Pajki, cmy, komary z dlugimi nogami i inne milaski... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-05, 21:28   #1
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Pajki, cmy, komary z dlugimi nogami i inne milaski...

Dziewczyny, powiedzcie mi czy ja mam niepokolei w glowie?! na widok pajaka, cmy, komara z dlugimi nogami lub jakiegokolwiek innego owada dostaje szalu, momentalnie wpadam w histerie, zaczynam ryczec, uginaja mi sie nogi a pare razy to juz prawie zemdlalam chociazby wczoraj wpadla mi cma do pokoju jak czytalam, to ja momentalnie w ryk, cala sie zakgrzebalam w koldrze lacznie z glowa i dre sie do mamy zeby przyszla to zabic! Przyleciala jak oparzona bo myslala ze cos sie stalo a cmy nie widac (oczywiscie ja balam sie wychylic spod tej koldry wiec sprawdzic osobiscie nie moglam) wiec wkurzona juz na moje "pukniete" zachowanie poszla... a ja biedna ryczlalam pozniej przez 2 godziny i malo sie nie udusilam pod ta koldra bo sie balam nawet dziurke do oddychania zrobic zeby robal nie wlecial w koncu ojciec mial dosc mojego wrzasku i histerycznego ryku, wparowal do pokoju i zaczal krzyczec zebym poszla spac do innego pokoju ale ja balam sie wyjsc spod koldry... wiec ja ze mnie sciagnal sila ale takiej reakcji sie nie spodziewal, zaczelam sie tak rzucac ze go porzadnie do krwi podrapalam ostatecznie wylecialam biegiem z koldra na glowie (jak duch zupelnie ) i przenioslam sie spac gdzie indziej... Ale i tak cala noc nie zasnelam bo sie tak zestresowalam

to tylko 1 z baaardzo wielu takich historii czy ktoras z Was ma podobnie? Bo ja juz nie wiem czy ja naprawde jakas "pomylona" jak to tatus mowi jestem Prosze napiszcie czy tez sie Wam zdarzaja takie historie
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 21:44   #2
hummingbird
Przyczajenie

Dot.: Pajki, cmy, komary z dlugimi nogami i inne milaski...

Ojejku Pewnie wiele osób ma taki lęk przed robalami (szczególnie kobiety ), ale pewnie nie u wszystkich jest to tak...nasilone Wiele moich kolezanek panikuje na widok małego pajączka Tak jak to opisalas wygląda to na prawdziwą fobię. Pamiętam,jak na wizażu był wątek o fobiach i choc wszyscy czegoś sie bali, mało kto mdlał. Pamietam,że Helena pisała o swojej fobii dot. tęczy i ona mdlała, ale tak poza tym to nie pamiętam czy ktos jeszcze. Nie sądzę wcale,że jesteś pomylona To przecież nie Twoja wina. Nie wiem,czy można coś na to zaradzić? Czy moze psycholog by pomógł?
hummingbird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 21:48   #3
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

lalesiu ja mam dokladnie to samo. Lato jest koszmarne pod tym wzgledem, ze jest upal a ja okien nie otwieram zeby cos nie wlecialo i mam saune w pokoju. kiedys sie tak zdazylo, ze moich rodzicow w domie ne bylo (zawsze jak cos wlatywalo juz to wybiegalam z pokoju i wolalam tate aby ubil), a wlecialo mi jakies miesko do pokoju, to dzwonilam po chlopaka w srodku nocy aby przyszedl i to jakos wykurzyl :P smial sie, ze mam niepokolei w glowie

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 21:49   #4
smarcoola
Rozeznanie

ja nienawidze pszczol,os,szerszeni, bakow i innych obrzydliwosci z ogonkami na koncu...jak widze to w moim poblizu to nogi mi mieknna automatycznie.nie daj boze wrog zblizy sie...histeria...panika.. .dramat...tego sie nie da opisac;]
smarcoola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 21:56   #5
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Guni
lalesiu ja mam dokladnie to samo. Lato jest koszmarne pod tym wzgledem, ze jest upal a ja okien nie otwieram zeby cos nie wlecialo i mam saune w pokoju. kiedys sie tak zdazylo, ze moich rodzicow w domie ne bylo (zawsze jak cos wlatywalo juz to wybiegalam z pokoju i wolalam tate aby ubil), a wlecialo mi jakies miesko do pokoju, to dzwonilam po chlopaka w srodku nocy aby przyszedl i to jakos wykurzyl :P smial sie, ze mam niepokolei w glowie
tez nienawidze lata z tego powodu mam to samo: w pokoju sauna bo okna sie boje otworzyc, a jeszcze na dodatek na wyjazdach i czasem tez w domu jak duzo tego scierwa sie naokolo kreci to mocuje moskitiere i spie zagrzabana w tej siatce! To moze sie wydawac smieszne i nie dziwie sie ze wiele osob twierdzi ze mam niepokolei w glowie, ale dla mnie to bynajmniej smieszne nie jest

