|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wiosenny straganik rybny (marzec)
Witam serdecznie
![]() Wymienię co następuje: Flakony: Rochas, Femme EDP, 90/100ml Bvlgari: Jasmin Noir, tester, 50/100ml Gres:Cabochard EDT, tester, 45/50ml YR: Kasztanek, 100ml z ubytkiem testowym Perfumer's Workshop: Tea Rose, 100/110ml Miniaturki Davidoff: Good Life, 5ml Gucci: L'Arte, 2/5ml Gap: Ambre Blanc #54, 20/50 Hermes: Jardin Apres la Mousson, 18/22ml Chopard: Casmir 11,5/12ml Hermes: Eau Clair des Merveilles, 11,5/12ml Lancome: Cuir de Lancome, 10ml bez dwóch psików Etro: Royal Pavilon, 10ml bez dwóch psików L'Artisan: L'eau du Navigateur, 10ml bez dwóch psików Guerlain: Samsara EDP, 10ml z ubytkiem testowym Diptyque: Eau Lente, 10ml z ubytkiem testowym Thierry Mugler: Angel EDP, 6/10ml Maitre Parfumeur et Gantier: Eau de Camelia Chinois, 6,5/10ml YSL: Nu edp, 5/10ml L'Artisan: Passage d'Enfer, 5ml CdG: Zagorsk, 5ml bez dwóch psików Viktor&Rolf: Spicebomb 5/10ml Lalique: Encre Noir PH, 5/10ml Rochas: Byzance EDT, 5ml z ubytkiem testowym Ralph Lauren: Safari, 5ml z ubytkiem testowym Parfum d'Empire: Aziyade, 5ml w penie Molinard: Ambre 7/10ml Guerlain Shalimar EDP 4,5/ml Histores de Parfums: 1824 Eugenie de Montijo 4,5/ml Próbki firmowe: Montale: Dark Purple EDP 2ml Cartier: Delicies EDT 1,5mlX2 Nikos: Sculpture EDP 2,5mlX3 Kenneth Cole: New York Woman EDP 1,6ml Comme des Garcons: 2, 1,5ml Laura Biagotti: Donna EDP 2ml Rochas: Soleil de Rochas 2ml Cindy Crawford: Summar Day EDT 1ml Brecourt: Eau Libre 0,6ml TBS: Pink Pepper 0,3ml Escada: Ocean Lounge EDT 2ml Baldessarini: Del Mar EDT 2ml Lolita Lempicka: Lolita Lempicka EDP 1,2ml Rochas: Tocade EDT 3ml Elie Saab: Elie Saab EDP 0,5ml Tom Tailor: Speedlife EDT 1,2ml Serge Lutens: Bas de soie EDP 1ml Krizia: Teatro Alla Scala EDP 1,5m Próbki lane, z atomizerem: Prada: Prada EDP 2ml Roger&Gallet: Lavende Royal, 2,5ml Tom Ford: Noir de Noir 1,5ml Penhilagon's: Penhilagon's Elixir 2,5ml Jesus del Pozo: In Black 0,3ml Fendi: Fendi by Fendi 0,3ml Molinard: Teck 1ml Rochas: Madame, 2ml Costes: Costes 0,4ml Thierry Mugler: Angel Sunessence 2ml Isabey: Fleur Nocturne 0,3ml Annayake: Tsukimi 2ml Annayake: Hanami 1,4ml Jose Eisenberg: Rousse&Noir 1ml Illamasqua: Freak 1,8ml Profvmum Roma: Arso 0,2ml L'Artisan: Dzing! 0,4ml Revlon: Ajee 2,2ml Serge Lutens: Miel de Boise 2ml Hermes: Rouge Eau Delicate 0,5ml Sephora: Monoi Vanillia 2,2ml Gucci: Gucci EDP 2,2ml Robert Piguet: Bandit 0,5ml Gale Hayman: Delicious Chocolate 2ml Undergreen: Black 1ml Ajmal :Shadow for Her, 0,4 ml Ajmal: Shadow for Him, 0,4ml M. Micallef: Hiver 0,2ml Parfumerie Generale: Cuir Venenum 2ml Szukam wyłącznie perfum, za wszystkie inne dobra dziękuję. Z radością wymienię się na odlewki odlewki Piment Brûlant Gucci PH, Comme des Garcions Man, Soir de Lune, Bvlgari Black, Aromatics Elixir w stężeniu EDT i ekstraktu Połaszczę się na wszelkie słone ambry - ale łatwo ulegam zapachowym pokusom. Szczególnie przyprawowym, kadzidłowym, szyprowym, drzewnym, orientalnym, dymnym, gorzkim i słonym. Zapraszam serdecznie ![]()
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2012-04-26 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wiosenny straganik rybny (marzec)
Cos u mnie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za cabocharda z moich kosmetyków? jaki to flakon? sześciokątny z kokardą, prostokątny z kokardą czy taki bez kokardy
![]() z perfum mogłabym oddać couturiera i calandre i/lub odlewki , próbki. daj znać u mnie, pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej Trzy_Rybeczko
![]() musze, po prostu musze zapytac ![]() o to: czy to we flakonie? A jesli tak, czy oddalabys ew. za odlewke/odlewki? I za co, jesli z Twoich poszukiwanych nic do oddania nie mam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wiadomosc
![]() Ano to faktycznie "niebałdzo" choc zapach uwielbiam, najbardziej zalezalo mi na flaszy ![]() Przepraszam wiec za zamieszanie i zycze udanych wymianek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
to, co mam już wystawione na ladzie
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
YSL: Nu edp, 5/10ml
Parfum d'Empire: Aziyade, 5ml w penie Penhilagon's: Penhilagon's Elixir 2,5ml Wątpię czy coś u mnie znajdziesz bo od ostatniej wymiany nie wiele przybyło ![]() ![]() Pozdrawiam świątecznie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za Jasmin Noir??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
z chęcią wymieniłabym się odlewką Etro Shaal Nur 9 ml za :
Guerlain Shalimar 4,5 ml + odlewkę Bvlgari: Jasmin Noir ( jeżeli masz atomki) co Ty na to? ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety, mam deficyt atomizerów- może znajdziesz dla siebie coś innego?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Szkoda, ale skoro tak to do tego Guerlain Shalimar 4,5 ml może to ?
L'Artisan: Dzing! 0,4ml Hermes: Rouge Eau Delicate 0,5ml Annayake: Tsukimi 2ml Brecourt: Eau Libre 0,6ml tych zapachów byłabym ciekawa ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Super, jestem chętna na wymianę
![]() Mogę zrobić próbkę Tecku Molinarda
[SIZE=2]Szukam flaszek z ubytkiem: ANGEL EDP Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2012-04-08 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mogę liczyć na chwilę Twojej cierpliwości proszę o adres na PW.
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się- jak się uda, to się uda może być i w przyszłym tygodniu
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wymianę
![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
daj znać, jeśli coś u mnie znajdziesz (mam m.in. bvlgari black). lub odlewki. ewentualnie kosmetyki jeśli Cię to też interesuje. pozdrawiam i czekam na wieści (odpisz proszę u mnie lub na priv)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.