17.07.2010r A&S
Zdjątka
![]() Edytowane przez Asika21 Czas edycji: 2010-09-14 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z tym tańcem to nieźle
![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy na zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Już wysyłam następne zdjątka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
I kolejne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego dobrego
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Asika gratulacje!! no i widzę, że jesteśmy z jednego miasta
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- no i gdzie robili Ci bukiecik?
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to też z Płocka jesteś??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hehe a no jestem z Płocka
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Bukiecik śliczny chyba się tam przejde jak będę wybierać. A suknie też tam kupiłaś?
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Suknia z "Gali" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
przepieknie
![]() powodzenia ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czytać relacje ze ślubu wizażanek
![]() ![]() Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2010-09-14 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mieszkam w Płocku od 4 lat, ale ślub miałam w kościele skąd pochodzę - 30 km od Płocka, to jest taki wiejski drewniany kościółek, ale naprawdę uroczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Jaki świat jest mały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Jeszcze troszkę zdjęć z sesji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ślubowałyśmy w tym samym dniu
![]() Gratuluję, ślina sukienka (Boże jaką Ty masz talię !!!!!!!!! wow) taka zwiewna. Pasowała do Ciebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
I jeszcze troszkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ślub
Czy ktoś wie coś na temat salonu sukien ślubnych nikola b ? chcę tak zamówic suknie ślubną angel giovani i slyszałam pare niepochlebnych opini na temat kupywania u nich sukni wieczorowych i troszke się boje...pomóżcie kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ja miałam w tym salonie zamawiany bukiet ślubny, wystrój auta i bukiety dla rodziców i byliśmy z Mężem bardzo zadowoleni. Wszystko było tak, jak chcieliśmy. Ogólnie dla mnie salon na 5+. Mają stronę internetową www.nikolab.pl Warto tam zajrzeć. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Ślub
Cytat:
A fotograf - wogole nie ma pojecia o robieniu zdjec!!!! Kaze sobie slono placic, wogole ZERO POJecia!!!!!! a tak na marginesie brat wlascicielki sklepu..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ślub
Ja osobiście byłam zadowolona z bukietów i wystroju auta. Nie było żadnych problemów. Co do fotografii - nie wiem, bo miałam innych fotografów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
wiem.sama się przekonałam co do tego salonu.przed podpisaniem umowy wszystko pięknie ładnie...po już katastrofa!!! samemu trzeba się o wszystko dopominać,ogólnie mają klijenta w dupie! Z wielką łaską jest wszystko robione.nie warto....moja teściowa która szyła sobię sukienkę na nasz ślub wcale jej nie założyła bo w dniu ślubu gdy chciała to zrobić okazało się że suwak jest popsuty.a za uszycie zapłaciła 500zł,musiała iść na wesele do syna w starej sukience!!!kilka dni potem poszła do krawcowej i powiedziała jej że suwak nie jest zepsuty tylko źle wszyty i dlatego się nie zasuwa!!!! Nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze zdjecia usuniete, w sumie na blogu duzo zdjec - szkoda ze stad usuniete (poziom prywatnosci wszak ten sam)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.