moze jeszcze jakies historyjki zapuszcze, jest ich pelno

chociazby to jak bralam prysznic i po drugiej stronie plastikowej kabiny zobaczylam pajaka tak sie darlam ze rodzice przylecieli bo mysleli ze sie przwrocilam i polamalam czy tez jeszcze cos gorszego! Oczywiscie lazienka byla zamknieta na zamek, jakby moglo byc inaczej wiec tata musial wybic szybke w drzwiach zeby mnie z tamtad wydostac

inny przyklad: kolega kiedys bral pajaka w reke i straszyl po kolei dziewczyny... wzsytkie tam zalotnie piszczaly zeby z tym spadal itd ale jak do mnie doszlo to wpadlam w taka histerie ze ryczalam chyba ze 4 godziny i trzeslam sie cala noc nastepnego dnia powiedzial mi, ze mial zamiar rzucic mi to na glowe jak kazdej zrobil ale jak spojrzal na moje oczy to przestraszyl sie ze dostane zawalu przepraszal mnie pol dnia! od tej pory juz mnie nie straszy zadnymi robalami
Stary 2005-07-05, 22:03   #6
soulsweeper
Zadomowienie

Ja się tylko pająków boję, choć obecnie nie reaguję już na nie tak histerycznie. Gdy zauważę jakiegoś jestem nawet w stanie go zabić, mam na ścianach wiele plam pozostałych po takich zajściach, bo w uderzenie wkładam całą siłę, aby przypadkiem pająk nie spadł na podłogę i nie uciekł
Ale jeśli wróg pojawi się zupełnie niespodziewanie tuż przed moimi oczami lub nie daj Boże dotknie mnie, długo nie mogę wyjść z szoku. Mój chłopak nie traktuje tego poważnie, nie rozumie co to znaczy mieć fobie, kiedyś próbował ciągnąć mnie do pokoju, gdzie jest pająk, żeby mi go z bliska pokazać, a ja wtedy całkiem na serio walczę, drapię, gryzę i kopię
soulsweeper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 22:09   #7
bellissa
Zadomowienie

GG do bellissa
Smile Dot.: Pajki, cmy, komary z dlugimi nogami i inne milaski...

Ja mam dokładnie tak samo! A szczególnie na ćmy! Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami i byłam kiedyś sama w domu to wpadła do mojego pokoju ćma i przeżyłam podobny koszmar do ciebie! Uciekłam i spałam w innym pokoju bez kołdry i poduszki. Wogóle to jest moja naprawdę poważna fobia, ćmy śnią mi się po nocach jako moje najgorsze koszmary
A teraz to wogóle latem jest z tym koszmar! Nie wiem czy któraś z was to jeszcze zauważyła, ale koło mojego bloku i w okolicy (jestem z Krakowa) jest inwazja jakichś dziwnych owadów. Na początku myślałam że to trzmiele, tak z daleka wyglądają, ale po bliższym się przyjrzeniu (zza okna oczywiście- był na parapecie ) zobaczyłam że to są jakby takie żuki. Wszędzie latają i jest ich strasznie dużo Są OBRZYDLIWE!!!! Więc mimo koszmarnego upału siedzę ze szczelnie zamkniętym oknem i się gotuję!!!
bellissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 22:12   #8
_Lina
Rozeznanie

Lalesia Twoj tata musiał wybijać szybke?? ojej to naprawde panicznie się boisz tych stworzeń. Jak dla mnie komary mogą latać byleby mnie nie gryzły, ale pająków się baardzo boję i raczej nie przestane kiedyś mialam jakiegoś pająka wielkiego w pokoju i uciekł potem bałam się tam spać
_Lina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 22:24   #9
lil' sexy
Zadomowienie

Ja też zawsze popadam w histerię i różne dziwne rzeczy odwalam. Raz moja mama jechała z drugiego końca miasta, bo w kuchni coś zielonego siedziało, więc się zabarykadowałam w pokoju i nie wyszłam aż nie przyjechała i tego nie wyrzuciła.

Innym razem 2 godziny stałam na pralce w łazience, trzęsłam się i ryczałam, bo podłodze pająk chodził i się bałam wyjść. Tym razem ie miałam telefonu pod ręką i czekałam aż ktoś do domu wróci i modliłam się, żeby to coś na podłodze zostało. Jak moja mama mnie zobaczyła to aż się przestraszyła, bo byłam zielono-fioletowa z tego wszystkiego.

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 22:32   #10
Kiya
Zakorzenienie

ja sie boję robali może nie wpadam w histerię jak Lalesia ale spodkanie z ćmą to dla mnie koszmar,natychmiast uciekam,ostatnio na imprezie u rodziców mojego TŻ wleciała ćma do pokoju w którym siedzieliśmy i ja oczywiście uciekłam,wszyscy goście zdziwnieni a mój TŻ w śmiech i tłumaczy że sie boje.
Nienawidzę ciem i bąków które uaktywniają sie wieczorem dlatego na noc mam zawsze zamknięte okno.
Kiedyś wskoczył mi świerszcz do pokoju,tak sie wystraszyłam że uciekłam spać do rodziców rano mama ganiała z pudełkiem za świerszczem.
Natomisat nie boje sie pająków,wogóle co jest wybawieniem dla mojej mamy (ona sie boi dla odmiany) bo woła mnie zawsze kiedy jakiś sie szwenda po mieszkaniu
Kiya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-05, 22:33   #11
szczesciarka
Raczkowanie

Bellissa chodzi ci chyba o chrabąszcze ?
Co do różnych owadów to lato też jest dla mnie małym koszmarem.W dzień jak w dzień ,światła się nie pali to przynajmniej nie wlatują ani ćmy ani te wielkie komary,chociaż to chyba komarzyce .Ale wieczorem ,taka parówka na dworze a ja zamykam szczelnie okna .
Ja nienawidze pająków.Albo nie wchodze do miejsca gdzie znajduje się ten owad albo stoje i się przymierzam na niego i dopóki go nie zabije to nie wyjde (zależy od wielkości).Mam podobnie jak soulsweeper w pokoju ,łazience pełno plam po pająkach.Zawsze wybieram największego ciapa (buta) jakiego mam w domu i strzelam z całej siły ,i jak już uderze to puszczam go i sobie spada na podłogę czy gdzieś tam .Dobrze ,że mój chłopak to rozumie i zawsze mu mówię "Kotek, zabijesz pająka ? " on się nie boi i zawsze chętnie go załatwi .
szczesciarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-05, 22:54   #12
soulsweeper
Zadomowienie

To co lata teraz to chrabąszcze majowe, te akurat bardzo lubię i zawsze wieczorem łapię Stanowię w tym okresie wybawienie dla moich koleżanek, które tej sympatii nie podzielają. Ale pająki... Najgorzej, jak jest gdzieś wysoko, zwłaszcza na suficie, wtedy za nic sama go nie zabiję, bo boję się, że spadnie na mnie =_=
A w ogóle czy wy też uważacie, że pająk jest straszny głównie ze względu na swoje nogi?
Stary 2005-07-05, 23:18   #13
monyczkaaa
Zakorzenienie

lelesiu, mam podobnie. kiedyś brat pokazał mi pająka (oczywiście zroił to specjalnie) i zrobił to ostatni raz. biedny bardziej wystraszył się mojej reakcji niż ja pająka wszystcy moi znajomi wiedzą że panicznie boję się wszelkiego robactwa i starają się je zabić zanim ja zobaczę
Stary 2005-07-06, 00:07   #14
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

A ja mam już dość tego cholerstwa! Co noc inny gatunek odwiedza mnie przy kompie: chrabąszcze, żuki, ćmy (te akurat lubię, łapię w rękę i wyrzucam), wielkie komary i małe muszki, a przed chwilą wielki pająk, bleee. Mam do wyboru to, lub udusić się przy zamkniętym oknie

Czekam na deszcz, żeby zmył te mikroskopijne czarne robalki, u Was też taka plaga co roku?
Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 00:23   #15
thelema
Raczkowanie

Z tego wszystkiego mam tylko arachnofobię, ale staram się nad tym panować.
thelema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 03:42   #16
vanilla_sky
Zakorzenienie

jak bylam dzieckiem a potem nastolatka mialam prawdziwa robalowa fobie... jak zobaczylam w nocy robala w pokoju to potrafilam cala noc nie spac... placze, trzesienie sie, walenie serca i wrzask byly moimi naturalnymi reakcjami na widok owadopodobnych stworow... pamietam jak bylam kiedys na kolonii i ostatniej nocy ktos zbil szybe, a moje lozko bylo przy oknie... mimo, ze na miejsce szyby postawiono dykte, to okno nie bylo totalnie szczelne, wiec w mojej poscieli znalazlo sie mnostwo nocnych muszek, komarow, ciem i innych zyjatek. cala noc przesiedzialam przy stoliku trzesac sie i placzac.
z wiekiem mi ta fobia na szczescie przeszla, chociaz wciaz czuje wielkie obrzydzenie... ale na szczescie nie popadam w kompletna histerie.
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 06:21   #17
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

Widze, ze nie tylko na moim osiedlu jest zatrzesienie tych chrabaszczy, ktore sa okropne, obrzydliwe, fujowe i bardzo glosno bzykaja. Przez nie po 20:30 juz z domu nie wychodze, bo raz wyszlam i krzyczalam jak nienormalna, gdy ktorys bzyczal kolo mnie, a do tego serce mi tak walilo ze strachu jakby zaraz mialo wyskoczyc. soulsweeper jak to lapac? :| do reki? mi jeden raz na plecy usiadl, jak mi kolezanka strzepywala, to myslalam ze zwymiotuje - a fe fe fe!

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 08:49   #18
_Lina
Rozeznanie

hmmm u mnie też te chrabąszcze może jaka plaga

ostatnio rozmawiałam na gg z koleżanką i się nie odzywała przez dłuższy czas ja pytam o co chodzi, a ona po chwili odpowiada, że uciekała przed takim jednym wlk robaczkiem
_Lina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 08:58   #19
Beauty1984
Zakorzenienie

GG do Beauty1984

Ja nie cierpię głównie pająków, chyba przez te ich długie, wstrętne nogi.
Ale większość owadów budzi we mnie wstręt i także gdy napotykam jakiegoś na mojej drodze wpadam w małą panikę .
Wyjątkiem są tutaj biedronki, niby różnią się od niektórych innych owadów tylko kolorem, a je uwielbiam i mogą sobie chodzić mi po dloni, a nie krzyczę .
Stary 2005-07-06, 09:24   #20
soulsweeper
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Guni
. soulsweeper jak to lapac? :| do reki?
Nom Lubię jak tak fajnie drapią. Ale jak już wspominałam, ja tylko za pająkami nie przepadam, a wszelkie inne robactwo toleruję, nie wiem od czego to zależy...
Stary 2005-07-06, 13:35   #21
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soulsweeper
Nom Lubię jak tak fajnie drapią. Ale jak już wspominałam, ja tylko za pająkami nie przepadam, a wszelkie inne robactwo toleruję, nie wiem od czego to zależy...
a ja wlasnie pajaki moge scierpiec, a wszystko inne nie... zabawne to wszystko jest
Stary 2005-07-06, 13:53   #22
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

hej, ja też bardzo boję się pająków
osy, ćmy, jakieś robaczki małe - mogę znieść
ale nie znoszę szerszeni, wielkich much (są obrzydliwe), chrabąszczy,wielkich komarzyc

rok temu jak byłam na praktykach w niemczech, kilka dni mieszkałam w hotelu na poddaszu w małym pokoiku, na wsi i wieczorem wleciał mi wielki szerszeń - ze strachu zlazłam na dól do recepcji,żeby ktoś przyszedł go zabić, bo ja się bałam pani na mnie patrzyła jak na wariatkę, ale .... grzecznie przyszła i zabiła mi szerszenia i życzyła dobrej nocy

nie wiem jak to jest, ale boję się takiuch pająków domowych (to anwet nie są pająki tylko jakieś z rodziny pajęczaków i tych wielkich z wielkim tyłkiem- mam ich sporo w lecie bo mieszkam obok działek ), a znowu ptaszniki czy tarantule mogę podziwiać długo i z bardzo bliska, choc nie wiem czy odważyłabym się dotknąć
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 14:34   #23
lucille
Wtajemniczenie

Ja tak mam na widok szczypawki
Ale to dlatego, ze mam uczulenie na ich ugryzienia
Po za tym słowo daję -po ich minie widać, że chcą się na mnie rzucić i ugryźć. wolę nie podchodzić na odległość skoku. Nawet kapciem nie odważę się tego zabić.
lucille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-06, 17:55   #24
Kasiulka22
Zakorzenienie

Talking Dot.: Pajki, cmy, komary z dlugimi nogami i inne milaski...

Dziewczyny kochane!!!
Jak dobrze poczytać Wasze historie i stwierdzić, że nie tylko ja tak mam
Boje się tych wszystkich szkaradzieństw, jeśli koło mnie przelatują, rzucam się nerwowo, odskakuję, czym potrafię nieźle wystraszyć osoby, które idą ze mną. Jak takie paskudztwo wleci mi do pokoju, uciekam, krzyczę i piszczę, mało się nie rozryczałam na dobre jak ćma latała koło mnie, miałam wrażenie że wplącze mi się we włosy. Co do kołdy i robienia w niej dziurek do oddychania...Nie raz tak spałam!!! Jak wleciał mi do pokoju taki duży komar, z tych co ponoć nie gryzą Kiedyś zakładałam koszulkę, którą poprzedniego dnia wieczorem przygotowałam sobie i powiesiłam na krzesle, gdy wsunęłam ręce w rękawy, zgięłam łokcie chcąc pozapinać guziki, poczułam ukłucie właśnie przy łokciu i zgrzytnięcie, z wielkim krzykiem odtańczyłam niewyobrażalny taniec zrzucając z siebie bluzkę. Z ciuszka leżącego na podłodze wytoczył się czarny żuk, a mnie wyrósł bąbel na ręce Ostatnio wpadł do dużego pokoju chrabąszcz, taki potwornie wielki ze (2 cm na pewno ), to zamknęłam się w ubikacji, dopóki jego żywot nie został ukrucony. Dziewczyny ja nie otwieram już okna!!! U mnie wietrzy się za pomoca lufciku, na który założyłam moskitierę z gazy, dzięki niej teraz nawet czytam po nocach przy zapalonym świetle i nic mi nie wleci. Pozdrawiam Wszystkie zastraszone przez robale!!!
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 19:21   #25
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucille
Ja tak mam na widok szczypawki
Ale to dlatego, ze mam uczulenie na ich ugryzienia
Po za tym słowo daję -po ich minie widać, że chcą się na mnie rzucić i ugryźć. wolę nie podchodzić na odległość skoku. Nawet kapciem nie odważę się tego zabić.
brrr, szczypawki sa obrzydliwe... do tego smierdza...
obrzydliwe sa tez rybiki i prusaki - tych brzydze sie najbardziej.
Stary 2005-07-06, 19:41   #26
seemore
Wtajemniczenie

Ja nienawidze pająków ale tak nie histeryzuje. Tylko ja mam źle bo u mnie cała rodzinka się niczego nie boi i pająków zabijać nie ma zamiaru, tylko przez balkon lub okno wyrzucają. Mama boi się żab no ale trudno żeby żaba zamieszkała w umywalce w domu czy w innym pomieszczeniu niż łazienka. Więc ma zdecydowanie lepiej. Wszelkiego robactwa tez nie lubie, no muchy lubie takie normalnej wielkości fajnie gilgocze jak ci łazi taka po nodze A i kiedy się skonczą te wstrętne majowe chrabąszcze?
seemore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 19:46   #27
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
brrr, szczypawki sa obrzydliwe... do tego smierdza...
obrzydliwe sa tez rybiki i prusaki - tych brzydze sie najbardziej.
ooo tak prusaków nigdy nie widziałam na żywo, ale rybiki fujjjjjjjjjjj
ostatnio pojawiły się w łazience - na szczęście wyprowadzam się stąd za kilka tygodni
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 21:28   #28
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Aaaaa, wlasnie szedl w przedpokoju pajak ale histerie zrobilam i juz scierwo rozmaslone kapciem nie chce myslec co by bylo jakbym sama w domu byla
Stary 2005-07-06, 23:06   #29
Little_Shee
Zadomowienie

ja tez mam starch przed owadami ale do tego jeszcze dochodzi to ze ja nie potrafie zrobic im krzywdy gdybym uslyszala dzwiek rozgniatanego robaka to mam wrazenie ze zaraz umre. qrde ja wiem ze one sie boja bardziej ode mnie ale czemu sa czasem takie namolne???? w sob wyjezdzam z chlopakiem pod namioty.... nie wiem co to bedzie!!! juz mu powiedzialam ze bede spala w czapce szaliku skarpetkach zeby zaden robaczek nie dostal sie do mnie!!!!

kiedys ktos mnie nastraszyl ze robaki lubia wchodzic w nocy do uszu, nosa i to chyba dlatego az tak sie ich boje :/
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-07, 01:04   #30
201606201122
Konto usunięte

ja kiedyś wpadłam w straszną histerię .Obudziłam się od tego że pełzał mi po ramieniu karaluch zaczęłam wrzeszczeć i wymachiwać ręka karaluch odleciał fuuuj a ja ze 20 minut myłam rękę .Nienawidzę wszelkiego robactwa ,nie cierpię pająków,karaluchów,chrabą szczy,ćmy,wielkich komarów (szczególnie mnie obrzydzają),gąsienic,nawe t motyli i ślimaków obrzydza mnie to robactwo strasznie
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości